Міжрайонна ярмарок вакансій пройде в Будинку молоді 10 листопада

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10 листопада з 10.00 до 12.00 в Будинку Молоді пройде міжрайонна ярмарок вакансій. Її організаторами виступають Центр зайнятості населення Комсомольська-на-Амурі і Комсомольського району та «Агентство з розвитку людського капіталу на Далекому Сході».

Кілька десятків роботодавців міста та району запропонують відвідувачам ярмарки різні вакансії: кваліфікований або некваліфіковану працю, робота вахтовим методом, тимчасова зайнятість, квотної місця для громадян з інвалідністю.

Для участі в міжрайонної ярмарку вакансій запрошуються підприємства, які хочуть заповнити порожні вакантні місця співробітниками, а також громадяни, які бажають змінити або знайти роботу. Ярмарок вакансій - ефективний спосіб для роботодавців провести співбесіду одразу з великою кількістю кандидатів, а для кандидатів - розглянути кілька варіантів працевлаштування на різні підприємства.

Щоб зареєструвати своє підприємства для участі в заході, звертайтеся за адресою: вул. Піонерська, 70, каб. 10, тел. 54-31-17, 54-00-09.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online