Огляд музичних та ігрових книг видавництва Белфакс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи може книжка одночасно бути   розвиваючою іграшкою Чи може книжка одночасно бути розвиваючою іграшкою ? Так, безсумнівно, і зараз таких книг чимало. Ними можуть займатися зовсім малюки, з їх допомогою можна вчитися читати, писати, рахувати, малювати, дізнаватися безліч нової та корисної інформації про навколишній світ. Ці дитячі книги формують основи прихильності дитини до читання, його характер, сприяють розвитку уяви, мислення, уваги, найважливіших функцій пам'яті. А тепер поговоримо докладніше про таких чудових книгах, про те, як підібрати їх відповідно до віку і потребами вашого малюка.

Маленьким дітям важливо, щоб ілюстрації були досить яскравими, зображення чітким і зрозумілим, картон щільним, а кнопочки великими (спеціально для неслухняних ще пальчиків), щоб не було дрібних елементів і звуки були приємними і не лякали Маленьким дітям важливо, щоб ілюстрації були досить яскравими, зображення чітким і зрозумілим, картон щільним, а кнопочки великими (спеціально для неслухняних ще пальчиків), щоб не було дрібних елементів і звуки були приємними і не лякали. Таким вимогам ідеально відповідає серія книжок зі звуковим модулем видавництва «Белфакс» «Пісеньки друзів», «Ладушки». Вони хороші ще і тим, що малюк легко зможе утримати їх в своїх ручках. У кожній книжці кумедна мелодія, ілюстрації, знайомі нам з мультфільмів. Текст цілком підходить для читання, крім того, зміст багато дорослих знають напам'ять ще з власного дитинства.

Прищеплювати любов до читання цілком можливо з самого маленького віку Прищеплювати любов до читання цілком можливо з самого маленького віку. Для цього також прекрасно підходять книги «Казки на ніч», «Спати пора, на добраніч ...», «Люлі-Баю». У кожної з них зручна для маленьких пальчиків кнопочка, натискаючи на яку, ваша дитина почує мелодію з дитячої передачі «На добраніч, малюки!». Класичні казки, зручні для переказу мамою, колискові, кумедні картинки. Мій син саме так вивчив велику частину першого словникового запасу.

Відмінне видання для пізнання навколишнього світу, «Мої перші знання» Відмінне видання для пізнання навколишнього світу, «Мої перші знання». Ця книга великого формату, підходить для читання разом з мамою. Сторінки виконані не з картону, але це компенсується багатим вмістом. У книзі ви знайдете безліч розділів: абетка і математика, англійська мова та багато інших.

Чим старшою стає дитина, тим він стає більш самостійною Чим старшою стає дитина, тим він стає більш самостійною. І ось уже не завжди йому хочеться, щоб сторінки гортала і казки розповідала мама. І тоді виручать музичні книги із серії « Ті, що говорять казки », В яких представлено по 5 казок. При натисканні на кнопку можна почути короткий виклад казки. Чіткий і звучний голос диктора дуже подобається малюкам.

Подібні промовистою казкам і книги серії « Улюблені вірші ». Тільки тут при натисканні на кнопочку, малюк зможе прослухати чудово озвучені вірші таких дитячих класиків, як Корній Чуковський, Агнія Барто та багатьох інших поетів.

А якій дитині не сподобається іграшка, персонаж мультфільму, з книжкою малятком в рюкзаку за спиною А якій дитині не сподобається іграшка, персонаж мультфільму, з книжкою малятком в рюкзаку за спиною? Яка ще й звучить, коли на неї натискаєш - співає веселі пісеньки. Це приголомшливі книжечки серії « музичний сюрприз ».

Цікаво не тільки слухати готові мелодії, а й створювати їх Цікаво не тільки слухати готові мелодії, а й створювати їх? Для цього існують книги-піаніно , А також книги з мікрофоном і караоке . Є і тексти пісень, і мелодія, написана за допомогою ноток, позначених цифрами. Набридло грати і хочеться співати? Тоді потрібно просто натиснути на кнопку-перемикач, взяти в руки мікрофон і співати. А в книжці «Вийшла курочка гуляти» є ще чарівні вогники-підказки.

Піаніно - це класика, а яка дитина хоча б раз в житті не уявляє себе великим рок-гітаристом Піаніно - це класика, а яка дитина хоча б раз в житті не уявляє себе великим рок-гітаристом. Тут відмінним варіантом стане книга з електрогітарою «Якщо з одним вийшов в шлях». Граємо на гітарі і співаємо разом з друзями!

Багатьом дівчаткам цікаві казкові принцеси, бали, чари, театр Багатьом дівчаткам цікаві казкові принцеси, бали, чари, театр. Спеціально для них придумана і втілена чудо-книга «Музичний театр. Казки про принцес ». Безліч звуків, підказки в тексті, коли натискати на потрібну кнопку, іграшкова сцена і фігурки. Це справжнісінька мрія маленьких дівчаток.

Для маленьких леді є ще просто приголомшливі книги: за допомогою трафаретів, фломастерів, наклейок ці книги дозволяють народити принцес на світський раут або прогулянку. Це і «Маленька леді», і «Я найкрасивіша», і новинка видавництва «Белфакс» книга з магнітними сторінками «Принцеси світу».

Мій син мчить в сафарі на джипі, фотографує мавпу і лева, слухає музику папуасів в радіоприймачі і від душі регоче час від часу Мій син мчить в сафарі на джипі, фотографує мавпу і лева, слухає музику папуасів в радіоприймачі і від душі регоче час від часу. Все це відбувається в сусідній кімнаті, причому і телевізор, і комп'ютер вимкнені. Ми не живемо в Африці, немає. Як це можливо? У нього з'явилася нова книга - у неї є кермо, повертаючи який чутно звуки, кнопочки, в ній яскраві картинки і опис цілого подорожі. Це одна із серії книг видавництва Белфакс «Мої перші подорожі», читаючи які можна побувати в космосі, в Африці, в сніговій пустелі і не тільки. Зацікавить маленьких читачів від 2 до 5-7 років

Невід'ємною частиною життя сучасної людини став автомобіль Невід'ємною частиною життя сучасної людини став автомобіль. Для вивчення правил дорожнього руху і просто для цікавих ігор з машинками призначена книга «Мій світлофор». У книзі є чудовий макет світлофора, сигнали якого може перемикати ваш малюк. Крім того, в комплект входять 3 машинки, а на щільних сторінках книги намальовані мости, розв'язки, цікаві ігрові ситуації з реального «пішохідної» і «автомобільної» життя, які і буде проходити і долати ваша дитина. Ця книга буде цікава як хлопчикам, так і дівчаткам.

Вчимося читати до школи Вчимося читати до школи? Тепер це легко і весело з електронними азбуками , Що видають найрізноманітніші звуки. З ними можна вивчати не тільки російський, але і англійський алфавіт. Спеціально для хлопчиків є говорить абетка з військовою технікою, зброєю і машинами, а дівчаткам дуже сподобається варіант з принцами, феями та чарами.

Інформаційно-довідкові книги з пластиковими сторінками містять в собі питання і відповіді на найрізноманітніші теми: анатомія людини (Тіло людини), про космос (Космос), про дивних тварин і особливості їх забарвлення (У кого какой костюмчик) і тд Інформаційно-довідкові книги з пластиковими сторінками містять в собі питання і відповіді на найрізноманітніші теми: анатомія людини (Тіло людини), про космос (Космос), про дивних тварин і особливості їх забарвлення (У кого какой костюмчик) і тд.

Цікава серія «Живі сторінки». Ці книги на спіралі з розрізаними картонними сторінками для поєднання допоможуть мамі займатися з малюком: разом вчити перші вірші, вважати, дізнаватися форму і кольори, тварин і середовище їх проживання, рослини.

Безліч сюрпризів можна знайти в книжках видавництва «Белфакс», таких як магнітні картинки, чудо-ручка з підказкою, книжки з фланелевими сторінками, трафарети, міні-комп'ютери і багато-багато іншого. Ці книги дивні, багато дорослих, купуючи їх для своїх дітей, шкодують, що самі в дитинстві були позбавлені цього чуда. Будь-яка з книг цього видавництва стане чудовим подарунком дитині або всієї сім'ї.

Купити книги видавництва « Белфакс »Ви можете в нашому Інтернет-магазині.

Автор статті: Надія Небоженко

А якій дитині не сподобається іграшка, персонаж мультфільму, з книжкою малятком в рюкзаку за спиною?
Цікаво не тільки слухати готові мелодії, а й створювати їх?
Набридло грати і хочеться співати?
Як це можливо?
Вчимося читати до школи?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online