Якісна установка (монтаж) кондиціонерів в Мінську, Вітебську, Могильові, Гомелі.

  1. Шановний, нами улюблений майбутній замовник! Величезне прохання перед тим як дзвонити - прочитайте...

Шановний, нами улюблений майбутній замовник! Величезне прохання перед тим як дзвонити - прочитайте будь ласка всю статтю до кінця. Відповіді на всі ваші запитання нижче.

Працюємо по Мінську і більшості регіонів і областей РБ, тобто, Ви можете купити у нас кондиціонер (спліт-систему) з установкою (монтажем) в Мінську, Вітебську, Могильові, Гомелі І в кожному місті РБ.

Найголовніше в нашій роботі це якість, охайність і пунктуальність.
Ми працюємо за принципом - РЕПУТАЦІЯ ЦЕ ВСЕ !!! Тому незадоволених клієнтів практично немає і бути не може!

    • Робота виконується в зручний для клієнта час, максимально швидко, чисто, і з прибиранням сміття за собою.
    • Всі оплати відбуваються після монтажу (в будь-якому випадку, чи купуєте Ви кондиціонер за готівковий розрахунок, або з оплатою банківською картою або халва).
      При покупці кондиціонера за безготівковим розрахунком, спочатку проводиться попередня оплата, потім протягом 2х - 3х днів монтаж (установка) в будь-якій точці РБ.
    • Ми виробляємо продаж і установку кондиціонерів в Мінську, Вітебську, Гомелі, і в будь-якому іншому регіоні РБ швидко, якісно і в короткі терміни.
    • Стандартний монтаж будь-якого кондиціонера, купленого у нас, ПРИ ВАРТОСТІ кондиціонера ПОНАД 1500 рублів, І СПЛАТИ за готівку ВІДРАЗУ БЕЗ розстрочок - БЕЗКОШТОВНО !!! Довжина траси до 3 м.
    • УВАГА !!! МОНТАЖ АКЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ (С червоними цінниками) ПЛАТНИЙ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВАРТОСТІ - 300 рублів при довжині траси до 3-х метрів (для кондиціонерів до 3.5 кВ включно), потім 30 рублів за метр. І 400 рублів для кондиціонерів понад 4.5 кв (довжина траси до 3-х метрів). Понад 3-х метрів - 40 рублів за метр.
      Ми не наймаємо монтажників на сезон. У нас свої висококваліфіковані фахівці (які мають спеціальну освіту і «корочку» монтажника кондиціонерів), і ми несемо перед Вами відповідальність на всіх етапах (покупка, доставка, монтаж, обслуговування, розстрочка). Все відбувається тільки у нас, без залучення людей з боку.
    • Ми використовуємо товстостінну мідну трубу (пр-во Сербія), якісний дренаж, який не рветься; міцні товсті кріплення зовнішніх блоків, які не іржавіють через 3 4 місяці і Гостовский кабель.
  • Послуги по консультації клієнта на об'єкті або в квартирі в Мінську і в усіх інших містах не здійснюється !!! Їздимо тільки до постійних клієнтів.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Їздимо тільки до постійних клієнтів

    • Безкоштовний монтаж (установка) здійснюється при оплаті кондиціонера відразу (за готівковий розрахунок і без розстрочок), при вартості кондиціонера понад 1500 рублів.
    • При оплаті за безготівковим розрахунком все монтажі платні. Незалежно від вартості.
    • При вартості кондиціонера менше 1500 рублів, вартість стандартного монтажу становить 250 рублів (робота і матеріали), для кондиціонерів 07, 09, 12 і 300 рублів для кондиціонерів 18, 24, 28, 36. Довжина траси до 3м.
    • При покупці кондиціонера в нашу (партнерську) розстрочку, при оплаті картою Халва і Халва плюс, Картою Покупок (картою розстрочки) Белгазпромбанка, картою розстрочки Черепаха від ВТБ, картою розстрочки картофан від БПС Ощадбанку, а також при оплаті за безготівковим розрахунком вартість монтажу становить 250 рублів (робота + матеріали) для кондиціонерів 07, 09, 12 і 350 рублів для кондиціонерів 18, 24, 28, 36. Довжина траси до 3м.
    • При довжині траси понад 3-х метрів додатково 30 рублів за метр для кондиціонерів 07, 09, 12 і 40 рублів за метр для кондиціонерів 18, 24, 28, 30, 36, 48 і 60.
    • УВАГА !!! МОНТАЖ АКЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ (С червоними цінниками) ПЛАТНИЙ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ВАРТОСТІ - 300 рублів, при довжині траси до 3-х метрів. Потім - 30 рублів за метр.
  • Вартість закладки магістралі під час ремонту, без покупки кондиціонера - 50 рублів за метр. Вартість виведення дренажу в каналізацію при цьому до 3-х метрів безкоштовно, потім 10 рублів за метр.

Ми можемо грамотно і якісно встановити Вам кондиціонер в Мінську та інших містах, куплений Вами самостійно, не у нас. При цьому гарантія на монтажні роботи буде 1 рік.

УВАГА!!! Вартість складних монтажів (довгі траси, монтажі через коридори і сходові майданчики, штроблення в бетоні більше 2х метрів, монтажі з використанням дренажних насосів, вишок, збирання й розбирання лісів, монтажі мульти-сплітсистем, касетних, стельових кондиціонерів і т. Д.) Обговорюється індивідуально після відвідин об'єкта і вимірів.

) Обговорюється індивідуально після відвідин об'єкта і вимірів


Вартість стандартного монтажу кондиціонерів, придбаних самостійно (не у нас).

    • до 3,5 кВт (07, 09, 12) - 300 рублів (робота + матеріали) варто ЯКІСНИЙ монтаж кондиціонера в Мінську, Вітебську та всіх інших регіонів РБ. Довжина траси до 3-х метрів, понад - 30 рублів за метр. При оплаті за безготівковим розрахунком - 400 рублів для будь-якого регіону.
    • понад 3,5 кВт (18, 24, 28, 36 і т. д.) - 400 рублів для всіх. Довжина траси до 3-х метрів, понад - 40 рублів за метр. При оплаті за безготівковим розрахунком - 500 рублів для будь-якого регіону.
  • Вартість демонтажу кондиціонера при перенесенні в інше місце - 50 рублів за готівковий розрахунок; 100 рублів при оплаті за безготівковим розрахунком.
  • Всі роботи по безналу - ТІЛЬКИ ПО ПЕРЕДОПЛАТІ !!!
  • Ваші б \ у кондиціонери, зняті (демонтовані не нами) - не встановлюємо. (Т. До 50% монтажників навіть демонтувати правильно не можуть. Перекушувати трубки, випускають хладогент, рвуть кабелю і т. Д.)

)

    • Ми завжди чесні і відкриті перед клієнтом. У нас немає ніяких безкоштовних виїздів на завмер (і платних теж немає, тому що ми не беремо участі в тендерах - «хто дешевше продасть і встановить»). У нас є чіткі (завжди актуальні), зазначені на сайті ціни на кондиціонери і чіткі (завжди актуальні) розцінки на монтажні роботи, зазначені там же.
    • Немає ніяких акцій типу - купи до п'ятниці - отримай знижку)))))))), і замов зараз і отримай знижку на монтаж)))))))), знижок до кінця червня, липня, серпня і далі, з одними і ті ж ми цінами озвучених нібито вже зі знижкою.
    • У нас не буває ніяких доплат, прихованих платежів, відсотків по розстрочкам, ніяких довідок з місця роботи і ніяких підводних каменів. У нас немає ніяких додаткових витрат для клієнта по доставки купленого у нас устаткування (крім акційних моделей і товару тижні), де б він не знаходився (з Брестом і Гродно і Гомельською областю не працюємо). Виїзд монтажної бригади до Вас для робіт з Вашим обладнанням (установка, монтаж - демонтаж, перенесення і т. Д) платний по домовленості.
    • Всі наші ціни на кондиціонери і послуги з їх монтажу та обслуговування чітко прописані на сайті і в більшу сторону при замовленні послуги не змінюються.

Безкоштовна доставка і виїзд монтажної бригади (при установці купленого у нас устаткування) здійснюється по Мінську, Вітебську, Могильову, Орші, Полоцьку, Новополоцьку; Вітебської, Мінської та Могилевської областям.
Виїзд в Гомельський, Брестський, Гродненський регіони платно і дорого. Обговорюється індивідуально.
З Брестом і Гродно НЕ ПРАЦЮЄМО !!!

Кондиціонери без монтажу - не продаємо.

Кондиціонери без монтажу - не продаємо

УВАГА!!! НАШІ МОНТАЖНИКИ:

1. Пунктуальні.

2. Акуратні.

3. Ввічливі.

4. Охайні.

5. Кваліфіковані.

6. Дорожать своїм робочим місцем.

7. Роблять акуратно, професійно свою роботу, використовують високоякісні видаткові матеріали, розповідають Вам ази користування кондиціонером і прибирають за собою сміття.

ЯКЩО ЦЕ НЕ ТАК, ВИ ТЕЛЕФОНУЙТЕ МЕНІ, повідомляє про такий факт І ЗА МОНТАЖ МОЖЕТЕ НЕ ПЛАТИТИ !!!!! (ВЕЛКОМ 622 03 63, МТС - 722 03 63 ОЛЕКСІЙ)

Реальні відгуки про нашу роботу з незалежного сайту.

Відгуки про нашу роботу ви можете залишити тут

Відгуки про нашу роботу ви можете залишити   тут

Відповідно до Законодавства РБ на установку кондиціонерів і супутникових тарілок потрібно Дозвіл. Цим займається сам Покупець. Ми не несемо відповідальності за відсутність Дозволу у клієнта! У разі необхідності Покупець виробляє узгодження встановленого обладнання в належних інстанціях, з власником будівлі, міськими службами та управліннями для монтажу обладнання на об'єкті. Ми також не несемо відповідальності за скарги сусідів.

* Останній абзац вже скопіював декілька конкурентів, у яких не вистачає мізків скласти щось власноруч)))))

Ми на ринку продажів і монтажу кондиціонерів в Мінську і по всій РБ більше 6 років. І у нас склалася певна (дуже хороша) репутація. Тому ми не беремо участі в тендерах - хто продасть і встановить дешевше, не робимо нікому ніяких комерційних пропозицій і не торгуємо. Всі наші ціни, умови та обсяги виконуваних робіт чітко прописані вище. Ми відповідальні, пунктуальні, порядні, досвідчені і охайні. Якщо Ви хочете РЕАЛЬНО ЯКІСНИЙ монтаж (установку) кондиціонера а Мінську і та інших містах - не дивіться на ціни (хороша робота ніколи не коштувала і не може коштувати дешево) телефонуйте і замовляйте наші послуги. І після нашої роботи Вам ніколи в голову не прийде зателефонувати кому то іншим і скористатися послугами інших фірм. Перевірено за 6 років бездоганної роботи.

Купівля кондиціонера в Мінську, Вітебську та інших містах - дуже серйозна покупка, до якої потрібно підійти грунтовно. І якість монтажу (установки) тут має першорядне значення. Тому дешеві і умовно - безкоштовні монтажі повинні Вас хоча б насторожити.

Дочитати ??? ЖДУ ВАШИХ ДЗВІНКІВ !!!

З повагою, Олексій.

Велком - 8029 - 622 03 63

Мтс - 8029 - 722 03 63

Дочитати ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online