2-кімнатна, вул. Кірова, 27 - Оренда квартир на добу в Гомелі

  1. Двокімнатні апартаменти в Гомелі вул.Кірова д. 27
Двокімнатні апартаменти в Гомелі
вул.Кірова д. 27

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

оренда квартир на добу і годинник в Гомелі по вулиці Кірова

Відмінні двокімнатні апартаменти, розташовані центрі міста Гомеля, сподобаються всім гостям. Відмінне транспортне сполучення з усіма районами міста Гомеля.

Зняти квартиру на вул.Кірова, 27 в центрі Гомеля це дуже зручно, т.как все для Вас.Рядом знаходиться університет БелГУТ, вокзал, Гомельський ЦИРК, Парк Громико, це самий центр міста Гомеля, так само поблизу розташовані безліч магазинів, ринок, виставки, лазні, ділові центри, кафе, барів, клубів і т. д.

Стильна двокімнатна квартира на добу і годинник в оренду, з сучасним євро-ремонтом сподобається вам і стане одним з кращих місць проживання в нашому місті. Оренда квартир в Гомелі на добу і годинник з усім необхідним для комфортного проживання 2-ух і 4-ох осіб:

  • Безлімітний Wi-Fi
  • Зручна парковка для Вашого автомобіля (видно з вікна.)
  • тихий двір
  • Конфіденційність

Розрахунковий час - 12:00 Заселення - после 13:00 Виселення - 12:00

Ранній заїзд та пізній виїзд обмовляється індивідуально.

У нас Ви можете зняти квартиру на добу і оренда квартир на годинник відразу з усім необхідним приладдям для проживання.

КУХНЯ: вся обладнана усім необхідним приладдям. Посуд, холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, електричний чайник, праска, посудомийна машина.

ЖИТЛОВІ КІМНАТА: Великі затишні зі свіжим заправленим постільною, ліжко, ЖК телевізор з понад 40-ка каналами мовлення, камод, шафа, предмети для затишного інтер'єру.

Ванна кімната: ванна, унітаз, умивальник, фен, комплект свіжих Банних рушників, пральна машина необхідні засоби гігієни.

ЗАМОВИТИ
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online