Ремонт квартир в хрущовках, сучасний дизайн малогабаритної квартири в Києві

  1. Скільки коштує ремонт малогабаритної квартири в Києві?
  2. Потягнете Ви ремонт своєї малогабаритної квартири?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До малогабаритним квартирам можна сміливо віднести добре знайомі жителям пострадянського простору квартири в так званих хрущовках. У столиці таких будинків більше 3 тисяч. Якщо Ви є щасливим володарем такої квартири і бажаєте зробити в ній ремонт, то ми готові надати Вам в цьому професійну допомогу. Однак для початку було б добре з'ясувати, скільки буде коштувати ремонт квартири в хрущовці.

Однак для початку було б добре з'ясувати, скільки буде коштувати ремонт квартири в хрущовці

Скільки коштує ремонт малогабаритної квартири в Києві?

Перший фактор, в певній мірі впливає на вартість - це тип хрущовки, в якій Ви живете. Всі типи, однозначно, застаріли, проте у одних є певні переваги перед іншими. Цегляні мають кращі тепло- і звукоізоляційні властивості, в порівнянні з панельними. Панельні - мабуть, найгірші з усіх типів хрущовок. Це та інші особливості будівель будуть впливати на кількість робіт, які необхідно зробити в процесі ремонту.

З першого фактора випливає наступний - рівень складності запланованих робіт. Чим вони масштабніше і об'ємніше, тим вище вартість робіт. Можливо, Вашу «хрущовку» буде досить лише освіжити. Під словом «освіжити» мається на увазі косметичний ремонт малогабаритної квартири. У нього може включатися фарбування стін і / або поклейка шпалер. Якщо ж Ви хочете зробити капітальний ремонт Вашої квартири в хрущовці, - зазвичай в таких старих будинках приходить в непридатність проводка, каналізація, водопостачання, - то зрозуміло, що такі роботи не коштуватимуть дешево. А якщо на додачу до ремонту основних комунікацій Ви бажаєте зробити повноцінний дизайнерський ремонт квартири хрущовки , То варто дуже серйозно підготуватися не тільки до матеріальних затрат, але, може, і до серйозної емоційної втоми.

Ще один фактор - це площа квартири, а точніше - ремонтованої площі. Можливо, Ви хочете зробити ремонт лише в одній кімнаті, наприклад, тільки у ванній або спальні. Звичайно, площа квартир в хрущовках не така вже й велика, але все-таки вона враховується. Ознайомитися з приблизною вартістю ремонту 1 квадратного метра Ви можете на сторінці Ціни .

Також на вартість ремонту впливатимуть матеріали, які Ви вирішите використовувати при ремонті. Зазвичай при співробітництві з нами вибирають між більш дорогими, але більш якісними, або менш дорогими, але, відповідно, середньої якості. Ремонт малогабаритної квартири - справа не проста, тому варто серйозно підійти і до вибору матеріалів. Наприклад, хтось може вирішити, що немає сенсу витрачатися на фарбу вищої цінової категорії, тому що в хрущовці вона буде виглядати безглуздо. А інший подумає, що купивши більш дорогу фарбу, він зробить інвестиції в майбутнє, відклавши наступний ремонт на більший термін у зв'язку з хорошими зносостійкими властивостями такої фарби.

Ми зробимо ремонт Вашої квартири хрущовки швидко і якісно!

Щоб побачити своїми очима, як ми працюємо, Вам потрібно перейти на сторінку Галерея, де знаходяться фото ремонтів квартир в хрущовках.

Бажаєте не тільки побачити, а й, так би мовити, помацати результати нашої праці? Можна організувати виїзд або на поточний ремонт, або на один з вже завершених ремонтів квартир хрущовок. Наш колектив згуртований і має великий досвід, адже ми вже не один рік займаємося подібними роботами. А це сьогодні не так часто зустрінеш.

Потягнете Ви ремонт своєї малогабаритної квартири?

Звичайно, ніхто краще за Вас самих не дасть відповідь на це питання. Але в якості їжі для роздумів хочемо повідомити про те, що ми надаємо таку послугу, як поетапний ремонт. Що це означає? Роботи розбиваються на певні етапи і виконуються не за один великий проміжок часу, а за кілька невеликих. Це дозволяє заощадити кошти і може полегшити життя в житло, якщо під час ремонту Ви не можете його покинути.

Також познайомтеся з інформацією на сторінці Ціни. Можливо, Ви зрозумієте, що євроремонт Вашої хрущовки - цілком досяжна мета!

Скільки коштує ремонт малогабаритної квартири в Києві?
Потягнете Ви ремонт своєї малогабаритної квартири?
Скільки коштує ремонт малогабаритної квартири в Києві?
Бажаєте не тільки побачити, а й, так би мовити, помацати результати нашої праці?
Потягнете Ви ремонт своєї малогабаритної квартири?
Що це означає?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online