Меморіал Небесної Сотні в Києві хочуть будувати провідні архітектори світу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Понад 400 заявок вже подані на конкурс з будівництва меморіалу Небесної Сотні в Києві. У ньому хочуть взяти участь близько 60 іноземців, зокрема, провідні архітектори світу Понад 400 заявок вже подані на конкурс з будівництва меморіалу Небесної Сотні в Києві

Про це заявив головний архітектор Києва Сергій Целовальник під час зустрічі міського голови столиці Віталія Кличка з сім'ями героїв Небесної Сотні, повідомили в прес-службі Київської міськадміністрації, передає.

Крім того, на зустрічі обговорювалося питання створення пішохідної зони на алеї Героїв Небесної Сотні ( так недавно перейменована частина вул. Інститутській з боку Майдану ) І введення заборони на зупинку транспорту там.

Рідні загиблих на Майдані просили виділити земельні ділянки сім'ям героїв Небесної Сотні, які проживають в Києві, а також - житло сім'ям героїв, у яких його немає.

Нагадаємо, що Віталій Кличко раніше пропонував використовувати премію Евромайдану від фонду Леха Валенси в розмірі 100 тис. євро на побудову меморіалу Небесної Сотні.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online