7 європейських (і не тільки) квартир ціною менше 10 тисяч €

  1. Італія
  2. Польща
  3. Чехія
  4. США
  5. Єгипет
  6. Греція
  7. Естонія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пам'ятайте атракціон небаченої щедрості на Сицилії, коли влада розпродавали будинку на острові за 1 €? Підступ полягав в тому, що будинки продавалися на 5 або 10 років з обов'язковою умовою, що новий господар відреставрує і приведе до ладу будинок і прилеглу територію. Ми ж вирішили пошукати цілком реальні і без додаткових умов оголошення про продаж вілл або апартаментів за цілком прийнятною ціною. Виявилося, що за суму, якої не вистачить на придбання однокомнатки в Києві, можна купити цілком пристойне житло в іншій країні.

Італія
Пам'ятайте атракціон небаченої щедрості на Сицилії, коли влада розпродавали будинку на острові за 1 €

Вілла на острові Сардинія , Місто Сассарі, з видом на затоку в Лігурійському море продається всього за 1.000 €. Мінус в тому, що будинок в стадії будівництва. Але вже є «коробка» на два поверхи загальною площею 280 квадратних метрів (4 спальні 3 ванні кімнати, кухня, велика кімната + комори). Побудований на приватній землі 7500 кв.м. територія повністю огороджена.

Шукайте підступ? Він не в податок на нерухомість. Податок (IMU Imposta Municipale Propria) становить 0,4-0,76% від кадастрової вартості об'єкта. Страхування (яке в Італії вважається обов'язковим) - ще 1-2% вартості. Всі разом обійдеться не більше ніж в кілька сотень євро. Проблема в іншому. Росіяни, які купили на острові нерухомість, скаржаться на погану інфраструктуру. Магазинів на Сардинії мало, добиратися до них далеко, продукти дорогі, тому що з доводитися завозити з материкової частини. До того ж дратує менталітет місцевих жителів. Вони звикли обідати з 12:00 до 17:00 - і в цей час не знайдеш жодного відритого кафе чи ресторану. І вид на проживання, який ви отримаєте після покупки нерухомості поширюється тільки на острів.

Польща

Кому подобаються переваги міста, може придбати двокімнатну квартиру в польському місті з багатою історією Глівіце
Кому подобаються переваги міста, може придбати двокімнатну квартиру в польському місті з багатою історією Глівіце. Житло площею 50 квадратних метрів коштує 30 тисяч злотих або 6,8 тисячі €. В квартирі проведено кабельне телебачення, інтернет і телефон.Польща

На першому поверсі знаходиться приміщення для зберігання речей. Для всіх мешканців будинку - загальне місце для зберігання велосипедів і кімната для сушки на цокольному поверсі.

Всі вікна і двері в квартирі мають захисні жалюзі. Кухня вбудована: є посудомийна машина, витяжка, духовка і плита.

Щоб ви не думали, що місто Глівіце - депресивний польське глушині, дозвольте уточнити, що тут працює завод Дженерал Моторс, японська фірма, що випускає комплектуючі до машин NGK Ceramics, підприємство BUMAR-ŁABĘDY, що випускає танки і будівельні машини, найбільше підприємство по виготовленню і дистрибуції хімічних реактивів POCH SA теж знаходиться тут. До кордону з Чехією менше 70 кілометрів.

Податок на житло в Польщі вартістю до 120 тисяч € не стягується.

Чехія

Чехія

Ще одне місто з великим історичним минулим, де можна придбати недорогу квартиру - Литвинов в Чехії. Трикімнатну відремонтовану квартиру площею 72 квадратних метра пропонують всього за 6,6 тисяч €. Житло знаходиться на 6 поверсі десятиповерхового будинку.

Як випливає з опису, в квартирі все нове: ванна кімната, кухонний лінія з великим робочим столом. Нові міжкімнатні двері, підлоги. Сам будинок також після повної реконструкції: утеплений, в ньому нові балкони, новий ліфт, новий дах.

Вся інфраструктура в пішої доступності - зупинка міського транспорту, школа, дитячий сад, магазини, поліклініка.

Квартиру пропонують як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Прибутковість обіцяють на рівні 12-14% річних

Місто Литвинов знаходиться в північній частині країни в 10 кілометрах від кордону з Німеччиною.

Податок на житло в Чехії вартістю до 120 тисяч € не стягується.

США

США

Ми навіть не розглядали вмираючі міста, де житло можна отримати мало не даром - Детройд, Даллас. Пропонуємо цілком реальний для життя варіант в Огайо. Це не процвітаючий штат, але цілком придатний для життя. Зараз багато американців викуповують там цілі квартали в надії перепродати житло, коли уряд нарешті запустить програму відновлення регіону. Будинок на батьківщині відомого вченого Томаса Едісона коштує всього $ 10 тисяч. Як видно з фотографій , Будиночок досить охайний і в хорошому стані, після ремонту. Меблів немає, доведеться обзаводиться власною. У будинку пластикові вікна, також є гараж.

Єгипет

Єгипет

Квартира-студія на 26 квадратних метрів в новобудові Єгипту обійдеться всього в 8,5 тисячі €. Будинок розташований в Хургаді, в районі Ель Ахея. До пляжу - 10 хвилин ходьби. Новий район стрімко розвивається, є все необхідне для життя і відпочинку. Квартира з обробкою і сантехнікою. Будинок з ліфтом і басейном.

З плюсів - можливість придбати нерухомість в розстрочку.

Податком обкладається нерухомість вартістю понад 500 тис. Єгипетських фунтів ($ 83,9 тис.)

Греція

Греція

Квартира-студія в столиці Греції на 24 квадратних метра обійдеться в 9,5 тисячі €. Будинок старовинний, розташований в центрі Афін, побудований в 1966 році, але в 2015 господарі зробили в квартирі ремонт. Квартира складається з однієї спальної кімнати, однієї кухонної кімнати, однієї ванної кімнати. Є кондиціонер, опалення.

У Греції не оподатковуються об'єкти, оціночна вартість яких менше 200 тисяч €

Естонія

Естонія

Мріяли жити в Прибалтиці? Якщо згодні оселитися в невеликому (36 377 осіб) містечку то 2-х кімнатна квартира в Кохтла-Ярве за 2 тисячі € повинна вам підійти. Майте на увазі, що для Естонії це - один з найбільших міст, він входить в 5-ку і за площею, і за населенням. Основний промисел в місті - видобуток горючого сланцю через що він вважається великим промисловим центром.

Квартира площею 40,6 метра квадратних, на другому поверсі 4-х поверхового будинку вимагає ремонту. У будинку центральне опалення, газова плита, газова колонка, санвузол суміщений, лічильники (вода, газ, електрика), можливість паркування біля будинку. У будинку нові водостоки і електропроводка, автоматичне освітлення, відремонтовано систему водопостачання. Поруч магазин, школа, дитячий сад, зупинка.

В Естонії відсутня щорічний податок на нерухомість. Замість нього власники приватних будинків, юридичні особи і власники кількох об'єктів нерухомості сплачують податок на земельні ділянки. Для квартири податок на землю в середньому становить до € 30 на рік.

І наостанок анекдот в тему:

І наостанок анекдот в тему:

Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, але іноді у багатьох трапляються примхи

Побачив людина оголошення в газеті, що продається вілла з басейном всього за $ 1. Прийшов за адресою, двері відчинила жінка, показала прекрасний будинок, вони уклали угоду. Але в кінці він все ж запитав її в чому підступ?

«Для вас - ні в чому, - відповіла жінка. - Мій чоловік помер і в складеному перед смертю заповіті, вказав, щоб я продала наш особняк і всі виручені від продажу гроші перевела на рахунок його коханки. Що я і виконала. Я помістила оголошення півроку тому, і ви перший і єдиний хто на нього відгукнувся »

Шукайте підступ?
Але в кінці він все ж запитав її в чому підступ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online