Система «E-Booking TRUCK» введена на російсько-польському кордоні в пункті пропуску «Мамоново 2-Гжехоткі»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 05 З 05.10.2015 змінилася організація митного оформлення товарів на МАПП «Гжехоткі». Запущена в роботу система «E-Booking TRUCK», що передбачає попереднє бронювання часу, коли транспортний засіб буде проходити митне оформлення. Як повідомляє «Балтік плюс», таке вдосконалення на польсько-російському кордоні є продовженням впровадження сучасних способів реєстрації на кордоні, що дозволяє оперативно проводити митне оформлення вантажів. Подібна організація митного контролю вже кілька років демонструє свою ефективність при роботі з пасажирами автобусів, які перетинають кордон. Учасник ЗЕД, заздалегідь провівши розрахунок митних платежів , Може бути впевнений, що не буде потрібно тривалого очікування в черзі, щоб для транспортного засобу було здійснено всі належні процедури, які передбачає порядок митного оформлення товарів. Досить 1 раз зареєструватися в системі, щоб в подальшому забронювати певний час і дату, коли і буде оперативно проведена якісна митне очищення вантажів.
Перш ніж запустити цей сервіс на кордоні з Калінінградською областю, польські митники «обкатали» його на польсько-білоруському кордоні. На МАПП «Корощине-Козловичі» впровадження системи «E-Booking TRUCK» продемонстрував гарні результати, що позначилося на затребуваності послуги з боку водіїв, якими здійснюються міжнародні транспортні перевезення. Дійсно, якщо є можливість розрахувати митні платежі онлайн, чому б і не забронювати місце в черзі, використовуючи інтернет-сервіс. Мабуть, така послуга буде настільки ж популярна, як використання можливості, не виходячи з кабінету, розрахувати вартість розмитнення, задіявши калькулятор митних платежів.
Виявляється, подібні особливості митного оформлення товарів польські прикордонники «підгледіли» на російсько-естонському кордоні, де на МАПП «Кунічіна гора» ще з 2011 року працює така система завчасного бронювання місця для транспортного засобу в черзі, щоб провести митне оформлення в Пскові . Це не тільки спрощує митне декларування, а й дозволяє водієві прибути на кордон в певний час і пройти всю процедуру без тривалого очікування. Тим більше, що розрахувати митні платежі на автомобіль, в якому знаходиться вантаж, не складає труднощів.
Багато експертів, оцінюючи роботу системи попереднього бронювання на російсько-естонському кордоні, вказують, що бронювання черзі з боку Росії навіть легше, ніж в той момент, коли здійснюється доставка вантажів з Естонії. Для успішного перетину кордону, природно, потрібно правильно розрахувати митні платежі - завдання значно спрощується, якщо використовувати послуги з митного оформлення кваліфікованих фахівців.
Незважаючи на зниження обсягів, які демонструє митне оформлення імпорту, хоч і відзначається зросле оформлення експорту, уряд РФ має намір домогтися нормального функціонування всіх МАПП, навіть в період значного зростання навантажень. Оптимізація дії митних служб суміжних держав обумовлена ​​в розпорядженні уряду щодо проведення переговорів з Фінляндією. А вже про те, щоб надати можливість, використовуючи тільки комп'ютер, розрахувати мито, визначити, скільки коштує розмитнення, щоб знати, які мають бути платежі при імпорті, потурбується митний брокер.
© ТОВ «СЛАВТРАНС» 2008-2015
Митний представник (брокер)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online