За скільки можна купити двокімнатну квартиру в Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коливання цін на нерухомість передбачити з абсолютною точністю, дуже важко. Найчастіше, прогнози робляться на підставі аналізу минулих періодів і існуючого положення на цьому ринку. Крім того, покупців завжди цікавить середньозважена ціна на квартири в кожен даний момент часу. Наприклад, ціна двокімнатних квартир в різних районах України в листопаді 2017 року.

За інформацією ProfiDom.com.ua , портал Domik.ua зробив аналіз цін на покупку двокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці українських обласних центрів в листопаді 2017 року.

Середні ціни на двокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних областей України (для збільшення клікніть на зображенні)

Середні ціни на двокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних областей України (для збільшення клікніть на зображенні)

У наведеній інфографіку представлені середні ціни на покупку двокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України. Показники можуть змінюватися, так як безпосередньо залежать від площі, планування і якості ремонту в квартирі.

Найдорожчі двокімнатні квартири виставлені на продаж в будинках старої споруди Києва - за $ 40000. В інших містах центральної частини України найбільше за покупку такого житла можуть віддати клієнти в Дніпрі - $ 25000. Придбати житловий об'єкт за найнижчою ціною можна в Полтаві - всього за $ 15000.

У Західній частині України найбільш дороге двокімнатне житло можна купити в будинках старого житлового фонду Львова - за $ 25000. Як з'ясувалося, мінімальні показники виявлені в Хмельницькому - $ 13500.

У Східній частині України середній діапазон цін на придбання квартир варіює в межах $ 14000- $ 28000. Купити двокімнатний житловий об'єкт недорого можна в Запоріжжя- за $ 14000. Найдорожче житло продається в багатоквартирних будинках старої споруди Харкова - за $ 28000.

У Південній частині України найвищі показники відзначені в Одесі - $ 35000. Недороге двокімнатне житло можуть придбати покупці в Херсоні - всього за $ 15000.

У Північній частині України найбільш низькі ціни на двокімнатні квартири виявлені в Чернігові - $ 14000. У той же час, максимально висока вартість житла виявлена ​​в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Рівного - $ 19000.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online