Уряд Росії рекомендувало продавати в Якутії бензин на 15 рублів дорожче - Вести Якутії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися

  • 2

Телеграм-канал Поліджойстік опублікував проект угоди між Міненерго РФ, антимонопольною службою і виробниками палива про зниження і підтримці цін на окремі види нафтопродуктів.

Угода передбачає підтримку обсягів виробництва та щорічного збільшення поставок нафтопродуктів в регіони на 3 відсотки. Крім того, угодою передбачено підтримку дрібнооптових цін в регіонах на рекомендованому додатком до угоди рівню.

Так, в Якутії бензин марки АІ-92 рекомендовано продавати дрібним оптом за ціною не вище 70,81 рублів за літр, причому вартість АІ-92 на заправках Якутська сьогодні не перевищує 54,80 рублів за літр. Настільки дивна рекомендована ціна, по суті, веде до подорожчання палива майже 29,2%. При цьому роздрібна вартість бензину на заправках буде ще вище.

При цьому роздрібна вартість бензину на заправках буде ще вище

Рекомендована ціна АІ-92

Бензин АІ-95 рекомендовано продавати дрібним оптом в Якутію за ціною не вище 72,4 рублів за літр, що вище максимальної роздрібної ціни на сьогодні в Якутську на 30,2%.

Рекомендована ціна АІ-95

Рекомендована ціна АІ-95

Ціни на бензин в Якутську за інформацією порталу ЯКТ.ру (http://ykt.ru/benzin/full.php)

Загалом, якщо вірити опублікованим проектом угоди між урядом Росії і виробниками вийшло як завжди - «ніколи такого не було і тут знову»: якутських автовласників в майбутньому році чекає подорожчання палива в середньому на 30%. А жителі республіки отримають зростання цін на продукти і послуги на ті ж 30 відсотків.


Поділитися

  • 2

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online