Виробництво опор освітлення: металеві, оцинковані + фундамент, цоколь

  1. Опори для вуличного освітлення - якісне вирішення спеціалізованих завдань Основна мета, яку ефективно...
  2. Оформляємо міські ландшафти: декоративні і паркові опори освітлення
  3. Виготовлення опор освітлення. оснащуємо дороги

Опори для вуличного освітлення - якісне вирішення спеціалізованих завдань

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Основна мета, яку ефективно вирішують користувачі шляхом прийняття рішення купити опори вуличного освітлення - надійний монтаж світильників на вулицях та інших відкритих просторах, а також підвішування кабелів електромережі. Комплектація опор складена таким чином, щоб найбільш повно задовольняти запитам користувачів щодо зручності та надійності встановлюються конструкцій. Металеві опори освітлення кріпляться на спеціальні опори особливими шпильками, а при наявності консолі відбувається прикріплення болтами. На початковому етапі замовлення представник «ЗнакДорСіті» з'ясовує спосіб підведення електрокабеля з метою створення найбільш функціонального пристрою.

Силові опори зовнішнього освітлення в комплекті з кронштейнами призначаються для монтажу вуличних світильників. Особливість конструкцій даної модифікації полягає в можливості установки опор на насипах і схилах з розташуванням фундаменту в щільних грунтових шарах.

Залежно від несучої здатності і ряду інших чинників опори зовнішнього освітлення поділяються на такі різновиди:

  • ОГС. При використанні таких опор організовується повітряний підведення.
  • ОГСК. Доповнюючи функціонал ОГС, тут монтуються кронштейни мереж, за допомогою яких працює міський транспорт.
  • Опори освітлення ОГК. Основна роль - установка на них освітлювального обладнання та кабельного підведення в грунті.
  • ОГКС. На таких опорах встановлюються освітлювальні прилади з підведенням кабелю в землі, також забезпечується процес складання з метою експлуатаційного обслуговування і догляду за освітлювальними приладами безпосередньо з землі без залучення сходів і інших спеціалізованих підйомних механізмів.

Залежно від майбутніх умов експлуатації та актуальних побажань конкретних замовників виробництво опор освітлення може мати на увазі створення різних зовнішніх покриттів конструкцій.

  • Виконання Е має на увазі нанесення якісної і міцної емалі, колірне рішення додатково обумовлюється при оформленні замовлення.
  • Виконання Ц. Виконується цинкування гарячого типу, в окремих випадках за бажанням замовника реалізується газотермічне цинкування.

Виконується цинкування гарячого типу, в окремих випадках за бажанням замовника реалізується газотермічне цинкування

Купити опори освітлення: різноманітність продукції, якісна експлуатація

Вибираючи найбільш підходящі для вирішення ваших завдань конструкції зовнішнього освітлення, варто розглянути такий варіант як горіння опори освітлення конічні складаються. Особливості даної модифікації дозволяють в процесі використання регулювати число і різновиди освітлювального обладнання. Це відбувається шляхом врівноваження ваги освітлювальних приладів особливими знімними противагами.

Маса вантажів подібних противаг розраховується залежно від маси приладів освітлення таким чином, щоб різниця була не більше двох кілограмів. При правильному регулюванні такого балансу опори вуличного освітлення надають нові зручності: конструкція може легко складатися, обслуговуватися мінімальною кількістю людей без необхідності активного залучення додаткової техніки і механізмів. Для протекції встановленого в самій опорі обладнання опори освітлення металеві оцинковані оснащуються особливим відсіком, надійно захищеним від проникнення вологи, пилу, а також від хуліганських дій вандалів.

Для створення веж стільникового зв'язку, антенних опор, вишок для ТВ і радіо часто використовуються саме сталеві опори освітлення, які мають такі переваги:

  • Лаконічність і зручність простий установки.
  • Невеликі розміри необхідного фундаменту і площі, необхідної для монтажу.
  • Відсутність необхідності в застосуванні додаткових розтяжок для надійної фіксації опори.
  • Компактні розміри готової опори.
  • Можна встановлювати в межах міста.
  • Універсальність використання.

Універсальність використання

Оформляємо міські ландшафти: декоративні і паркові опори освітлення

Міські рекреаційні зони нарівні з місцями, що представляють собою історичну цінність, вимагають чималої уваги до свого оформлення. Легковажне ставлення до створення зручної для людей інфраструктури цілком може привести до того, що самий унікальний і цінний об'єкт просто втрачає свою привабливість. Освітлення відноситься до тих базових потреб, без яких будь-який простір, вбрання для відвідування людьми, незабаром стає просто неживим і занедбаним.

Якісна підсвічування, по-перше, дозволяє повноцінно помилуватися усіма особливостями архітектури, природи, ландшафту, по-друге, забезпечує зручне і комфортне переміщення, по-третє, знижує ризик кримінальних подій і робить прогулянку безпечною.

Для оформлення скверів, паркових територій, алей, набережних, променадів, територій культурно-розважальних комплексів і т.д. оптимально використовувати опори освітлення декоративні. Монтаж таких опор відбувається прямо в грунті без додаткових пристосувань або із закладкою особливої ​​деталі фундаменту, яка поставляється в комплекті з опорою і з'єднується з основою опори спеціальними фланцями. Покриття опор може створюватися шляхом гарячого цинкування або порошкового фарбування, що заздалегідь узгоджується з клієнтом на етапі оформлення замовлення.

Варіативність форм декоративних і паркових опор допомагає оформити простір в красивому стилі, оригінально або ненав'язливо підкреслюючи його характерні риси.

Варіативність форм декоративних і паркових опор допомагає оформити простір в красивому стилі, оригінально або ненав'язливо підкреслюючи його характерні риси

Виготовлення опор освітлення. оснащуємо дороги

Установка покажчиків дорожнього руху, камер відеоспостереження, світлофорів - невід'ємний момент в справі створення дорожньої інфраструктури, який спрямований на підвищення рівня загальної безпеки і забезпечення найбільш комфортних умов пересування всіх, хто присутній на дорозі. Тому монтаж подібних елементів повинен виконуватися якісно, ​​а в надійності створення подібної опори не повинно виникати навіть мінімальних сумнівів.

«ЗнакДорСіті» авторитетно рекомендує використовувати в цих цілях оцинковані опори освітлення, які відмінно зарекомендували себе на практиці. Характерними рисами подібних конструкцій можна назвати:

  • Найбільш тривалий термін активного використання.
  • Активне протистояння змінам погодних умов, вандальним дій.
  • Естетична привабливість.
  • Простота експлуатаційного обслуговування.

За допомогою таких опор підбирається оптимальна висота розміщення покажчиків або світлофорів для забезпечення їх зручне видимості з максимальної відстані. Таким чином, у водія або пішохода з'являється хороший запас часу для осмислення отриманої інформації і прийняття рішення про правильні в даній ситуації дії.

У процесі благоустрою міст можуть активно задіяні силові опори освітлення, які ефективні при необхідності освітлення автомагістралей, дачних ділянок, підходів до магазинів, жвавих вулиць. Подібні конструкції можуть використовуватися для монтажу розтяжок, підвішування високовольтних електроліній.

Якісні високомачтовие опори освітлення, як і інші різновиди, виготовляються після ретельного підбору матеріалу. Вибір сировини виконується фахівцями за підсумками уважного вивчення кліматичних умов функціонування майбутньої конструкції, аналізу навантажень, які їй належить виносити. Вся поверхня опори покривається шаром антикорозійного матеріалу, завдяки чому термін функціонування конструкції без необхідності реставрації збільшується приблизно до 30 років. За бажанням замовника опора може бути забарвлена ​​в будь-який колір.

Наскільки б якісно не була виконана сама опора, без надійного і правильно виконаного монтажу втрачається вся її суть. Тому чимала увага традиційно приділяється такому моменту як фундамент під опору освітлення. Фахівці компанії уважно розраховують вага конструкції, тип ґрунту, в якому буде виконуватися установка, оцінюються навантаження на опору.

З метою полегшення завдання обслуговування опори нами також пропонується цоколь для опори освітлення. Опора з металу, забезпечена цоколем, який виконаний з металопластику, матиме елегантний і оновлений вигляд. Крім декоративної ролі, такий цоколь створює для проводів і інших елементів живлення високу ступінь протекції.

При необхідності додати конструкціям найбільшу стійкість використовуються П образні опори. Такі опори здатні витримувати велику вагу проводів, а також забезпечують необхідний інтервал між ними. У ряді інших випадків оптимальним вибором стане Г образна опора. Для вибору кращого варіанту, виготовлення та встановлення конструкції пропонуємо отримати профільну консультацію фахівців «ЗнакДорСіті».

Для вибору кращого варіанту, виготовлення та встановлення конструкції пропонуємо отримати профільну консультацію фахівців «ЗнакДорСіті»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online