В "Москві-Сіті" з'явиться нова будівля з пішохідною вулицею

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ІТАР-ТАСС

Сьогодні стали відомі результати конкурсу архітектурних концепцій комплексу "Імперія Тауер" у складі "Москви-Сіті". У конкурсі перемогло архітектурне бюро UNK PROJECT, яке запропонувало побудувати будинок з діагональним пішохідним проходом.

"Перед нами стояло завдання при жорстких вимогах замовника (створення адміністративних приміщень та місць для паркування) органічно включити будівлю в склалося оточення і вирішити питання його використання", - розповів М24.ru керівник бюро UNK project Юлій Борисов .

В результаті архітектори спроектували величезну пішохідну вулицю, яка пройде по діагоналі споруди - від набережної Москви-ріки вглиб комплексу. Таким чином, нове чотирнадцятиповерхового будівлю "Москви-Сіті" буде складатися з двох частин - в одній розташуються адміністративні будівлі з ресторанами, кафе і магазинами, а в іншій - парковки. Юлій Борисов відзначає, що при такому рішенні інвестор отримає необхідну площу будівлі, а городяни - пішохідну зону.

Архітектор розповів, що в обробці будівлі буде використано скло й облицювання під камінь. Він зазначає, що ці матеріали додадуть співзвуччя нового об'єкту з комплексом "Москва-Сіті". Нижня частина будівлі буде важча, а до верху воно буде розчинятися в повітрі, додав Борисов.

Головний архітектор Москви Сергій Кузнецов сподівається, що нова будівля підвищить якість забудови "Москви-Сіті". "Комплекс Москва-Сіті повинен отримати хорошу, різноманітну архітектуру", - підкреслив він. У свою чергу генеральний директор компанії-забудовника Дмитро Чортківський оцінив вартість будівництва багатофункціонального комплексу приблизно в 100 мільйонів доларів.

Друге місце в конкурсі було присуджено майстерні "Проект Меганом", а третє - ADM ARCHITECTS.

Нагадаємо, в кінці лютого Москомархитектура оголосила конкурс архітектурних концепцій багатофункціонального комплексу "Імперія Тауер - друга черга" на території ділового центру "Москва-Сіті". На закритий конкурс запрошені шість московських архітектурних майстерень - UNK project, "АБ студія", АБ "Цимайло, Ляшенко і партнери", архітектурна група "ДНК", майстерня "Проект Меганом" і ADM ARCHITECTS.

Софія Кондрашина

сюжети: погляди , Будівництво ділового центру "Москва-Сіті"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online