Новини банку - Тепер в банкоматах Російського Стандарту можна поповнити картки інших банків за 1% від суми внесення, новини 2017 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк Русский Стандарт запускає в своїх банкоматах сервіс по поповненню карток інших банків готівкою за 1% від суми внесення (хв 99 рублів)

Банк Русский Стандарт запускає в своїх банкоматах сервіс по поповненню карток інших банків готівкою за 1% від суми внесення (хв 99 рублів).

Зростання числа користувачів банківськими послугами через дистанційні канали обслуговування набирає обертів. При цьому популярність банкоматів у клієнтів не зменшується, також переходячи на новий якісний рівень і демонструючи оновлені моделі поведінки в поточної реальності. Самі АТМ стають все більш багатофункціональними, дозволяючи здійснювати практично всі операції. Не варто забувати і про численні групах консервативних клієнтів, яким зручніше звертатися в банкомати, ніж, наприклад, в інші дистанційні канали обслуговування. Статистика показує, що таких людей багато як в двох столицях, так і в регіонах. Наприклад, в Банку Російський Стандарт лідерами за кількістю операцій у банкоматній мережі залишаються Москва, Санкт-Петербург і Казань. Важливо відзначити, існують функції, які в основному можливі тільки в банкоматах: зняття та внесення готівки.

Аналітики Банку Російський Стандарт вивчили статистику операцій у банкоматній мережі і виявили ряд тенденцій. Дані підтвердили той факт, що клієнти стали менше знімати готівку в банкоматах і суми зняття теж падають. У 2017 році кількість операцій з отримання готівки в АТМ Банку Російський Стандарт знизилося на 6% відносно минулого року, а загальна сума зменшилася на 18%. Падає і середня сума отримання коштів з картки в банкоматах Російського Стандарту. Наприклад, в 2017 році вона склала 15 115 рублів, знизившись більш ніж на 7% по відношенню до 2016 року, коли середній чек становив 16 233 рублів.

На противагу цьому ростуть операції по внесенню готівки на карти в банкоматах. За даними банкоматної мережі Російського Стандарту в 2017 році користувачі АТМ в 3,5 рази частіше вносять гроші на банківську карту, ніж знімають кошти з неї, звичайно, з урахуванням погашення заборгованості за кредитними картками. А в попередні роки співвідношення операцій в банкоматі по зняттю і внесення готівки було: 79,8% (внесення) і 20,2% (видача) в 2016 році проти 80,2% (внесення) на 19,8% (видача) в 2015 році. Незважаючи на зростання інших каналів погашення кредитів, можливість погашати свою заборгованість через банкомати продовжує користуватися популярністю.

Експерти Банку Російський Стандарт відзначають, що паралельно зростає кількість платежів по картах, тобто карти зараз в більшій мірі використовуються для оплати покупок, ніж просто для зняття готівки (як було ще кілька років тому). Відсоток людей, які звикли платити готівкою, падає, а відсоток компаній, які приймають картки, неухильно зростає.

У банкоматній мережі Російського Стандарту найпопулярнішими операціями (після поповнення карти і отримання готівки) є:

  • перевірка залишку на рахунку;
  • оплата послуг;
  • запит детальної виписки (історії операцій по карті);
  • зміна пін-коду;
  • переклад за номером картки.

З кожним роком, за даними банку, збільшується кількість операцій з оплати послуг як фінансових, так і побутових. Зараз найпопулярнішою послугою є оплата мобільного телефону в банкоматі із середнім чеком 253 рубля. Другий за популярністю сервіс платежів в банкоматах - оплата ЖКП з середньою сумою 4050 рублів, оскільки більшість таких транзакцій проходить в столиці, то середній чек актуальний в більшій мірі для Москви.

Зростання кількості і різноманітність операцій в АТМ - основний тренд у банкоматній галузі. Банки цілеспрямовано збільшують додатковий функціонал банкоматів, перетворюючи їх в місце надання цілого комплексу фінансових послуг. Таким чином, в Росії АТМ часто використовуються банками як ще одного каналу продажів і спілкування з клієнтами.

Банк Русский Стандарт був заснований в 1999 році одним з найбільших російських підприємців - Рустамом Таріко. Сьогодні Русский Стандарт входить в число лідерів банківської індустрії. На російському ринку банк має багаторічний досвід роботи: Русский Стандарт став піонером в ключових видах банківських послуг в Росії. Русский Стандарт став піонером POS-кредитування, відкривши споживачам можливість покупки товарів в магазинах в кредит. Банк першим запустив кредитні карти і забезпечив доступ до кращих світових сервісів. Вперше банк запропонував пакетні продукти - «Банк в кишені».

На сьогоднішній день банк має одну з найбільших еквайрингових мереж в країні. Банк є емітентом карт найбільших платіжних систем світу: VISA International®, Masterсard WorldWide®, American Еxpress®, Diners Club international®. У числі перших в Росії банк запустив нові сучасні мобільні платіжні сервіси, надавши клієнтам додаткові переваги цих зручних, модних та інноваційних технологій. Русский Стандарт робить ставку на розвиток розрахункових послуг, високотехнологічних фінансових сервісів і пропонує інноваційні рішення в області платежів і переказів, а також різних дистанційних каналів.

Основний акціонер Банку Російський Стандарт Рустам Таріко. Детальна інформація про банк розміщена на офіційному сайті - https://www.rsb.ru/ .


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online