Евробляхери на кордоні заблокували пункт пропуску

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 листопада 2018, 9:47 Переглядів: 20 листопада 2018, 9:47 Переглядів:   Пункт пропуску Нові Яриловичі / Фото: gomel

Пункт пропуску "Нові Яриловичі" / Фото: gomel.today.

власники автомобілів на європейській реєстрації заблокували один з пунктів пропуску на українсько-білоруському кордоні. Це сталося в ніч на вівторок, 20 листопада, на автомобільній дорозі сполученням Чернігів - Нові Яриловичі.

У зв'язку з цим можливе формування черг автотранспорту перед білоруським пунктом пропуску "Нова Гута" при виїзді з країни, при в'їзді в Білорусь - перед українським пунктом пропуску "Нові Яриловичі", повідомляє прес-службу Державного прикордонного комітету Білорусі.

Про ситуацію на кордоні редакції "Сильних новин" повідомив пасажир рейсового автобуса сполученням Київ - Гомель, який повинен був прибути в кінцевий пункт до півночі:

"Автобус зупинила поліція і повідомила, що на кордоні страйк. На в'їзді на прикордонний перехід поперек дороги на" аварійку "стояло близько 10 машин, і близько 20 чоловік, які просто ходили по колу. Вони не впускали і не випускали ні машини, ні рейсові автобуси . Я змушений був вийти з автобуса і пройти два кордони пішки ".

Як пише видання, близько другої години ночі стало відомо, що страйкуючі стали частково пропускати машини з білоруськими номерами.

Нагадаємо, власники "евроблях", анонсували проведення 20 листопада всеукраїнської акції протесту . Автомобілістів чекає ускладнення руху в місцях проведення протестів.

"Акції громадянської непокори будуть безстроковими і будуть відбуватися до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема - про скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу", - заявили в громадській організації " АвтоЕвроСіла ", що відстоює права власників авто на єврономер.

Нагадаємо, поки Верховна Рада розглядала законопроекти, що регулюють розмитнення авто на Єврономер, в Києві було перекрито рух через акцій власників автомобілів з іноземною реєстрацією .

При цьому генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко відзначав, що закони про розмитнення авто не допоможуть "евробляхерам" через те, що останні, на думку експерта, не зможуть переоформити на себе автомобілі, які належать іноземним фірмам. експерт доступно про б'ясніл, чому мітинги "евробляхеров" не мають сенсу .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Евробляхери "заблокували пункт пропуску на кордоні, постраждали білоруси". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online