Нерухомість в Швейцарії. Як купити недорого і без посередників

  1. Житлова нерухомість
  2. Як шукати нерухомість і купити без посередників
  3. Нерухомість в Швейцарії. Як купити вигідно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Н едвіжімость в Швейцарії завжди приваблювала багатьох приватних інвесторів. У великих містах Швейцарії житлова нерухомість виросла на 50-60% за останні 7 років. На даний момент завдяки м'якій монетарної політики Національного банку Швейцарії, процентні ставки по іпотечних кредитах знаходяться на історично низькому рівні і рівні 1,5% річних при кредиті на термін 5 років. У той же час зростання вартості нерухомості сповільнилося і становить близько 2-3% річних. Однак, з огляду на що для придбання нерухомості необхідно лише 35% внесок а від її вартості, реальний приріст капіталу становить майже 7% річних. Купуючи нерухомість в Швейцарії, потрібно шукати ліквідні об'єкти у великих містах. Але також потрібно брати до уваги, що для іноземців є певні обмеження з купівлі житлових об'єктів.

Комерційна нерухомість в Швейцарії   найпривабливіша для іноземців, так як не вимагає особливого дозволу на її покупку Комерційна нерухомість в Швейцарії найпривабливіша для іноземців, так як не вимагає особливого дозволу на її покупку. Крім того, її можна здавати і отримувати дохід. Таким чином комбінація зростання вартості об'єкта і дохід від її здачі можуть принести до 7-9% річних в Швейцарських франках. Інвестування в фонд Швейцарської нерухомості. Для невеликих інвесторів, які не можуть або не хочуть купувати цілі об'єкти, існують фонди нерухомості, паї яких можна купити на біржі. Такі фонди в свою чергу вкладають в будівництво і управління комерційною нерухомістю в країні і виплачують дивіденди своїм акціонерам.

Житлова нерухомість

Закон Лех-Коллер забороняють іноземцям, які не громадянам Швейцарії і ЄС, і не мають посвідку на проживання купити нерухомість в Швейцарії на своє ім'я. Однак, в країні є кантони, де можна купити нерухомість нерезидентам в рамках встановлених квот. Найбільш популярні міста в рамках квот це Монтре, Лугано, Берн, зимові курорти Граубюндена і Санкт-Галлена.

Як шукати нерухомість і купити без посередників

Процедура покупки нерухомості досить складне заняття, крім того, багато хто хоче вийти на продавців безпосередньо, минаючи посередників. Ринок нерухомості Швейцарії дуже прозорий, ви можете знайти практично всі виставлені житлові і комерційні об'єкти в мережі. Найкращий портал з нерухомості це Comparis.ch. Він об'єднує інформацію практично з усіх сайтів по нерухомості Швейцарії. Тут ви зможете знайти житлові і комерційні об'єкти без посередників.

Нерухомість в Швейцарії. Як купити вигідно

Нерухомість в Швейцарії завжди приваблювала багатьох приватних інвесторів. У великих містах Швейцарії житлова нерухомість виросла на 50-60% за останні 7 років.

Рейтинг редакторів:

4.9

Схожі публікації

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online