Вірменське кладовищі в Москві

  1. Як доїхати до Вірменського кладовища
  2. Години роботи Вірменського кладовища:
  3. Як дістатися до Вірменського кладовища:
  4. Інші види транспорту до Вірменського кладовища:
  5. Вірменське кладовищі на мапі
  6. Схема Вірменського кладовища
  7. Місця на кладовищі:
  8. Середні ціни на послуги Вірменського кладовища:
  9. Допомога в організації похорону на вірменському кладовищі
  • Діюче кладовище закритого типу
  • Розташоване навпроти території Ваганьковського кладовища, від якого відокремлено вул. Сергія Макєєва. Найближча станція метро - Вулиця 1905 року.
  • Площа кладовища: 2 га.
  • Чинний колумбарій відсутня.
  • координати 55.765985,37.55478 .
  • Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    Один з найстаріших некрополів в Москві - Вірменське кладовищі. Закладено на початку XIX століття на прохання М. Лазарєва, глави московської вірменської громади. Вірменське кладовищі - місце спочинку безлічі іменитих особистостей, які зробили значний внесок в історію і культуру Росії, серед них - радник Олександра II А. Лоріс-Меліков, письменник Андрій Платонов та інші. На території некрополя розташований вірмено-григоріанський храм Воскресіння Христового. Вірменське кладовищі в Москві знаходиться в адміністративно-господарському віданні ДБУ «Ритуал», яке делегує право надавати ритуальні послуги жителям Москви міської похоронної службі (ГСС) Ritual.ru.

    Як доїхати до Вірменського кладовища

    Багато хто цікавиться, як доїхати до Вірменського кладовища. Нижче вашій увазі представлені маршрути проїзду до Вірменського кладовища.

    Адреса Вірменського кладовища: г. Москва, ЦАО, вулиця Сергія Макєєва, вл. 15.

    Телефон для справок: +7 (495) 100-3-100

    Вірменське кладовищі. Офіційний сайт.

    Офіційного сайту Вірменського кладовища немає. Детальна інформація представлена ​​на сторінці Вірменського кладовища на сайті державної міської ритуальної служби Ritual.ru.

    Години роботи Вірменського кладовища:

    Літній період (з 1 травня по 30 вересня): кожен день тижня з 9-00 до 19-00.

    Зимовий період (з 1 жовтня по 30 квітня): кожен день тижня з 9-00 до 17-00.

    Поховання можуть бути зроблені кожен день з 9-00 до 17-00.

    Як дістатися до Вірменського кладовища:

    Громадський транспорт:

    на метро до станції «Вул. 1905 року ». Пройти близько 500 метрів по вул. Велика Груднева до перетину з вул. Сергія Макєєва. Ворота Вірменського кладовища знаходяться прямо через дорогу від входу на територію Ваганьково.

    Інші види транспорту до Вірменського кладовища:

    Як доїхати на машині:

    Від МКАД - від Можайського ш. на Кутузовський пр. З'їзд на Краснопресненській наб., потім по вул. 1905 року до вулиці Сергія Макєєва.
    З центру: По вул. Тверська, потім по вул. 1-ша Тверська-Ямська - до пл. Тверська застава, з'їзд в кишеню направо, лівий поворот біля вокзалу в сторону вул. Грузинський Вал. З вул. Пресненський Вал - правий поворот на вул. Ходинському. Продовжувати рух до вул. Сергія Макєєва.

    Вірменське кладовищі на мапі

    Вірменське кладовищі на мапі

    Схема Вірменського кладовища

    Схема Вірменського кладовища

    Місця на кладовищі:

    Вірменське кладовищі в Москві - закритого типу. Ділянки на вірменському кладовищі на продаж не відпускаються, і єдиний можливий варіант поховання - підпоховання в родинну могилу. У виняткових випадках місця на вірменському кладовищі можуть бути безоплатно надані державою під поховання громадян, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.

    організація похорону

    на вірменському кладовищі

    дізнатися вартість

    Середні ціни на послуги Вірменського кладовища:

    На січень 2019 року сімейно-родові ділянки на вірменському кладовищі на відкритому аукціоні Уряду Москви не виставлялися.

    Джерело: mos.ru.

    Реєстр ділянок під сімейні (родові) поховання на кладовищах Москви і Нової Москви, виставлених на аукціоні Уряду Москви, оновлюється. Слідкуйте за новими пропозиціями на сайті Ritual.ru.

    Допомога в організації похорону на вірменському кладовищі

    Міська ритуальна служба Ritual.ru допоможе вам оформити родинне підпоховання на вірменському кладовищі. За кваліфікованою консультацією звертайтесь за телефоном цілодобової міської інформаційної служби 8 (495) 100-3-100.

    Найближчі кладовища в Москві:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online