РосСтройІнвест відкрив продажу в ЖК TERRA

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

надано компанією «РосСтройІнвест»

Група компаній «РосСтройІнвест» відкриває продажу квартир в новому житловому комплексі TERRA в Приморському районі.

ЖК TERRA буде побудований на перетині землеробської і Студентської вулиць недалеко від ст.м. Чорна річка. Прямо навпроти майбутнього комплексу розташований Піонерський сад. Вартість квартир на старті продажів починається від 2,5 млн.грн., Діють програми іпотеки і розстрочки від забудовника.

В рамках проекту житлового комплексу TERRA «РосСтройІнвест» зведе три тринадцятиповерхового багатоквартирних будинки з підземними паркінгами, інфраструктурними об'єктами і дитячої дошкільної інфраструктурою. На сьогоднішній день в продаж виведений перший з трьох будинків на 586 квартир загальною площею 46,5 тис. Кв.м.

У житловому комплексі TERRA представлена ​​велика різноманітність планувань - від студій до трикімнатних квартир. Квартірографія багато в чому відповідає проектам рівня бізнес-класу, завдяки функціонального зонування житлового простору, високих стель і незвичайним «фішками». Так, у проекті є квартири з вікном у ванній кімнаті або вбиральні. Частина квартир матиме власні тераси.

Одне з головних переваг локації ЖК TERRA - близькість рекреаційних зон: дорога до найбільшим міським паркам на Крестовському і Єлагіна островах займе 15 хвилин, зовсім поруч знаходяться Ланської сад і парк Лісотехнічний академії. Найближчі станції метро «Лісова» і «Чорна річка» знаходяться в 1,1 і 1,5 км відповідно. До центру міста можна доїхати за 20 хвилин, до Петроградської сторони - за 10. У радіусі кілометра від майбутнього житлового комплексу є вже працюють дитячі садки і школи, поліклініки, ринок, кафе і ресторани.

«У наш новий проект ЖК TERRA ми заклали багато цікавих сучасних опцій, які позитивно позначаться на якості життя майбутніх мешканців, - пояснює голова ради директорів ГК« РосСтройІнвест »Федір Туркін. - У цьому районі вже існує необхідна жителям соціальна інфраструктура. Але ми продовжимо її розвиток і створимо по-справжньому комфортне середовище для мешканців будинку і району ».

У житловому комплексі TERRA передбачені місця для зберігання дитячих колясок і велосипедів. На перших поверхах розмістяться приміщення для компаній-орендарів, що пропонують товари і послуги повсякденного попиту. Будинки оснастять швидкісними безшумними ліфтами. Для автовласників обладнають підземні паркінги, спуститися в які можна спуститися на ліфті. На території комплексу також передбачені відкриті автостоянки. Особлива увага в проекті приділена безпеці проживання.

Довідка про компанію ГК «РосСтройІнвест»

ЖК "TERRA" - забудовник ТОВ "РСТІ-ТЕРРА", проектна декларація на сайті http://rsti.ru/objects/terra/documents

Розмістити "Новина компанії" онлайн

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online