Програма заохочення клієнтів ЛУКОЙЛ

  1. В чому суть? «Програма заохочення клієнтів Лукойл» - це спеціальні ціни та акції, конкурси та подарунки...
  2. Як збирати бали?
  3. Як дізнатися кількість бонусів?
  4. Як скористатися накопиченими балами?
  5. Що робити в разі втрати картки?
  6. Спецпропозиція

В чому суть?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Програма заохочення клієнтів Лукойл» - це спеціальні ціни та акції, конкурси та подарунки від «Клубу Лукойл». Але найголовніше - це накопичувальна бальна система, яка дозволяє купувати паливо зі знижкою.

Щоб стати учасником Програми, клієнт повинен отримати карту зі спеціальним додатком лояльності. Пред'являючи такий «пластик» при оплаті послуг або товарів, людина накопичує бонуси, які в подальшому можна обміняти на знижку в більш ніж 2000 АЗС «Лукойл» по всій Росії.

Оператором, який здійснює управління і операційну підтримку Програми, є ТОВ «Лікард».

Хто може отримати карту?

Учасником Програми може стати будь-яка людина, яка досягла 18 років. Для цього необхідно заповнити договір участі. Зробити це можна:

  • у оператора в найближчому офісі ТОВ «Лікард» (картка видається одразу при підписанні договору);
  • на офіційному сайті програми (Треба роздрукувати договір і відправити два підписаних примірника поштою; карту можна буде забрати протягом 30 днів по обраній адресі і отримати поштою.);
  • в банку-партнері (умови видачі «пластика» визначаються обраним банком).

У перших двох випадках картка буде тільки бонусної і видається безкоштовно.

У третьому випадку на «пластику», крім додатка лояльності, буде встановлено ще й банківський додаток. Тобто таку картку можна використовувати не тільки для накопичення балів, але і для оплати товарів в магазинах, зберігання коштів, отримання кредитів і т.д.

На сьогоднішній день банківські карти з додатком заохочення «Лукойл» можна отримати в двох банках - Уралсиб і банку Петрокоммерц . Вони можуть бути як дебетові, так і кредитні, за вибором клієнта.

Відкрити дві різні карти з Програмою заохочення «Лукойл» не можна, бонусний рахунок все одно зарахують тільки один, а решта анулюють.

Як збирати бали?

Накопичувати бали можна при оплаті покупок і послуг на станціях «Лукойл». Необхідно до оплати пред'явити касиру АЗС бонусну карту «Лукойл» або банківську з додатком лояльності. У цьому випадку за кожні витрачені 50 рублів на рахунок зарахується 1 бал.

При цьому власники банківських карт «Лукойл» можуть отримувати бонуси за покупки не тільки на АЗС компанії, але і в будь-яких інших магазинах. В цьому випадку при оплаті картою буде нараховано 1 бал за кожні витрачені 50 або 75 рублів (залежить від банку і типу карти). Бали будуть зараховані на бонусний рахунок протягом 14 днів.

Як дізнатися кількість бонусів?

Дізнатися баланс накопичених балів можна декількома способами:

  • в особистому кабінеті на інтернет-сайті Програми (щоб увійти, потрібен номер карти і пароль);
  • на АЗС «Лукойл» (запитати у касира чек з бонусним балансом);
  • за номером гарячої лінії Програми: 8 (800) 10-00-911.

Крім того, учаснику Програми будуть приходити відповідні СМС-повідомлення.

Як скористатися накопиченими балами?

Наявні бали можна використовувати для оплати покупок по всій території Росії в мережі АЗС «Лукойл». Однак варто врахувати, що є ряд заправних станцій, технічне оснащення яких не дозволяє здійснювати списання бонусів.

Щоб скористатися балами, потрібно до здійснення операції повідомити касиру АЗС або минимаркета «Лукойл» про свої наміри і пред'явити Карту Програми або банківську карту з додатком лояльності. Курс списання при цьому: 1 бонус = 1 рублю.

Знижка не може становити 100%, учасник повинен сплатити як мінімум 1 рубль готівкою (або з карти). Таким чином, щоб, наприклад, придбати бензин на суму 300 рублів, на рахунку учасника програми повинно бути не менше 300 балів.

Витратити бали можна протягом року з моменту їх зарахування на рахунок, інакше вони згорають в порядку черги.

Що робити в разі втрати картки?

Якщо «пластик» загублений або вкрадений, потрібно негайно зателефонувати за телефоном гарячої лінії Програми для його блокування. Протягом 8 тижнів клієнту буде видана нова картка.

Якщо карта банківська, то необхідно зателефонувати ще й в кредитну організацію і слідувати інструкціям оператора.

Спецпропозиція

Накопичувати бали можна швидше, якщо брати участь в акціях і клубних заходах, які проводить організатор Програми. Дізнатися про них можна на сайті Програми , З СМС-розсилок, а також з інформаційних матеріалів на АЗС.

Бонусні і паливні карти АЗС Росії
А чи вигідно збирати бонуси на АЗС з кредитною карткою?
Технологія PayPass дісталася до АЗС

В чому суть?
Як збирати бали?
Як дізнатися кількість бонусів?
Як скористатися накопиченими балами?
Що робити в разі втрати картки?
Хто може отримати карту?
Як збирати бали?
Як дізнатися кількість бонусів?
Як скористатися накопиченими балами?
Що робити в разі втрати картки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online