Куди сьогодні вкладати гроші, щоб отримати прибуток?

  1. Знайти свій варіант
  2. У пошуках перспективи
  3. грамотний вибір
  4. критерії успіху

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нерухомість залишається одним з найбільш надійних способів збереження заощаджень. А примножити їх можна лише грамотно вибравши об'єкт для інвестицій.

Знайти свій варіант

Вкладати гроші можна по-різному. Банківські вклади істотний дохід навряд чи принесуть, акції та цінні папери - занадто ризикований спосіб інвестицій. Простий і зрозумілий спосіб вкладення грошей - житлова нерухомість. Найбільш вдалими в цьому плані можна назвати великі мегаполіси, такі як Петербург і Москва. Житло тут завжди можна буде вигідно продати або здати в оренду.

У пошуках перспективи

Великим потенціалом для інвестицій мають житлові комплекси групи компаній «Еталон», яка працює на ринку нерухомості вже 30 років. У Петербурзі забудовник представлений компанією «ЛенСпецСМУ», а в Москві - брендом «Еталон-Інвест» (обидві компанії входять в групу компаній).

У Петербурзі забудовник представлений компанією «ЛенСпецСМУ», а в Москві - брендом «Еталон-Інвест» (обидві компанії входять в групу компаній)

ЖК «Літній сад». Зображення надано ГК «Еталон»

Про надійність компанії говорить не тільки досвід роботи і обсяги будівництва (за 30 років було введено в експлуатацію в цілому 5,4 мільйона квадратних метрів нерухомості), але і той факт, що забудовник жодного разу не затримував терміни здачі своїх об'єктів. На території Росії ГК «Еталон» має 15 регіональних представництв. В Іркутську представництво ГК «Еталон» знаходиться за адресою: вулиця Трудова, будинок 60, офіс 111.

грамотний вибір

У Північній столиці в одному з найбільш популярних районів міста - Московському - всього в 800 метрах від станції метро «Зоряна» ГК "Еталон будує ЖК« Будинок на Космонавтів ». Практично в центрі Петербурга, по сусідству відразу з трьома станціями метро, зводиться масштабний житловий квартал «Галактика» . Зовсім недавно забудовник вивів в продаж новий проект бізнес-класу - Fusion *, який розташований в 5 хвилинах ходьби від метро «Виборзька».

Зовсім недавно забудовник вивів в продаж новий проект бізнес-класу - Fusion *, який розташований в 5 хвилинах ходьби від метро «Виборзька»

ЖК «Нормандія». Зображення надано ГК «Еталон»

У Москві ГК «Еталон» будує ЖК «Літній сад», який знаходиться всього в півгодини їзди від самого центру міста - Московського Кремля. У 15 хвилинах ходьби від станції метро «Вулиця Скобелевская» будується ЖК «Еталон-Сіті», два корпуси якого вже здані і заселені. Ще один цікавий новий проект компанії - ЖК «Нормандія».

«Будинок на Космонавтів». Зображення надано ГК «Еталон»

Крім того, клієнти ГК «Еталон» можуть придбати не тільки квартири в Петербурзі, Москві і Підмосков'ї, але також котеджі і таун-хауси в підмосковному селищі Шолохове від забудовника ГК «Екодолье». Компанії уклали угоду про співпрацю, і тепер в регіональних представництвах ГК «Еталон» можна отримати повну інформацію про заміської нерухомості.

критерії успіху

Всі свої житлові комплекси забудовник зводить по надійної цегляно-монолітною технологією. Термін служби цегляно-монолітних будинків на порядок більше, ніж панельних будинків. Компанія пропонує великий вибір як будується, так і готового житла, яке, наприклад, можна відразу ж після покупки здавати в оренду.

Компанія пропонує великий вибір як будується, так і готового житла, яке, наприклад, можна відразу ж після покупки здавати в оренду

Житловий квартал «Галактика». Зображення надано ГК «Еталон»

Але, мабуть, найголовніше - це привабливі умови покупки. Перший внесок в компанії починається від 10% **, на нього діють додаткові знижки. Квартиру можна придбати в тривалу розстрочку ***. До речі, вигідні умови покупки - знижки і розстрочка - поширюються і на покупку таун-хаусів і котеджів від ГК «Екодолье» .

Придбання квартир в ЖК «Нормандія», ЖК «Літній сад», кварталі «Галактика», ЖК Fusion, «Будинку на Космонавтів» здійснюється шляхом укладення договору участі в пайовому будівництві (214-ФЗ).

Квартири в ЖК «Еталон-Сіті» купуються у вигляді вступу в ЖБК «Еталон-Сіті» і сплати внесків. ЖБК «Еталон-Сіті» включений до реєстру житлових накопичувальних кооперативів відповідно до законодавства РФ.

Забудовник АТ «Еталон ЛенСпецСМУ»: ЖК Fusion, квартал «Галактика», «Будинок на Космонавтів». Проектні декларації на сайті компанії .

Забудовник ТОВ «Дайкар»: ЖК «Еталон-Сіті»; забудовник ТОВ «УК Дмитрівська»: ЖК «Літній сад»; забудовник ТОВ «ЛС-Ріелті»: ЖК «Нормандія». проектні декларації на сайті ; по ЖК «Літній сад» - на сайті ; по ЖК «Нормандія» - на сайті ЖК .

Ексклюзивний регіональний агент АТ «Цун».

* Фьюжн

** Пропозиція діє з 01.05.17 р по 31.05.17 р

*** Розстрочка надається забудовником, без залучення коштів банку.

На правах реклами

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online