Акт про повернення матеріальних цінностей переданих на зберігання

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Акт про повернення матеріальних цінностей, переданих на зберігання (або акт про повернення майна) оформляється при закінченні терміну дії   договору відповідального зберігання майна

Акт про повернення матеріальних цінностей, переданих на зберігання (або акт про повернення майна) оформляється при закінченні терміну дії договору відповідального зберігання майна . Поклажедатель (власник майна) приймає назад майно, яке раніше знаходилося на зберіганні у зберігача, за актом, перевіряючи його цілісність і відсутність пошкоджень.

У разі, якщо під час приймання майна виявлені дефекти або пошкодження, яких не було в момент здачі на зберігання і які не були відображені в акті прийому-передачі ТМЦ на зберігання , Поклажодавець має право пред'явити зберігачу вимоги про відшкодування понесених збитків, а останній зобов'язується виконати вимоги відповідно до умов договору відповідального зберігання ТМЦ , А в разі, якщо він не згоден з вимогами заявити про свої заперечення. Якщо сторони не зможуть прийти до взаємовигідного вирішення питання, власник майна має право подати до суду на примус зберігача до виконання умов договору в частині відшкодування збитків.

Акт про повернення матеріальних цінностей має уніфіковану форму, яка тим не менш не є обов'язковою (носить рекомендаційний характер) і може бути змінена за бажанням сторін до підписання договору.

Завантажити зразок акта про повернення матеріальних цінностей

Дивіться також:

Акт прийому-передачі документів

Акт прийому-передачі офісу

Акт прийому-передчі товару

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online