tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Томському районі (Південні ворота) на 1-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою сел. Зональна Станція, Віталія Грачова 5 , Загальною площею 60.4 м2. В хорошому стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Продається 3-кімнатна квартира на 1 поверсі нового 10-поверхового будинку. Квартира сонячна і тепла, площа 60.4 кв. м. Простора, прямокутна кухня-студія. Шикарний бюджетний варіант для молодої сім'ї з дитиною. У вашого улюбленого чада буде окрема кімната, а у вас - затишне гніздечко для двох! Кімнати орні. Є велика засклена і утеплена лоджія на всю ширину квартири, де можна облаштувати кімнату відпочинку. Встановлено сейфовая двері. В квартирі залишається шафа-купе, електроплита, панель, кухонний гарнітур. Бюджетна ціна квартири дозволить вам зробити ремонт на свій розсуд. Плюс квартири - можливість заїхати і жити прямо зараз. На майданчику 3 квартири, в під'їзді 1 ліфт, відеоспостереження, домофон. Найчистіше повітря, тиша. Прибудинкові і внутрішньоквартальні території облаштовані, у дворі дитячий садок і початкова школа. У крокової доступності поліклініка, пошта, аптеки, магазини, зупинка громадського транспорту. Закінчується будівництво школи. Привабливе житло в новому молодіжному розвивається районі нашого чудового міста! Документи готові. Телефонуйте!

Ціна, тис.руб .: 2690 (44.54 за м2) Терміново.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

27 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий дерев'яний будинок (1/2)

(Вторинне) в Кіровському районі за адресою Леніна (село Тімірязівське) , Загальною площею 53 м2. 2 кімнати. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, опалення, водопостачання, каналізація.

Продам 1/2 частина дерев'яного будинку в Тімірязєве. Загальна площа 53 м2. Вікна пластикові. Залишаються всі меблі і техніка. Будинок окремий. Будинок знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою, в крокової доступності розташовані - магазини і супермаркети. Поруч є зупинка громадського транспорту. Повний супровід угоди. Телефонуйте - показ у зручний час! Швидке звільнення! Продається у зв'язку з переїздом.

Ціна, тис.руб .: 1100 (20.75 за м2) Терміново. Документи готові.

КОНТАКТ: Фадєєва Ксенія ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні. ДомПлюс показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну малогабаритну

(Вторинне) в Ленінському районі на 5-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Героїв Чубаровцев 30 , Загальною площею 24 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Продається 1 кімнатна студія з дуже хорошим ремонтом. Залишається меблів і практично вся техніка. Дизайнерський ремонт робився під себе. Вся сантехніка і електрика нова. Квартира - заїхав і живи. Документи готові. Продаж в зв'язку з переїздом.

Ціна, тис.руб .: 1195 (49.79 за м2) Терміново. Торг.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 11-му поверсі в 16-поверховому цегляному будинку за адресою Велика Підгірна 87 , Загальною площею 38 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Продається 1-кімнатна квартира, загальною площею 37, 9 кв.м. на 11 поверсі в 16 поверховому будинку. Відмінний ремонт, натяжні стелі, санвузол суміщений, балкон великий засклений, в квартирі залишається вся техніка. У будинку цілодобове відео-спостереження, дитячий майданчик на експлуатованої покрівлі будинку. Працює двірник, сантехнік, електрик, прибиральниця. Кінотеатр Кіномакс, басейн Акватика, спорткомплекс Юність. 10 хвилин їзди без пересадок до вузів. Відмінний варіант для сім'ї без вкладень, а також інвестування за допомогою здачі в оренду.

Ціна, тис.руб .: 2550 (67.11 за м2) Терміново. Торг.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (12)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 1-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Іркутський тракт 200 , Загальною площею 28 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Продається 1-кімнатна малогабаритна квартира на першому поверсі в цегляному будинку. В квартирі зроблений ремонт. Пластикові вікна, натяжна стеля, утеплена лоджія, в кухні тепла підлога, санвузол суміщений, квартира готова до проживання. Телефонуйте. ТОРГ.

Ціна, тис.руб .: 1850 (66.070 за м2) Терміново. Торг.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-1) на 3-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Говорова 36а , Загальною площею 57 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон (засклений).

Продається 3-х кімнатна квартира на Каштак-перероблена в 2-х кімнатну, перепланування узаконене. Виконано капітальний ремонт-вирівняні стіни, залита стяжка, замінена вся електропроводка, нові радіатори, на підлозі ламінат, 2-орівневий стелі, санвузол викладений кахлем, пластикові вікна, засклений балкон, хороші вхідні двері-все якісні сучасні матеріали. У подарунок залишається кух.гарнітур з вбудованою технікою, 2 шафи-купе. Квартира дуже світла і тепла, вікна виходять на різні сторони. Чистий доглянутий під'їзд, середній поверх. Гарне розташування будинку-знаходиться у дворах (немає шуму і пилу від доріг), поруч з будинком розташовані-школа, дит.садки, магазини, зупинки громадського транспорту, Березова роща.Звоніте.

Ціна, тис.руб .: 3600 (63.16 за м2) Терміново. Торг. Іпотека.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну малогабаритну

(Вторинне) в Кіровському районі на 1-му поверсі в 5-поверховому панельному будинку за адресою Московський тракт 70/1 , Загальною площею 37 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Продається 2-х кімнатна квартира по Московському тракту 70/1, в квартирі залишаються всі меблі і техніка пральна машина-автомат, холодильник, телевізор, пилесос.в підвальному приміщенні є осередок, в якій можна зберігати овочі і навіть велосипед або змінне гуму для автомобіля . Квартира знаходиться поблизу Вузов.Прідомовая територія обладнана місцями для паркування та дитячим майданчиком Квартира в панельному будинку в тихому районі далеко від дороги. До зупинки пара хвилин ходьби. Сусіди чуйні і дружні, ви завжди можете звернутися до них за допомогою.

Ціна, тис.руб .: 2100 (56.76 за м2) Терміново. Документи готові.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 7-му поверсі в 12-поверховому цегляному будинку за адресою Робоча 1-я 8 , Загальною площею 31 м2 (житлова 21 м2, кухня 4 м2). У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Продам відмінну 1-кімнатну квартиру студію на 7 поверсі в 12-ти поверховому новому будинку. В квартирі зроблений хороший ремонт. У квартирі ні хто не проживає, звільнена від меблів. Відмінне планування, зручна для комфортного розташування меблів. Обгороджений двір, що важливо, так як немає шуму з вулиці. У під'їзді 2 ліфта, а також обладнаний широкий пандус, що дозволяє комфортно заходити і виходити з колясками, велосипедами. Підходить під будь-який вид розрахунку. Перегляд квартири організую в зручний для Вас час, телефонуйте!

Ціна, тис.руб .: 1740 (56.13 за м2) Терміново. Документи готові.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

30 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (11)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 2-му поверсі в 2-поверховому дерев'яному будинку за адресою своє джерело 47 , Загальною площею 60 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

Продається тепла і затишна 3-кімнатна квартира в центрі міста. Є центральне водопостачання, каналізація. Окремий вхід. Сусіди хороші. Залишаються меблі і побутова техніка! Зручне місце розташування будинку і транспортна розв'язка, поруч є школи, магазини, аптека, зупинка. У крокової доступності розташовані всі ВНЗ, площа Новособорной, Буф-сад. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час!

Ціна, тис.руб .: 1500 (25 за м2) Терміново. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Фадєєва Ксенія ТЕЛ:

29 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 4-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі на 7-му поверсі в 7-поверховому цегляному будинку за адресою Картасний провулок 6 , Загальною площею 98 м2. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є 2 лоджії (засклені).

Продається 4-кімнатна квартира в цегляному будинку, будинок зданий. Площа - 98 кв.м. Оздоблення "під ключ". Відмінне планування, поруч дитячі майданчики і школи, багато вільних місць для паркування. Забудовник будинку СУ ТДСК, гарантія на будинок - 5 років. Повний супровід угоди. Телефонуйте - показ у зручний час!

Ціна, тис.руб .: 4600 (46.94 за м2) Терміново. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Фадєєва Ксенія ТЕЛ:

29 травня 2019. ДомПлюс показати на мапі (5)

Недвіжімоcть на мапі
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online