Краща база відпочинку на Волзі в Підмосков'ї (Конаково, Тверська область)

  1. Клуб Green Forest
  2. заходи
  3. послуги клубу
  4. кухня
  5. подорож

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Знайомство з нами

Блог


  • квадроцикли

    Відеозвіт про покатушки в Конаковском районі. Було дуже весело, багато адреналіну і, звичайно ж, багато позитивних емоцій.

    Знайомство з нами   Блог   квадроцикли   Відеозвіт про покатушки в Конаковском районі
Перейти в блог >>

На північному заході Підмосков'я в Конаковском районі Тверської області приймає своїх гостей заміський Клуб Green Forest.

Клуб Green Forest розташований в оточенні мальовничого лісу на березі великої російської річки Волги - на Іваньківський водосховище, або - як все називають його - Московському Море.

Клуб Green Forest

Клуб Green Forest - це унікальний комплекс рубаних будинків - шале Клуб Green Forest - це унікальний комплекс рубаних будинків - шале. Затишно розташувавшись на околиці справжньої російської села 19 століття, клуб є втіленням приватного і комфортного відпочинку, в тиші і самоті якого можна провести незабутній час, спокійно погуляти, вдихнути на повні груди чисте і смачне повітря. Вдалині від міської суєти можна відпочити в комфортабельних котеджах-теремах, організувати вечерю при свічках в ресторані "Хата Трапезна", відтвореному в стилі справжньої російської хати, посидіти в кріслі біля каміна і насолодитися справжнім відпочинком на березі Волги!

Клуб Green Forest - це не просто чудові будинки, зроблені за унікальними проектами - це істинно російська атмосфера відпочинку!

До нас приїжджають сім'ями, дружними компаніями - адже тут кожен знайде розвагу до душі і ціною, а турботливий персонал пансіонату і чисте повітря перетворять ваш відпочинок в суцільне задоволення.

заходи

Клуб Green Forest - ідеальне місце в Тверській області, для того, щоб організувати: сімейне свято, провести весілля, корпоратив, виїзний семінар або відпочинок для дружної компанії Клуб Green Forest - ідеальне місце в Тверській області, для того, щоб організувати: сімейне свято, провести весілля, корпоратив, виїзний семінар або відпочинок для дружної компанії. Відкрити для себе новий світ заміського відпочинку і подарувати собі комфортний і одухотворяє уїк-енд в сосновому лісі на березі Московського моря.

Комфортне проживання, чудова кухня, багата екскурсійна програма, програми активного відпочинку і розваг, творчі та кулінарні майстер-класи зроблять ваш відпочинок цікавим і незабутнім на нашій базі відпочинку в Конаково.

послуги клубу

Наш Клуб на базі відпочинку об'єднує цікавих і захоплених людей, при бажанні і ви можете стати учасником клубного співтовариства Наш Клуб на базі відпочинку об'єднує цікавих і захоплених людей, при бажанні і ви можете стати учасником клубного співтовариства. Риболовля, квадроцикли і снігоходи, вело-туризм, грибне полювання з кошиком, унікальний банний комплекс "Хата Парильня" для справжніх цінителів легкої пари - і це далеко не все спільноти, які існують в Клубі.

Для наших гостей ми організуємо подорожі на катері в затоки і на острови Московського моря, прогулянки на катері на повітряній подушці по Волзі, тури на квадроциклах, походи на велосипедах. Відчути себе справжнім мисливцем дозволить програма «Слідопит», в якій можна "пополювати" з цибулею і пневматичною гвинтівкою.

кухня

кухня

В основі концепції кухні Клубу Green Forest лежить ідея правильного харчування і здорового способу життя: молочні, м'ясні продукти, риба, фрукти, ягоди, овочі, зелень, лісові гриби, а також домашні соління, компоти і варення. Ми все готуємо самі. На території бази відпочинку організовані обладнані майданчики для шашликів і барбекю. Також Ви можете самостійно приготувати рибу, яку спіймали під час риболовлі в нашому будинку відпочинку на березі Іваньківський водосховища.

подорож

Всю красу відпочинку в Клубі Green Forest ви починаєте відчувати як тільки приходите до місця переправи Всю красу відпочинку в Клубі Green Forest ви починаєте відчувати як тільки приходите до місця переправи. Вас чекає подорож на поромі по акваторії Іваньківський водосховища. Після переправи пригоди продовжаться - шлях до нашого Клубу проходить по мальовничій лісовій дорозі з видом на Волгу.

Відпочинок в Клубі Green Forest дозволить зануритися в атмосферу комфорту і кращих сторін сільського життя в мальовничому районі Конаково Тверської області.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online