Архітектурний проект котеджу, приватного будинку, таунхауса

  1. Етапи створення проекту
  2. документація креслення
  3. креслення:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Споруда приватного будинку нелегкий, але цікавий процес. Реалізація ваших ідей і задумів в новому будинку зробить його індивідуальним дизайнерським рішенням і поєднає всі, що потрібно для Вашого особистого комфорту.

Однією з головних завдань є розробка правильного архітектурного проекту. Слід ретельно підійти до вибору компанії, що займається створенням креслень. Адже на даному етапі допущена помилка може стати фатальною.

Наші фахівці мають безліч успішних реалізованих проектів. Компанія "ПП Охман ГРУП" підходить до кожного замовлення індивідуально. Більшість клієнтів не мають спеціальними знаннями, тому наше завдання пояснити і обговорити всі деталі майбутньої споруди. Співпрацюючи з нами, Ви створите проект будинку своєї мрії, який буде радувати Вас і Вашу родину багато років.

Розкажіть про Ваші мрії, а ми їх втілимо їх в реальність.

Етапи створення проекту

Підготовка проекту проводиться в кілька етапів. Збір необхідної документації необхідний для запобігання майбутніх проблем. У процесі створення проекту, також будуть потрібні геологічні дані для підбору правильних матеріалів майбутнього будинку.

На цьому етапі фахівець займається вивченням території майбутньої споруди. Необхідна повна документації про домоволодінні та дозвільні виписки на будівництво. Надайте кадастровий план для точного розрахунку розташування майбутніх елементів і самого будинку. Тобто, відбувається підготовка і аналіз всіх документів на справжність, щоб уберегти вас від непередбачених ситуацій під час самого будівництва.

Складання майбутнього плану неможливо без консультації замовника з фахівцем. Проводиться підбір колірних рішень, приймаються побажання щодо вигляду майбутнього фасаду будинку і розмітки кімнат, що дає вже більш реальне уявлення про проект.

Коли збір документів завершений і всі побажання клієнта враховані, починається основний етап створення комплекту креслень. Необхідна точна опрацювання кожного етапу будівництва. Креслення складаються з декількох розрізів будівлі і опису технічних рішень. Проект може зазнати деяких змін для досягнення більш практичного і вигідного варіанту будівництва, які, в обов'язковому порядку, будуть погоджені із замовником. На цьому етапі реалізується технічна частина проекту.

документація креслення

Отримана папка документів містить два види відомостей: текстові описи і креслення. Також прикладаються необхідні розрахунки матеріалів, що використовуються в будівництві.

До текстових документів відносяться опис зовнішності фасаду та інтер'єру майбутнього будинку і рекомендацій по їх організації, пояснення прийнятих архітектурних рішень, розрахунки і технології використання зовнішніх обробок і рекомендації щодо забезпечення будівлі шумоізоляцією і захистом від інших негативних зовнішніх впливів.

креслення:

  1. Архітектурний розділ представлений у вигляді розрізів майбутньої споруди по етапах. Плани поверхів на яких показані розрахунки площі і розмірів прольотів, детальний план покрівлі і фасаду майбутнього будинку. Можливо опис окремих елементів, наприклад, віконних прорізів, де показуються їх розміри і особливості.
  2. Конструкторський розділ описує схему фундаменту по кожному шару, якщо конструкція буде збірної, то вказується порядок всіх елементів.
    Також розділ включає в себе схеми перекриттів, сходів і розташування кріплень з розрахунком навантаження на них.
  3. Інженерний розділ - це докладний опис схеми комунікацій будинку таких, як електрика, водопостачання і опалювальна система. Характеристика елементів аж до розташування розеток і вимикачів.

Створення докладного архітектурного проекту вимагає тривалого часу і є необхідною документацією при будівництві будинку.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online