Актриса Анна Михайлівська Не проти відвертих сцен в кіно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Анна Михайловська.

Фото: Instagram

Актриса Анна Михайлівська розповіла, як прийшла в форму вже через місяць після пологів. Ксенія Круглова з романтичного фільму "Ангел в серці", Римма з "Хто, якщо не я", Яна Самойлова з "Молодіжки", Олександра Линькова з "Манекенниці" - це далеко не весь перелік робіт 27-річної актриси. Кінозірка з успіхом виступає на сцені Театру імені Мосради. І все-таки найголовнішою роллю артистка вважає роль мами, адже зовсім недавно, 16 липня, Михайлівська народила сина.

"Тепер моя головна роль - бути мамою, робота відійшла на другий план. Я як і раніше люблю справу, якою займаюся, тільки пріоритети змінилися. Ми з чоловіком вирішили, що до хрестин, які відбудуться найближчим часом, не називатимемо ім'я сина. А про яку ролі я мрію? про цікаву, з характером, це може бути і історичний фільм, і військова драма. Все сценарії розгляну, я відкрита. Звичайно, іноді, читаючи сценарій, можна злякатися якийсь сцени, наприклад насильства або відвертою. але в такому разі я дивлюся на режисера. Є майстри, яким довер яешь. У мене вже були сміливі сцени, але я не переживала з цього приводу, тому що знала: матеріал буде знято дуже красиво, нічого зайвого не буде видно. Це питання довіри режисерові, всій знімальній групі. І якщо ніяких питань з цим не виникає , то я не хвилююся за результат. А ось в сценах з насильством або вбивством мені б зніматися не хотілося. Можливо, я б навіть від них відмовилася ", - розповіла Анна "Співбесідникові" .

"Помічниця по догляду з боку ми не запрошували, у нас в родині няньок вистачає. По-перше, це чоловік. Тимофій прекрасно справляється з доглядом за сином, годує з пляшечки, змінює підгузники, гуляє на вулиці і укладає спати. Так що з ним спокійно можна залишати дитину. Я теж дуже люблю бути вдома з чоловіком і сином. А ще у нас є бабусі-дідусі, дядько. Моя прекрасна мама Ольга Олександрівна, тато Михайло Федорович із задоволенням возяться з онуком. і ще допомагає мій 15-річний брат Антон, він у нас дуже творча людина, грає на гітарі і в теквон про робить великі успіхи, він чемпіон Москви ", - зізналася актриса.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

А про яку ролі я мрію?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online