Ремонт пральних машин в Броварах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гнучкі ціни - на 30% нижче ніж у інших майстерень Гнучкі ціни - на 30% нижче ніж у інших майстерень   Сервісні центри та деякі майстри, які позиціонують себе як майстра низького класу, змінюють блок і називають це модульним ремонтом, блоковий ремонт або як-небудь ще

Сервісні центри та деякі майстри, які позиціонують себе як майстра низького класу, змінюють блок і називають це модульним ремонтом, блоковий ремонт або як-небудь ще. Вартість такого ремонту перевищує адекватну ціну тому, що будь-який модуль в 80-90% випадків можна відремонтувати і привести його знову в робочий стан з мінімальною кількістю витрат, приблизно 30-50% від вартості нового.

Безкоштовний виклик майстра - у зручний для вас час

Стандартна вартість виклику майстра - 80 грн, якщо виконується ремонт, то ця сума входить у вартість ремонту і додатково не вилучається. Ремонти, які вимагають більшої уваги і на дому не завжди виконуються, можна виробляти в майстерні, але це якщо є необхідність і доцільність. Але в 90% випадків ремонт проводиться на дому у клієнта. Можливо навіть за 2 візиту.

Гарантія на виконані роботи 6 місяців

Гарантія дається тільки на той ремонт, який виконується. Буває таке, що 5-7-річна техніка, якщо грамотно підійти до ремонту, економічно невигідна ремонту. В даному випадку краще купити іншу (нову) побутову техніку. Але, все ж, якщо людина наполягає, тоді міняємо несправну деталь, але ніяких обіцянок або гарантій не даємо. Про це завжди попереджаємо клієнта і гарантію на працездатність всього апарату в цілому залишаємо на його плечі, на його розсудливість і розсуд.

Відремонтованої побутової техніки - більше 21000

Якщо майстер вам з перших слів розмови, в якій ви назвали симптоми і поведінку вашої техніки, на вашу думку, не робочої, визначив відразу несправність, - це вже говорить, що людина знає, що він робить і він розбирається в цьому. Далі слід практичний навик, заміна запчастини. 90% правильного якісного виконання ремонту - це правильний поставлений діагноз - чому не працює, все інше - це практика, практика по заміні вузлів. Але не варто пов'язувати кваліфікацію майстра і стан техніки, їх прирівнювати не можна.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online