Скління балкона - шлях до економії в будинку - Вікна-Майстер

  1. Які є пропозиції для скління балконів на ринку Києва?
  2. У чому відмінності теплого і холодного скління?
  3. Хочете замовити скління балкона в Києві?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гуляючи вулицями, ми обов'язково звертаємо увагу на зовнішній вигляд будинків. Особливо радують добре збереглися старі будинки часів 30-40-х років ХХ століття. Вони значно відрізняються від сучасних будівель. Та й вдома 60-80-х теж мають свої особливості. І в цих старих будинках є одна головна особливість - незасклені балкони Києва. Новобудови столиці ж відрізняються ефектними металопластиковими вікнами.

Така тенденція зберігалася достатньо довго. За рахунок цього всі квартири виглядали абсолютно однаково. Це вже потім люди стали масово вставляти скла. Але все ж до сих пір в деяких будинках так і можна зустріти повністю відкриті лоджії. З одного боку - це красиво. Але якщо подивитися з точки зору функціональності, то така відкрита конструкція доставляє масу проблем. І в першу чергу це пов'язано з тим, що через неї йде величезний відсоток тепла. А при нинішніх цінах за комунальні послуги - це величезні витрати. гарне скління балкона - прямий шлях до економії. Тепер в квартирі не гулятимуть протяги. Та й стане набагато тихіше.

Які є пропозиції для скління балконів на ринку Києва?

Роздивляючись зовнішній вигляд конструкцій, багато переконуються в тому, що існує величезна кількість пропозицій Роздивляючись зовнішній вигляд конструкцій, багато переконуються в тому, що існує величезна кількість пропозицій. Повністю відкриті моделі або напівзакриті.

Природно красивіше виглядають повністю панорамні вікна, але у багатьох виникають сумніви, а раптом так склити балкон не вигідно. З цього напрошується цілком логічне запитання, а яким варіантом варто віддати перевагу?

Абсолютно всі пропозиції можна розділити на дві великі категорії:

  • холодний варіант;
  • тепла модель.

У чому відмінності теплого і холодного скління?

  1. Почнемо з більш традиційного холодного скління балкона , Яке замовляють найчастіше. Головна особливість в тому, що після установки температура всередині лоджії буде на кілька градусів вище, ніж на вулиці. При цьому можна уникнути протягів і інших неприємностей. Як правило, приміщення використовують для нормального зберігання речей взимку і відпочинку в літній час.

Сама конструкція з ПВХ досить легка і зовсім не дає навантаження на бетонну плиту. Це дуже актуально для старих будинків, де основи знаходяться не в самому ідеальному стані.

Ціна таких ремонтних робіт цілком прийнятна. Так що кожен зможе дозволити собі таку реконструкцію.

  1. Якщо хочете використовувати приміщення круглий рік, то вам потрібно засклити балкон іншим способом. тепле скління лоджії якраз стане в нагоді. За рахунок цього зайві квадратні метри легко приєднати до всієї квартирі і організувати тут ще одну зону відпочинку або невеликий сад.

Конструкції ПВХ підбираються більш важкі. Перед установкою необхідно максимально зміцнити саму плиту. Крім цього утеплюють ще стіни, стелю та підлогу, як із зовнішнього, так і внутрішнього боку. Додатково тут можна зробити тепла підлога (ідеальний варіант, де є діти).

Вартість буде вище, ніж в попередньому варіанті. Адже тут потрібно буде витратитися на додаткові матеріали. Та й сама рама має кілька поліпшені характеристики.

У будь-якому з цих випадків в квартирі стане набагато тепліше і тихіше. До того ж сама зовнішня конструкція буде надійно захищена від опадів. Вибираючи тип оформлення лоджії, для початку задумайтеся, а як далі плануєте використовувати простір. Від ваших відповідей і залежать подальші дії.

Хочете замовити скління балкона в Києві?

Тоді звертайтеся в компанію «Вікна-Майстер» в м.Київ. Тут нададуть повний пакет послуг пов'язаних з металопластиковими вікнами і дверима від Рехау . З основною інформацією ознайомитеся на сайті. Якщо виникли запитання або зробити замовлення, зв'язуйтеся з консультантами за вказаними даними. Зробіть свій дім комфортним і затишним прямо зараз.

Які є пропозиції для скління балконів на ринку Києва?
У чому відмінності теплого і холодного скління?
Хочете замовити скління балкона в Києві?
Які є пропозиції для скління балконів на ринку Києва?
З цього напрошується цілком логічне запитання, а яким варіантом варто віддати перевагу?
У чому відмінності теплого і холодного скління?
Хочете замовити скління балкона в Києві?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online