Акт виконаних робіт (наданих послуг): зразок, бланк, скачати

  1. Акт виконаних робіт (наданих послуг): зразок
  2. Акт виконаних робіт (наданих послуг): бланк
  3. Акт виконаних робіт за договором підряду з фізичною особою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За виконання обумовлених послуг з замовником, виконавець зобов'язаний скласти і завірити акт виконаних робіт наданих послуг. Тим самим, виконавець документально підтверджує, що якісно і в строк виконав свої зобов'язання за договором.

Даний документ необхідний ще в тому випадку, якщо замовник оплачує за договором надані йому послуги тільки після прийняття результатів роботи.

Подібний акт обов'язково завіряється підписами і печатками всіх сторін договору. У разі якщо один з учасників, з яких-небудь причин, не затвердив акт виконаних робіт, то послуга вважається невиконаним, а документ недійсним доти, поки сторони не дійдуть обопільної згоди з цього питання.

Можливий варіант, що в основному договорі або додатковій угоді до нього може бути прописаний порядок одностороннього прийняття виконаних робіт або послуг.

Процедуру одностороннього затвердження акту виконаних робіт можливо продумати заздалегідь, із залученням незалежних експертів і організацій.

Правила складання акту

Акт виконаних робіт складається до основного договору в письмовому вигляді, в необхідній кількості примірників і підписується всіма особами, зазначеними в даному акті.

У кожної зацікавленої сторони повинен бути підписаний всіма учасниками договору екземпляр. Якщо у кого-небудь з учасників з'являються претензії за твердженням акту, то він може письмово зафіксувати свої заперечення.

Подібні претензії прописуються або в акті виконаних робіт, або створюється окремий документ.

Для фактичного прийняття результатів виконаних робіт або послуг, може бути створена комісія, до складу якої можуть входити не тільки учасники договору або їх представники, а й сторонні організації, незалежні експерти, різні контролюючі або наглядові органи.

Всім затвердженим до складу комісії учасникам має бути заздалегідь надіслано повідомлення про місце і час проведення приймання робіт телеграфним або іншим способом, з повідомленням про вручення.

Оскарження незаконних дій сторін

У разі ухилення однієї зі сторін від участі в прийомі виконаних робіт, якщо це передбачено договором, може бути подана скарга до суду чи інші інстанції.

Учасники договору повинні скласти письмову угоду, в якому буде викладено порядок пред'явлення претензій.

Дотримуючись пунктам даного порядку, незадоволена сторона має право подати позов до суду про спонукання до виконання умов договору.

За виконання обумовлених послуг з замовником, виконавець зобов'язаний скласти і завірити акт виконаних робіт наданих послугДорогі читачі!

Наші статті розповідають про типові способи вирішення юридичних питань, але кожен випадок носить унікальний характер.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему - звертайтеся в форму онлайн-консультанта справа. Це швидко і безкоштовно! Або зателефонуйте нам за телефонами:

+7 (499) 703-47-59
Москва, Московська область

+7 (812) 309-16-93
Санкт-Петербург, Ленінградська область

8 (800) 511-69-42
Федеральний номер (дзвінок безкоштовний для всіх регіонів Росії)!

Акт виконаних робіт (наданих послуг): зразок

зразок акту тут.

Акт виконання робіт

за договором № 213 від «06» Жовтень 201 5 року

м Москва «24» червня 2016 року

Товариство з обмеженою відповідальністю «Карусель», іменоване надалі «Замовник», в особі Заступника Генерального директора з комерційних питань Кудрявцевої Ніни Петрівни, що діє на підставі Статуту № 14 від «06» Жовтень 201 5 року, з одного боку, і Товариство з обмеженою відповідальністю «Ландшафт» (скорочене найменування - ВАТ «Ландшафт»), іменоване надалі «Підрядник», в особі Генерального директора Обоімова Ігоря Андрійовича, що діє на підставі Статуту, з іншого боку, іменовані разом - сторони, склали цей акт про таке:

  1. «06» Жовтень 201 5 року між Замовником та Підрядником був укладений договір підряду № 213 від «06» Жовтень 201 5 року (далі - Договір).
  2. У встановлені Договором терміни, Підрядник провів роботи з озеленення прилеглої до ТОВ «Карусель» території.
  3. На підставі викладеного Сторони заявляють, що роботи по Договору на суму 108 (сто вісім тисяч) рублів, включаючи ПДВ 18% - 19 440 (дев'ятнадцять тисяч чотири сотні сорок) грн 00 копійок, виконані в повному обсязі, належної якості, претензій у Сторін по виконанню договору один до одного не мають.
  4. Чи підлягає перерахуванню Підряднику відповідно до умов Договору 108 (сто вісім тисяч) рублів, включаючи ПДВ 18% - 19 440 (дев'ятнадцять тисяч чотири сотні сорок) грн 00 копійок.
  5. Цей акт виконання робіт складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із Сторін.

ПІДПИСИ СТОРІН:

Замовник: Підрядник:

ТОВ «Карусель» ВАТ «Ландшафт»

Кудрявцева Н.П. / __________ / обом І.А. / ____________ /

Акт виконаних робіт (наданих послуг): бланк

бланк акта тут.

Акт виконання робіт

за договором № __ від «___» _______ 201_ року

м Москва «___» ________ 201_ року

Товариство з обмеженою відповідальністю «__________________», іменоване надалі «Замовник», в особі Заступника Генерального директора з комерційних питань ______________________, що діє на підставі Статуту № ____ від «___» ________ 201_ року, з одного боку, і Товариство з обмеженою відповідальністю «_________________________________» (скорочене найменування - ВАТ «________________»), іменоване надалі «Підрядник», в особі Генерального директора ___________________, діючого на підставі Статуту, з іншого боку, іменовані разом - сторони, склали цей акт про дотримуюся ем:

  1. «___» ________ 201_ року між Замовником та Підрядником був укладений договір підряду № ______ від «___» ________ 201_ року (далі - Договір).
  2. У встановлені Договором терміни, Підрядник провів роботи по _____________________________________.
  3. На підставі викладеного Сторони заявляють, що роботи по Договору на суму __________ (_________________________ тисяч) рублів, включаючи ПДВ 18% - __________ (___________________________ тисяч) рублів __ копійок, виконані в повному обсязі, належної якості, претензій у Сторін по виконанню Договору один до одного не мають.
  4. Чи підлягає перерахуванню Підряднику відповідно до умов Договору __________ (_______________________ тисяч) рублів, включаючи ПДВ 18% - __________ (_________________________ тисяч) рублів __ копійок.
  5. Цей акт виконання робіт складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із Сторін.

ПІДПИСИ СТОРІН:

Замовник:

ТОВ «___________________»

______________ / ____________ /

підрядник:

ВАТ «________________»

_______________ / ____________ /

Акт виконаних робіт за договором підряду з фізичною особою

бланк акта тут.

АКТ

здачі-приймання робіт

за договором підряду № __ від _______ 201_ р

м Москва «___» __________ 201_ р

Відкрите акціонерне товариство «______________________________________», (скорочене найменування ВАТ - «_________»), в подальшому іменується, «ЗАМОВНИК», в особі генерального директора ____________________, що діє на підставі Статуту, з одного боку і ______________________________________, _____________ року народження, ІПН - _____________, паспорт _____________________, виданий ______________ р., іменований надалі «Підрядник», з іншого боку склали цей акт (далі - «акт») про наступне:

  1. Роботи по _________________________________ ___________________________ (далі - «Робота») за договором № _____ від ___________ р, на загальну суму __________ (_________________________) гривень __ коп., Підрядником виконані в повному обсязі належної якості.
  2. Слід до виплати Підряднику за договором грошова сума в розмірі ______________ (______________________________) гривень __ коп.
  3. Сторони за договором № _____ від __________________ р заявляють, що претензій щодо виконання даного Договору один до одного не мають.
  4. Цей акт складений в двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із Сторін.

ПІДПИСИ СТОРІН:

ЗАМОВНИК:

Генеральний директор

ВАТ _____________

_______________________

М.П.

Підрядник:

_______________________

(П.І.Б.)

Дорогі читачіДорогі читачі!

Наші статті розповідають про типові способи вирішення юридичних питань, але кожен випадок носить унікальний характер.

Якщо ви хочете дізнатися, як вирішити саме Вашу проблему - звертайтеся в форму онлайн-консультанта справа. Це швидко і безкоштовно! Або зателефонуйте нам за телефонами:

+7 (499) 703-47-59
Москва, Московська область

+7 (812) 309-16-93
Санкт-Петербург, Ленінградська область

8 (800) 511-69-42
Федеральний номер (дзвінок безкоштовний для всіх регіонів Росії)!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online