Щось дивне відбувається з магазином «Будівельник» на Гвардійської ... »Всі новини Кременчука на сайті Телеграф

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За повідомленням поліції, на вулиці просто стоїть натовп людей

За повідомленням поліції, на вулиці просто стоїть натовп людей ...

3-го лютого, близько 10.00, навколо магазину «Будівельник» на вулиці Льва Толстого стали збиратися люди ... За повідомленням поліції, ніяких заворушень не відбувається. Всередині магазину його господарі вирішують цивільно-правові відносини і ділять майно.

На вулиці навколо магазину зібралося близько півсотні людей, переважно чоловіки. Вони просто стоять навколо. Поліція стежить за порядком.

Присутні кажуть, що вони - небайдужі кременчужани, які хочуть перешкодити рейдерському захопленню магазину.

За попередньою інформацією, господарі магазину - родичі, які не можуть поділити магазин.

Почалося все yoще вчора, 2 лютого, ввечері, коли один з братів привів в магазин «групу підтримки», а другий - викликав поліцію.

12.35. За словами власника магазину Сергія Мухи, відбувається суперечка між ним і матір'ю дружини за нерухомість. Сергій каже, що вчора ввечері в магазин увірвалися озброєні люди і заявили, що вони - власники магазину, надавши договір купівлі-продажу. Але Сергій стверджує, що, поки йдуть судові тяжби на нерухомість накладено арешт і її не могли продати. Чоловік переживає за майно і товар, які перебувають в магазині.

12.40. Представник іншої сторони конфлікту Віталій стверджує, що у них є всі документи, що підтверджують власність і все відбувається в законних рамках. А Сергій Муха з дружиною Вікторією займали магазин незаконно.

12.50. За словами матері, чиї діти ділять магазин, вона була єдиною власницею і фірми і нерухомості. Фірму вона оформила на сина Артура, який живе в Києві. Нерухомість, магазин і складські приміщення, вони продали новим власникам, які і привезли збройну охорону.

13.00. Нові власники стверджують, що всі документи в порядку і їх справжність вони підтвердили поліції. Тому вони радять сімейства Мух вирішувати свої претензії в суді.

13.05. Замначальника поліції Полтавської області Денис Захарченко каже, що до понеділка питання спірність майна вирішити не вдасться, тому що у вихідні не працюють реєстри та реєстратори. Він запропонував сторонам конфлікту виставити охорону по периметру магазину, щоб уникнути можливих підпалів або псування майна і знизити градус напруження. Також він пропонує вирішити всі питання відповідно чинним законодавством в понеділок.

15.00. За словами Дениса Захарченка: поліція Кременчука забезпечує правопорядок на місці конфлікту. Випадок внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і зараз вже йдуть слідчі дії, але основні будуть у понеділок. Поліція буде перебувати на місці до юридичного врегулювання конфлікту і не допустить провокацій. Всі дії будуть в рамках правового поля.

Як повідомляють в поліції, відомості про подію внесені до ЕРДР по ст. 356 (самоправство) Кримінального кодексу України.

16.30. Біля магазину почали розводити багаття в бочках.

доповнено

У ніч на 4 лютого невідомі перекрили газ в малосімейці, в якій знаходиться одна зі сторін конфлікту (будинок №36 на вул. Льва Толстого). За повідомленням ВАТ "Кременчукгаз", відновлювати газопостачання повинні сьогодні, 4 лютого.

Зараз ситуація у «Будівельника» спокійна. Правоохоронці чергували там всю ніч. Вранці приїхала група спецреагування патрульної поліції Кременчука. На місце події приїхав начальник управління патрульної поліції міста В'ячеслав Деркач і начальник відділу Нацполіціі Кременчука Віталій Ботвина.

З учорашнього дня, згідно з розпорядженням Ботвінов, гарнізон відділу поліції піднято по тривозі. Посилений режим служби поліцейські будуть нести до повного вирішення конфлікту.

Вирішення питання в правовому полі має розпочатися завтра, 5 лютого, в Автозаводському суді.

Автор: Руслана Горголем Відео: Яринка Українка Митрофанова, Віталій Дедюрін, Анна Васенко-Волювач Джерело відео: facebook.com

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online