сосновий бір

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви втомилися від міського метушливого ритму, важкого повітря і не відчуваєте в своїй квартирі себе комфортно і затишно, вам саме час готуватися до переїзду в заміське житло Якщо ви втомилися від міського метушливого ритму, важкого повітря і не відчуваєте в своїй квартирі себе комфортно і затишно, вам саме час готуватися до переїзду в заміське житло. Придбати таке можна в багатьох селищах Підмосков'я, але ми радимо звернути увагу на селище Сосновий Бор.

Розташований в півсотні кілометрів від МКАД у напрямку Калузького шосе котеджне селище Острівці Сосновий Бор займає площу близько 33 гектар. Селище являє собою 157 ділянок як без підряду, так і з готовими житловими будинками. В середньому площа однієї земельної ділянки становить від 10 до 40 соток.

Даний селище утворений в унікальному за своєю красою і екологічно чистому місці на березі річки. З будь-якого будинку Соснового Бору забезпечений приголомшливий вид на простори долини. З 3-х сторін селище оточене справжнім сосновим бором. При будівництві житлових будинків в цьому поселенні були застосовані кращі традиції споруди заміського будинку з клеєного бруса, виготовленого з привезеної оцилиндрованного колоди!

Будинки з дерева найкраще гармоніюють з навколишніми природними красотами. Використання при будівництві традиційних матеріалів і застосування нових технологій будівництва знайшли досить вдале поєднання в унікальних за своєю красою і практичності проектах в поселенні Сосновий бор. Як на зображенні сосновий ліс, що росте навколо селища, допомагає створити хороший екологічний фон, що є першочерговим запорукою комфортного проживання всієї родини за містом.

Представлений котеджне селище має всі необхідні для побудови і функціонування будинку комунікації. До селища прокладено магістральний газопровід, електроенергія, організовано центральне водопостачання і каналізація. Фактично власникам заміської нерухомості буде запропонований міської комфорт.

На в'їзді на територію селища необхідно пред'являти пропуск, так як територія Соснового Бору огороджена і на єдиному в'їзді знаходиться контрольний пункт пропуску. Охороною селища займається приватне охоронне підприємство.

Також в добротному стані завжди знаходяться на території дитячих майданчиків, численні ландшафтні форми, доглянутий і облагороджений берег річки.

Асфальтовані доріжки та автомобільна артерія селища завжди знаходяться в чистому і охайному вигляді. Контроль і своєчасне усунення несправностей в роботі інженерних мереж є функцією керуючої компанії і ніяк не повинно турбувати мешканців селища. До їхніх послуг завжди допомога сантехніків, електриків та інших фахівців, які готові виправити несправності 24 години на добу.

Для тих, кому важливо розташування поруч з заміським житлом міської межі варто відзначити, що неподалік в десятці кілометрів від Соснового Бору знаходиться підмосковне місто Подольск, а п'яти кілометрах знаходиться база олімпійського резерву та спортивний комплекс з басейном.

Вибрати житло в селищі можна, придбавши вже готовий будинок, або за допомогою підряду, а можна і купити ділянку без обов'язкового будівельного підряду. У будь-якому випадку ви опинитеся в захваті від укладання угоди, так як знайти схожий за красою навколишньої природи селище в Підмосков'ї досить складно. Поспішайте! Керуюча компанія ще володіє вільними ділянками, хоча їх кількість скорочується з кожним днем.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online