Стелли, пілони

Головна /

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Таке поняття, як «рекламний пілон» відомо не кожному. Набагато частіше замовники, кажучи про рекламних пілонах, називають їх рекламними стелами. Але як би не називалася ця конструкція, суть її від цього не змінюється. Ясно воно - рекламна стела або рекламний пілон є виключно ефективним видом зовнішньої реклами, однією з відмінних рис якого є можливість його виготовлення майже будь-якої форми.

Перевагою рекламних стел і пілонів перед іншими рекламоносителями полягає в тому, що вони є відокремленими конструкціями, і привертає до себе увагу здалеку. Основні сфери застосування рекламних стел і пілонів досить різноманітні, але в основному вони використовуються великими підприємствами, що мають можливість встановити досить дорогу рекламну конструкцію. Це можуть бути стели для АЗС, стели для автосалонів, готелів, офісних центрів, великих торгових магазинів і центрів.

Фахівці виробничого підприємства «Стелла-Дизайн» володіють усіма необхідними знаннями для дизайну і виробництва стел для АЗС.
Придорожня стела АЗС - це світлове табло, яке вказує ціни на паливо, наявності додаткових послуг на АЗС. Стела - особа заправки, перше, що бачить водій на шляху до АЗС. Вона повинна бути добре помітна в будь-який час доби, при будь-якій погоді, інформативна і приваблива. Як правило, стела виконується в тій же стилістиці, що і вся АЗС.

Обмежень за формою і складності конструкції немає, проте, як правило, стела являє собою металевий каркас з облицюванням з композитного матеріалу, оцинкованої сталі, стільникового полікарбонату, алюмінію або акрилового скла. Висота коливається в межах 5-9 метрів. Готовий виріб встановлюється на бетонний фундамент.
Підсвічування здійснюється зсередини люмінесцентними лампами, неоном або світлодіодами. Тут на перший план все частіше виходять світлодіоди: ця порівняно молода технологія набула широкого поширення завдяки більшій продуктивності і низькому енергоспоживанню.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online