Які моделі варто брати в кредит

  1. ласі шматочки
  2. Кредит на 3 роки
  3. Кредит на рік
  4. Найскладніший варіант
  5. аутсайдери

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Mail.ru провів аналіз і виявив, що 37% покупців на сьогоднішній день хотіли б купити автомобіль, вдаючись в автокредитування, в минулому році таких бажаючих було на 5% менше. Cобрав всі дані, ми підвели підсумок про те, які моделі найкраще брати в кредит, а які виллються вам великими відсотками і пристойною переплатою.

До слова сказати, умови програм автокредитування досить розмиті, а їх зазивають формулювання досить заплутана. Складається відчуття, що робиться це навмисно, щоб покупець не бачив прямих зіставлень з пропозиціями конкурентів.

Mail ласі шматочки

Найапетитніші пропозиції сьогодні - це доступні бюджетні іномарки і вітчизняні моделі ВАЗ. Той, хто готовий оплатити кредит протягом року - дуже привабливий клієнт, йому обіцяють безвідсоткові або майже безвідсоткові розстрочки платежу. Звичайно, є і свій мінус, розміри щомісячних платежів за такими кредитними ставками часом непідйомні для громадян із середнім достатком. І в цьому випадку банк пропонує більш лояльні, і відповідно, більш цікаві для споживачів кредити, які розтягнуті на три і більше років. Поговоримо про кредитні пропозиції з розстрочкою виплат на три роки.

Кредит на 3 роки

У минулому році трьома заводами-виробниками автомобілів було заявлено про вхід до держпрограми утилізації та пільгового кредитування - це Skoda, Renault і Авто ВАЗ. Це дозволило даними виробникам переглянути річні відсотки і знизити їх якомога сильніше.

Найнижча ставка кредиту становила 4,03%, термін при цьому був 3 роки, а початковий внесок - 30%.

За Logan, наприклад, переплата складе 6,9%, будь-яка модель Lada обійдеться вам в 6% річних. Крім цього, варто мати на увазі, що існує одноразова комісія, яка на моделі ВАЗ становить від 2300 до 9300 рублів (це залежить від обраної моделі Lada), для іномарок ж сума стабільна - 6 тисяч рублів.

Тагаз, наприклад, не має власної програми, хоча і Hyundai Accent, який збирають на заводі в Таганрозі, включений до державної програму утилізації і пільгового кредитування, отже, оформлення кредиту на нього можливо зі ставкою від 9,5% річних і при первинному внеску від 15%.

Знижок на Daewoo Nexia і Chance не передбачено, що пояснюється неросійським виробництвом даних моделей. Хоча і власна програма концерну Daewoo практично не поступається іншим виробникам, її річна ставка - 9,9%, а початковий внесок 35%. Програма Росбанка і Chance зовсім не так приваблива - 14,5% річних.

Кредит на рік

Якщо торкатися кредитів, що видаються на рік, то оптимальні умови видаються покупцям виробником Geely MK, які пропонує всього 3,3% річних при 30% першим внеском. Звичайно, якщо у вас є можливість оплатити половину вартості автомобіля, то краще віддати перевагу Hyundai Accent, Renault Logan, Chance або Daewoo Nexia. При кредиті на ці моделі іномарок позику буде безпроцентним, хоча і комісія при цьому буде все та ж - 6 тисяч рублів.

Цікаво й те, що в ряді випадків кредит на ВАЗи є не просто розстрочкою платежу, але і за фактом робить машину на 5-6 тисяч рублів дешевше, ніж при стандартній покупці. Цей варіант дуже привабливий, проте не варто забувати - це вітчизняний автопром.

Найскладніший варіант

Chevrolet, як показує практика, працює всупереч всім. Згідно з програмою компанії GM Finance, Chevrolet Aveo можна взяти в кредит на 6 років, на досить цікавих умовах - що становить максимальний термін в порівнянні з кредитними програмами конкурентів, що становлять максимум 5 років. З точки зору затуманення фактів і заплутування клієнтів, ця програма перевершила всі собі подібні. Щоб зрозуміти, скільки ж в підсумку потрібно буде віддати за автомобіль, при повному погашення кредиту, потрібно мати як мінімум вищу економічну освіту.

Наприклад, на офіційному сайті компанії викладено класичне пропозицію по цій кредитній лінії, в якій покупка автомобіля в базовій комплектації складе 385 860 рублів. При цьому необхідно внести початковий внесок у розмірі 69,98%. При такій кредитній розкладці щомісячний платіж становитиме 2222 рублів. Чи багато, хіба мало це, якщо платиш цілих 6 років? Лише тим, хто дружить з програмою Excel дано дізнатися, за допомогою фінансової функції «ставка», що розмір переплат становитиме 3,8% річних. Після шестирічної оплати, цей відсоток вже не здасться таким маленьким.

аутсайдери

В ступеня доступності кредитних програм на найостанніших місцях розташовуються Mazda 3, Toyota Corolla, і Subaru Impreza. Все тому, що подана ними фірмова кредитна програма від автовиробника, «зі своїми бонусами і відмінними умовами», за фактом виявляється звичайнісінькою середньоринкової банківської угодою з кредитною ставкою в 15%. Сюди ж відносяться Honda Civic, Opel Astra і Seat Leon. До кредитів на дані марки автомобілів виробник не доклав навіть найменшого праці і не бере активної дії.

Дилерські центри, що беруть на продаж ці машини, самі визначають з яким банком вони будуть працювати, звичайно, в такому випадку ніякі особливі умови або процентні ставки нижче 15% річних, при оформленні 3-х літніх кредитів, бути не можуть.

Про суть автокредитування ми пропонуємо вам подивитися спеціальний відеоролик, в ньому викладені суть і деякі правила його оформлення.

Вибираючи собі автомобіль, для початку проедьтесь по всіх салонах вашого міста (ну або за кількома), ознайомтеся з програмами, випишіть собі їх умови. Візьміть в руки калькулятор і розрахуйте всі нюанси. Не забувайте про одноразові комісіях, страховці та інших платежах. Банери і телевізор рясніють привабливими заголовками автосалонів, а коли час доходить до придбання, на ділі виходить дуже цікава ситуація з сумою, яка пристойно завищує рекламну.

Вдалих вам покупок і безаварійної їзди.

У статті використано інформацію з сайту http://www.amobil.ru

Чи багато, хіба мало це, якщо платиш цілих 6 років?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online