Меган Фокс: «Наш розлучення тепер під питанням - я знову чекаю дитину»

Меган Фокс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кажуть, від Меган Фокс можна чекати чого завгодно. І тому нікого особливо не здивував викинутий нею новий фортель - коли вона завагітніла від чоловіка, з яким ще минулого літа начебто розлучилася ...

Меган Фокс вже точно ніколи не була «американської улюбленицею». Найсексуальніша - це інша справа. Злісна інтриганка, фурія, не вміє тримати язик за зубами, гроза режисерів, бояться її як вогню, і як наслідок - відсутність зіркових ролей. Ось це ближче до істини. При цьому сама Меган вважає себе природженою матір'ю, набагато більше досягла успіху в справі материнства, ніж в кінобізнесі. І вона запевняє, що її такий розклад цілком влаштовує і вона їм навіть пишається. Але і сімейне життя Меган - аж ніяк не тиха гавань ...

У серпні минулого року світ облетіла звістка, що Мега-Фокс, як її називають фанати, вигнала свого чоловіка - з дванадцятирічним стажем спільного життя (вона познайомилася з ним 18-річної) - Брайана Остіна Гріна і подала документи на розлучення. І, зрозуміло, на опіку над двома їхніми малолітніми дітьми. А в квітні нинішнього року красуня оголосила про свою вагітність і відправилася відзначати цей приємний сюрприз на Гаваї з чоловіком, формально як і раніше ще не колишнім, а цілком собі справжнім. Він же - батько майбутнього малюка. Сама Меган цю пікантну ситуацію не коментує. Їй явно доставляє невимовне задоволення цікавість журналістів і їх бажання хоч щось дізнатися - як і чому вона знову зійшлася з Брайаном, чи живуть вони знову разом під одним дахом і що відбувається з процесом розлучення. Відкликала вона паперу назад або все ще немає?

Точно так же Меган вдалося зберегти в таємниці і причини, за якими вона взагалі вирішила вигнати чоловіка з дому і зі свого життя. Як, втім, з'ясувалося, вони продовжували спілкуватися, і аж ніяк не тільки в присутності адвокатів. З чуток, у Меган і Брайана залишилося дуже сильний фізичний потяг один до одного. До того ж він прекрасний батько, і Фокс, буквально схиблена на своїй ролі матері, не може цього не цінувати. Кажуть, вона злякалася (що важко собі уявити) і ділення дітей. Оскільки чоловік не збирався ось так запросто, віддавши Меган стільки років життя, ще й втратити опіку над своїми синами. Не кажучи вже про те, що Брайан, чия акторська кар'єра давно зайшла в глухий кут, та й здоров'я трохи пошкодилося після аварії, в яку він потрапив з Меган (і це вона була за кермом), збирався вимагати у актриси так звані «подружні аліменти» .

Відкликала вона паперу назад або все ще немає?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online