Жителям Харкова стане легше їздити в Ізюм і Донецьк

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автобус Харків-Ізюм. Фото: gortransport.kharkov.ua

Незабаром харків'янам не доведеться гаяти час в кілометрових тягнучках, щоб виїхати в Ізюм , Донецьк або Луганськ . З наступного року автобуси в цих напрямках будуть відправлятися від автовокзалу №6, який знаходиться біля станції метро "Пролетарська". "Зараз вони їздять з автостанції №1 (знаходиться на проспекті Гагаріна). Проїжджаючи по місту близько 12 кілометрів, вони втрачають 30-40 хвилин", - розповіли нам в ПАТ "Харківське підприємство автобусних станцій ".

Поява нових маршрутів збільшить кількість пасажирів, які користуватимуться послугами автостанції, саме тому на околиці затіяли масштабну реконструкцію. До нині існуючого одноповерхового будинку автовокзалу прибудують ще одне - двоповерхова. Його обладнають камерою зберігання і збільшать кількість кас, крім того, тут облаштують зал очікування підвищеної комфортності, кафе і навіть перукарню для тих, хто подорожує на далекі відстані. Територію вокзалу оснастять системою відеоспостереження і охороною. Закінчити реконструкцію і перенести нові маршрути планують восени наступного року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online