Мережа Azimut Hotels викупила московський готель «Белград»

  1. Обговоріть в соцмережах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Власник готельної мережі Azimut Hotels Олександр Клячин придбав московський готель «Белград» на Смоленській площі і збирається вкласти понад 1 млрд рублів в її оновлення, пише у вівторок « Коммерсант ».

Після масштабної реновації, яку Azimut Hotels планує завершити в 2016 році, готель стане вже третьою великою покупкою Клячина в Москві за останні два роки. Раніше, влітку 2012 року він придбав за рекордною ціною 280 млн доларів готель « Метрополь »Поруч з Красною площею, а в 2013 р купив готель Renaissance Moscow Olympic на Олімпійському проспекті (зараз - Azimut Moscow Olympic Hotel).

«Белград» став уже четвертим готелем компанії в столиці: в управлінні мережі також знаходиться Azimut Moscow Tulskaya Hotel в бізнес-центрі «Данилівська мануфактура 1867».

Міжнародна готельна мережа Azimut Hotels з номерним фондом більше 9 тис. Номерів, заснована в 2004 році Олександром Клячиним, управляє 22 готелями в Росії, Німеччині та Австрії, в тому числі олімпійських готельним комплексом на 3600 номерів в Сочі.

Обговоріть в соцмережах

Власник готельної мережі Azimut Hotels Олександр Клячин придбав московський готель «Белград» на Смоленській площі і збирається вкласти понад 1 млрд рублів в її оновлення, пише у вівторок «   Коммерсант   »

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online