Супровід угоди з нерухомістю

  1. Безпечне оформлення угод ескроу-рахунок; акредитив; експерт-сейфінг; банківська комірка; ...
  2. Досвід і безпеку при операціях з нерухомістю
  3. вартість супроводу
  4. Супровід угоди купівлі-продажу
  5. Продаж бізнесу в Санкт-Петербурзі
  6. Типи угод з юридичного супроводу
  7. Вартість юридичних послуг в Санкт-Петербурзі
  8. гарантії

Безпечне оформлення угод
  • ескроу-рахунок;
  • акредитив;
  • експерт-сейфінг;
  • банківська комірка;
  • оплата вперед з гарантіями;
  • інші безпечні розрахунки.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми пропонуємо кілька варіантів роботи:

Супровід угоди консультаційне (при купівлі-продажу, даруванні, мене): перевірка документів, видача рекомендацій громадянам - 1 тис.руб., Організаціям - 2-5 тис. Руб .;

Дарування між родичами, подружжям: юридична експертиза наявних документів, підготовка договору - 2-5 тис. Руб. (Читати про складанні договору дарування )

Оформлення купівлі-продажу вторинного житла для громадян: консультація - безкоштовно, договір 2 5 тис, проведення нотаріату або юридична допомога в банку - 10 тис. Руб.

Купівля новобудови: перевірка документації забудовника, переговори, зміна редакції договору (при необхідності), суперечки з Забудовником, допомога в підписанні. Вартість по СПб від 15 тис.руб.

Оформлення найму квартир, кімнат: перевірка документів, переговори, визначення та узгодження порядку оплати, підготовка договору найму. Вартість 1,7 - 3 тис.руб.

Термінова реєстрація права власності на новобудову, коли пакет Забудовника ще не готовий (суд) - від 30-45 тис.руб., Можливо без держмита.

Реєстрація договору оренди: збір пакету документів, узгодження, оформлення, реєстрація в Росреестра. Вартість згідно з кошторисом робіт.

Супровід покупки земельної ділянки: перевірка документів ДНП, СНТ та ін. Або власника, рекомендації за якістю документів, оцінка безпеки покупки, допомога в укладанні договору. Вартість по ЛО - від 10 тис.руб.

Надійний комплекс юридичних послуг

Надійний комплекс юридичних послуг

Для Вас виконуємо різні юридичні послуги з супроводу угод:

юридична консультація (повне пояснення процесу угоди, виявлення вузьких місць, пошук гарантованих можливостей Іпуть їх реалізації та ін.);

  • перевірка наявних у замовника документів;
  • перевірка документів другої сторони, можливо з виїздом;
  • експертиза наявних документів (бивиают дуже складні випадки, див.нижче);
  • оцінка питань оподаткування, рекомендації, розробка законних схем зниження податків;
  • переговори з представниками всіх сторін, що беруть участь в угоді і її оформленні;
  • збір додаткових документів;
  • отримання архівної інформації;
  • врегулювання конфліктів між сторонами;
  • складання угод по ходу операції;
  • підбір банку, який відповідає вимогам замовника;
  • врегулювання (по можливості) питань, що стосуються перепланувань;
  • внесення змін до документів;
  • підготовка документів для проведення угоди;
  • додаткові переговори по нових обставин;
  • оформлення необхідних документів при закладці грошових коштів в осередок банку, контроль за виїмкою грошових коштів;
  • допомога в проведенні операції з відчуження власності нотаріально або в простій письмовій формі;
  • допомога у формуванні пакету документів для реєстрації в Росреестра;
  • перевірка документів після реєстрації;
  • допомога в оформленні акту приймання-передачі об'єкта;
  • інші роботи (в залежності від угоди).

Досвід і безпеку при операціях з нерухомістю

Сьогодні, йдучи від оподаткування, продавці створюють такі складні системи продажу (наприклад, продаж землі в СНТ через підставну комерційну організацію, ланцюжки зустрічних угод купівлі-продажу з комуналки, іпотеками, субсидіями і т.д), що 3-4-х годин роботи з документами на місці (виїзд) може не вистачити, щоб зрозуміти накручену систему їх продажів. І вже, звичайно, з такими документами взагалі не розібратися покупцеві, який не володіє юридичними питаннями. Що робити з податками, якщо право власності на нерухомість оформлено менше 3-х років тому? Супровід угоди з нерухомістю допомагає вирішити такі проблеми.

Ринок, з нашої точки зору, ділиться на два світи: світ простих і складних операцій з добрим кінцевим підсумком, і світ шахрайських операцій, які треба розпізнати і не потрапити в їх мережі.

  • Дешеві угоди, коли пропонують щось майже даром, найімовірніше, з вадою, в них щось не так. Якщо продають квартиру істотно дешевше, можливо, все добре, просто продавцям потрібні терміново гроші.
  • А, може бути, навпаки, громадянин з цієї квартири виписаний в місця позбавлення волі, визнаний безвісно відсутнім ... а потім повернеться в цю квартиру. А можливо, це "підстава".
  • По землі бувають варіанти, коли продається ділянку дешево: наприклад, за 90 тисяч рублів - 8 соток. В одних випадках - це старий дід, який знає ціни грошей, а в інших - прихований обтяження або почався, але ще не явний судовий спір про спадщину ... Або, знову ж таки, шахрайство продавця.
  • Бувають ситуації, коли після операції покупці вимагають гроші назад, подають в прокуратуру на "незаконні дії продавця" та ін.

Варіантів багато, недобросовісних продавців або покупців ще більше. Тому юридичний супровід таких угод насамперед покликане убезпечити замовника, а якщо необхідно - і так правильніше - обидві сторони. Адже другою стороною може бути такою ж громадянин, який не володіє питаннями юриспруденції, оподаткування, правильного оформлення та ін. Грамотний фахівець подумає про чистоту всієї угоди, про безпеку та зручність для обох сторін, і буде правий. Кінцевий підсумок по угоді не повинен змушувати (або давати варіант) однієї зі сторін в майбутньому звернутися до суду.

Все частіше громадяни знаходять самі кому продати або у кого купити об'єкт, а до юриста звертаються для того, щоб супровід угоди з нерухомістю провели безпечно і грамотно.

вартість супроводу

Вартість послуг юриста або адвоката (а при необхідності і групи співробітників) залежить від самого об'єкта нерухомості, типу угоди, регіону проведення операції, набору комплексу послуг та інших обставин. Крім вартості послуг фахівця треба оцінити майбутні витрати по проведенню операції (гос.пошліни, вартість межування, кадастрові роботи, узгодження перепланувань, просто нотаріат і ін.) І важливий аспект - вартість майбутніх податків по угоді. Якщо у Вас преемлімо розглядати різні варіанти, як оформити ту чи іншу угоду - краще про це порадитися з нашими фахівцями, які володіють питаннями податкового права. Економія податків може бути в багато разів. Про орієнтовну вартість послуг можна дізнатися нижче на цій сторінці або по телефону 535-44-43, отримати орієнтовну вартість об'єкта можна в офісі на консультаційному прийомі профільним фахівцем.

Супровід угоди купівлі-продажу

Купівля-продаж відноситься до найбільш частих і найбільш складним операціях з нерухомістю. Які складні моменти можуть бути при угоді:

- чи є право продажу об'єкта;

- гарантії отримання позитивного підсумкового результату;

- перевірка чистоти угоди;

- оцінка об'єкта;

- виїмка застави;

- проведення нотаріату;

- оподаткування після проведений реконструкції об'єкта або перепланувань зі зміною кордонів об'єкта;

- обтяження об'єкта;

- відсутність при здійсненні угоди продавця або покупця;

- приховані обставини;

-перечісленіе грошових коштів з застереженнями;

- іпотечні відносини;

- вексельні розрахунки;

- розрахунки акредитивом;

- присутність в угоді неповнолітніх громадян;

- супровід угоди купівлі-продажу за сертифікатами;

- ризик загибелі об'єкта при оформленні реєстрації угоди і багато інших.

Продаж бізнесу в Санкт-Петербурзі

Різновидом купівлі-продажу об'єктів нерухомості є продаж бізнесу. Це дуже серйозна робота, що вимагає не тільки супроводу угоди купівлі-продажу, але і великої попередньої роботи. Під час експерименту роботи наших фахівців були юридичні супроводу продажу бізнесу з побудовою системи безпеки продавців. Наприклад, при продажу кафе план роботи складався з 75-ти дій, які послужили отриманню позитивного результату.

Типи угод з юридичного супроводу

Юридичний центр "АДВЕКОН" пропонує супровід наступних угод і дій з нерухомістю:

Ми можемо виконувати супровід угод підвищеної складності і підвищеного ризику:

  • продаж об'єкта нерухомості по частках, з розділом об'єкта;
  • продаж об'єктів з об'єднанням;
  • оформлення відчуження об'єкта без готових документів (наприклад, в процесі оформлення спадщини або приватизації);
  • інші ситуації

Вартість юридичних послуг в Санкт-Петербурзі

Поетапна консультаційна підтримка, якщо Ви маєте намір все робити самостійно, моментальні поради по телефону на всьому етапі оформлення 4-6 тис. Рублів Дарственная 2-3 тис. Рублів Супровід угоди купівлі-продажу нерухомості в Санкт-Петербурзі - безперечний порядок (перевірка чистоти угоди, переговори з усіма сторонами угоди, робота з банком, закладка грошей в клітинку, нотаріат, формування пакета для Росреестра, контроль прописки-виписки, акт прийому-передачі та ін.)

від 10 тис.рублей

до 2% від вартості об'єкта в складних випадках, із залученням адвокатів з податкових питань та питань нерухомості

Аналіз документів з розробкою алгоритму дій, наданням адрес, телефонів, графіків роботи необхідних установ. 3-5 тис.рублей Супровід угоди купівлі-продажу бізнесу від 10 тис. Рублів Супровід угоди в Ленобласті, інших регіонах Стоимость договорная: в різних регіонах різні вимоги до документів і процесу реєстрації Перевірка комплектності та змісту документів від 2 тис. Рублів Складання договору в простій письмовій формі 1,7-4,5 тис.рублей Складання проектів документів: актів прийому-передачі, проектів нотаріальних заяв; контроль зняття з реєстрації 1,5-5 тис.рублей Супровід угоди при складанні договору в нотаріальній формі (допомога у нотаріуса) 3-15 тис.рублей Зміна пропонованого забудовником / продавцем договору (перевірка договірних умов, переговори з другою стороною, врегулювання суперечок, складання протоколу розбіжностей, нової редакції договору, складання інших документів та ін.)

9-15 тис. Рублів

Термін виконання залежить від другої сторони

Допомога при оформленні умов закладки грошей в банківську комірку або акредитива, переговори, зміна умов договору 10 тис.рублей Переговори з другою стороною, агентами, адвокатами, іншими представниками, за виїзд на годину 3-5 тис.рублей Допомога в оформленні іпотечного кредиту від 0 , 5% від вартості Консультація юриста або адвоката, виявлення небезпечних моментів і юридичні поради щодо шляхів їх усунення

1-3 тисячі рублів,

з виїздом - 3-5 тис.рублей

Оформлення обміну неприватизованого житла дог. Подача і отримання документів в Росреестр (реєстрація) від 4 тис.руб.

гарантії

Наші фахівці «старійшини» працюють з 2000 року. Чи стикалися з різноманітними ситуаціями, вирішували і прості, і складні справи. Придбали досить хороший досвід у вирішенні таких важливих питань. Чи готові надати допомогу як в звичайному, так і в судовому порядку. Послуги фірми пройшли атестацію Санкт-Петербурзьким Центром сертифікації "Петербурзька марка якості".
Юридичний Центр "Адвекон" отримав знак якості послуг .

Зверніться до наших фахівців і забезпечте собі безпеку!

Що робити з податками, якщо право власності на нерухомість оформлено менше 3-х років тому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online