Мільйон рублів в кредит без застави та поручителів: де можна його отримати?

  1. Ощадбанк Росії
  2. документи
  3. умовами банку
  4. Банк ВТБ 24
  5. Умовами отримання великої позики
  6. Необхідні документи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасний ринок кредитування в нашій країні досить стабільний і досить успішно розвивається. Фінансові організації регулярно оновлюють список своїх основних продуктів, пропонуючи нові, більш доступні програми різних видів кредитування. В тому числі, це стосується надання дуже серйозних сум. Якщо ще пару років назад отримати кредит досить великий розміру можна було тільки за обов'язкової наявності застави. Який в свою чергу повинен був мати досить високий рівень ліквідності. На даний момент російські позичальники мають можливість отримати велику позику на реалізацію своїх споживчих цілей, розмір яких досягає мільйона рублів. Зокрема, окремі фінансові організації, займаються видачею позикових коштів на суму до двох-трьох мільйонів рублів, причому без будь-якого забезпечення. Де ж можна сьогодні отримати мільйон рублів в кредит без обов'язкового надання застави?

Ощадбанк Росії

Сучасний ринок кредитування в нашій країні досить стабільний і досить успішно розвивається

Ощадбанк Росії

Дана фінансова організація випустила особливу програму кредитування - «Споживчий позику без забезпечення«. Завдяки цьому продукту російські позичальники отримали можливість оформити кредит у розмірі до 1,5 мільйона рублів без наявності застави.

Максимальний час погашення кредиту, виданого на придбання різних предметів споживання, становить п'ять років включно. За умовами зазначеної програми позикові кошти банк видає без надання забезпечення.

Величина ставка знаходиться в прямій залежності, перш за все, від тривалості терміну дії відповідної кредитної угоди. По споживчому займу без забезпечення діють наступні ставки - від 16,5 і до 17,5 відсотків.

документи

Для того щоб стати учасником даної програми і отримати потрібну суму, необхідно надати певні документи зі списку кредитора:

  1. Цивільний паспорт РФ.
  2. Документ, який є офіційним підтвердженням стабільного, і найголовніше - достатнього високого фінансового становища здобувача.
  3. Копію трудового договору, а також трудової книжки, завірені роботодавцем позичальника.

умовами банку

Отримати грошові кошти для використання в споживчих цілей, може житель нашої країни, який відповідає всім, встановленим параметрам даного банку. У цей список входить:

  • Вік від 21 років. Максимально допустимий вік на дату повного погашення позики становить 65 років.
  • Трудова діяльність на поточному, постійному місці роботи - мінімум один рік.
  • Досить великий розмір середньомісячного доходу - офіційної заробітної плати.

При розгляді заяви фінансова організація завжди проводить ретельну перевірку претендента на предмет благонадійності. Тобто оцінює стан його історії кредитування. Так звана кредитна репутація клієнта, природно, грає одна з вирішальних значень при ухваленні рішення про видачу позики.

Позичальникам, які є держателями зарплатних карт Ощадбанку, надається можливість отримати мільйон в кредит на більш простих і, отже, доступних для них умовах.

Зокрема, від таких клієнтів не потрібні надання документів, що підтверджують їх платоспроможність. Додатково до цього для зарплатних позичальників ставка знижена і становить 14,5 щорічно.

Банк ВТБ 24

Банк ВТБ 24

Банк ВТБ 24 по праву вважається однією з провідних кредитних організацій Росії. Він одним з перших став видавати споживчі позики в дуже великих розмірах. На поточний момент гранично можлива сума, яку можна отримати в цій кредитній організації, становить 3 мільйони рублів. Таку суму можуть отримати здобувачі, які мають зарплатну картку банку ВТБ 24. Для всіх інших клієнтів кредитний ліміт дорівнює 1 мільйону в російських грошових одиницях. Позики на здійснення споживчих планів відносяться до нецільових видів кредитування - вони не вимагають повного звіту про їх використання. Відповідно, позичальник може отримати мільйон рублів в кредит на реалізацію будь-яких своїх особистих цілей.

Умовами отримання великої позики

  • Вік не менше 21 років і не більше 70 років (на дату завершення дії кредитної угоди).
  • Загальний трудовий стаж - як мінімум один рік.
  • Відсутність серйозних порушення порядку виплат минулих позик. Тобто наявність виключно якісної історії кредитування.

Грошові кошти кредитор або перераховує на банківську карту, або видає готівкою - це за бажанням позичальника. Ставка за споживчим кредитом в ВТБ24 встановлюється індивідуально - для кожного клієнта своя. При визначенні її мінімального розміру банк ВТБ24 враховує, перш за все, величину середньомісячного доходу позичальника. А крім того, звертає увагу на наявність або відсутність проблем при виплаті минулих кредитів. Тим часом гранично низька ставка становить 18% річних. Повернути позикові кошти можна протягом 7 років включно.

Необхідні документи

До обов'язкових документів, необхідних для оформлення кредиту, відноситься:

  • Паспорт громадянина нашої країни.
  • Довідка про точний розмір постійного, офіційного доходу за останні шість місяців.
  • Копії: трудової книжки і аналогічного договору (в обов'язковому порядку завірені роботодавцем).

Де ж можна сьогодні отримати мільйон рублів в кредит без обов'язкового надання застави?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online