Введення в експлуатацію об'єктів будівництва.

  1. ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ
  2. ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ОБ'ЄКТА КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ЛІНІЙНИХ ОБ'ЄКТІВ...
  3. ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ПІСЛЯ перепланування
  4. ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ЗАКІНЧЕНОГО БУДІВНИЦТВОМ БУДІВЛІ, СПОРУДИ

ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія АСП професійно здійснює введення в експлуатацію об'єктів капітального будівництва. Введення в експлуатацію нежитлового приміщення. Введення в експлуатацію після реконструкції. Введення в експлуатацію об'єкта індивідуального житлового будівництва. Введення в експлуатацію перепланування.

Надає послуги з отримання дозволу на введення в експлуатацію об'єкта або акта введення в експлуатацію.

За роки діяльності компанії отримані сотні актів введення об'єкта в експлуатацію після перепланування, акти введення в експлуатацію об'єктів будівництва, акти приймання окремо розташованих нежилих приміщень, акти приймання закінчених будівництвом об'єктів та на ряд інших об'єктів нерухомості.

фахівці компанії намагаються враховувати всі побажання замовників, співвідносити їх з чинним законодавством і проводити експертно-перевірочні заходи за відповідністю виконуваних робіт вимогам проекту. Це дозволяє надавати послуги якісно, ​​не виходячи за встановлені терміни, з 100% позитивним результатом.

Наочним прикладом професійного підходу до вирішення питання в області введення в експлуатацію об'єктів будівництва є об'єкти компанії. Отримують клієнти АСП і ряд інших переваг від співпраці з АСП, детальна інформація про яких представлена ​​на сторінці Головна .

ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ОБ'ЄКТА КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ЛІНІЙНИХ ОБ'ЄКТІВ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

остаточним етапом архітектурно-будівельного проектування об'єкта і узгодження проектної документації є введення в експлуатацію об'єкта. Відповідність об'єкта проектній документації - запорука отримання акту введення в експлуатацію об'єкта.

Порядок введення об'єкта в експлуатацію регламентується Законом, а саме, Містобудівною Кодексом РФ - статтею 55 "Видача дозволу на введення об'єкту в експлуатацію".

Відповідно до ЦК РФ Дозвіл на введення об'єкта в експлуатацію - це документ, який підтверджує, що будівництво і реконструкція об'єкта капітального будівництва виконані у відповідності з отриманим дозволом на будівництво, що об'єкт капітального будівництва побудований або реконструйований відповідно до містобудівного плану земельної ділянки, а в разі лінійного об'єкта, відповідно до проекту планування території та проектом межування території, а також проектної документації . Відповідно, введення об'єкта в експлуатацію можливе лише в разі наявності дозволу на будівництво, дозволу на перепланування і т.д.

Для введення об'єкта в експлуатацію необхідно звернутися із заявою про видачу дозволу на введення в експлуатацію об'єктів будівництва в уповноважений орган.

Щоб отримати акт введення в експлуатацію об'єкта капітального будівництва необхідно надати наступні документи:

1) Містобудівна план земельної ділянки та правовстановлюючі документи на нього.

2) Дозвіл на проведення будівельних робіт.

3) Акт приймання об'єкта капітального будівництва.

4) Довідки, що підтверджують відповідність вводиться в експлуатацію об'єкта капітального будівництва вимогам технічних регламентів, підписаний особою, що здійснює будівництво. А також довідки, що підтверджують відповідність об'єкта капітального будівництва технічним умовам, підписані представниками організацій, що здійснюють експлуатацію мереж інженерно-технічного забезпечення.

5) Документ, що підтверджує відповідність параметрів побудованого, реконструйованого об'єкта капітального будівництва проектної документації , В тому числі вимогам енергетичної ефективності і оснащеності об'єкта капітального будівництва приладами обліку.

6) Схеми розташування інженерних мереж та акти їх приймання.

7) З Хема розташування побудованого, реконструйованого об'єкта капітального будівництва і планувальна організація земельної ділянки.

8) Висновок органу Державного будівельного нагляду про відповідність збудованого, реконструйованого об'єкта вимогам технічних регламентів та проектної документації.

9) Д ОКУМЕНТА, що підтверджує укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власника небезпечного об'єкта за заподіяння шкоди в результаті аварії на такому об'єкті.

Для отримання акту введення в експлуатацію лінійного об'єкта замість містобудівного плану необхідно надати проект планування території та проект межування території. У свою чергу, схему розташування об'єкта надавати не потрібно.

Підстави для відмови у видачі дозволу на введення об'єкту в експлуатацію:

1) Відсутність вищеозначених документів.

2) Невідповідність об'єкта капітального будівництва вимогам містобудівного плану земельної ділянки або вимогам проекту планування території.

3) Невідповідність вимогам дозволу на будівництво.

4) Невідповідність проектної документації. Виняток становлять об'єкти індивідуального житлового будівництва, на яких дана вимога не поширюється.

Відмова про введення в експлуатацію об'єкта може бути оскаржена в судовому порядку.

ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ПІСЛЯ перепланування

Після того, як проведені всі роботи з перепланування або здійснений переклад в нежитловий фонд потрібно виконати процедуру здачі приміщення в експлуатацію. Для введення в експлуатацію перепланування необхідно пред'явити міжвідомчої комісії певний перелік документів.

Документи для введення в експлуатацію:

  1. результати переобмера ПІБ (проектно-інвентаризаційна бюро);
  2. договори та акти на будівельно-монтажні роботи від ліцензованої організації, що виробляє перепланування приміщення;
  3. правовстановлюючий документ на квартиру або будинок;
  4. висновок органів державного пожежного нагляду, КУГИ, КГА, КГИОП, СЕС, Лененерго, ГАТІ про відповідність виконаних робіт вимогам безпеки.

Підтвердженням введення в експлуатацію об'єкта нерухомості Міжвідомчої комісії, є Акт введення в експлуатацію, який видає комісія після технічного обстеження об'єкта. На підставі акта приймання об'єкта в експлуатацію оформляється новий кадастровий паспорт і вносяться зміни в ЕГРП.

Компанія АСП здійснює всі види кадастрових робіт - від обмірних робіт об'єкта до постановки на кадастровий облік. Звернувшись в АСП клієнт отримує не тільки 100% гарантії позитивного результату, але і вичерпний перелік робіт в рамках послуги.

Терміни введення об'єкта в експлуатацію - від 30 днів.

ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ЗАКІНЧЕНОГО БУДІВНИЦТВОМ БУДІВЛІ, СПОРУДИ

Порядок введення в експлуатацію закінченого будівництвом будівлі, споруди, приміщення в Петербурзі визначено Територіальними будівельними нормами.

Для того щоб здійснити введення в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта його необхідно пред'явити приймальній комісії, яка приймає рішення про відповідність даного об'єкта затвердженій документації та можливості його експлуатації без шкоди життю і здоров'ю громадян. Комісія складає акт приймання об'єкта, який повинен бути затверджений головою приймальної комісії.

Затверджений акт введення в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта засвідчує відповідність об'єкта пропонованим до нього вимогам і надає право його використання за призначенням. Акт приймання закінченого будівництвом об'єкта також підтверджує факт створення нового об'єкта нерухомості і є підставою для включення об'єкта до статистичної звітності.

Підставою негативного рішення приймальної комісії може бути тільки встановлений факт невідповідності об'єкта затвердженій проектній документації.

Щодо введення в експлуатацію житлових будинків секційного типу (введення частини об'єкта в експлуатацію), слід зазначити, що житлові будинки секційного типу можуть прийматися в експлуатацію посекційно, якщо окончани будівельно-монтажні роботи ( ремонт і будівництво ) І випробування інженерних систем, що забезпечують нормальну життєдіяльність окремої секції.

Фахівці компанії АСП готові допомогти здійснити введення в експлуатацію об'єкта та отримати акт приймання. Щоб зв'язатися з менеджером компанії досить зайти в розділ Контакти , Залишити заявку або подзвонити по телефону.

Телефон: (921) 915 63 07

Електронна пошта: [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online