Северсталь - Дробеструйне очищення і нанесення захисного грунту

  1. Про сервісному металоцентрі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сервісний металоцентр АТ «Іжорський трубний завод» (СМЦ Колпіно) здійснює дробеструйную очищення металу та нанесення захисного грунту.

Сервісний металоцентр АТ «Іжорський трубний завод» (СМЦ Колпіно) здійснює дробеструйную очищення металу та нанесення захисного грунту

Дробеструйне очищення забезпечує очищення поверхні металу від окалини, іржі, допомагає підготувати поверхню для нанесення захисного консерваційного грунту. Грунтування металу забезпечує захист металу від корозії.

Забарвлення здійснюється етілсілікатним грунтом на цинковій пігменті виробництва фірми HEMPEL ZS 15890. Вміст цинку в грунті служить хорошою протекторної захистом металу. Товщина нанесення грунту: від 10 до 25 мкм. Технічні характеристики автоматичної лінії консервації плоского металопрокату дозволяють використовувати для нанесення на лист широкого спектру захисних покриттів - грунтів. Підприємство може виконати нанесення будь-якого грунту відповідно до вимог і побажань замовника.

Можлива обробка консерваційні грунтом різного профілю, відповідного за геометричними характеристиками.

  • Власна служба ВТК
  • Вхідний контроль якості сировини, що надходить
  • Оформлення сертифіката якості на готову продукцію

Про сервісному металоцентрі

Сервісний металоцентр АТ «Іжорський трубний завод» (СМЦ Колпіно) з пеціалізіруется на випуску оброблених заготовок з металопрокату для потреб підприємств машинобудування, суднобудування, а також будівельної індустрії.

  • Підприємство сертифіковане на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 14001. У 2015 році металоцентр підтвердив відповідність системи термічного різання вимогам міжнародного стандарту EN 1090-2, рівень EXC4.
  • Сервісний металоцентр є володарем ряду галузевих нагород. У 2014 році СМЦ отримав нагороду в конкурсі «Кращий сервісний металоцентр Росії» в номінації «За високу динаміку розвитку». У 2015-му був відзначений в номінації «За високий рівень якості» даного конкурсу.

Детальну інформацію про послугу і контакти менеджерів шукайте на сайті підприємства .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online