Полтава: зняти кімнату в гуртожитку подобово або квартиру?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В принципі, це питання - риторичне В принципі, це питання - риторичне. Всі ми прекрасно знаємо, які умови в сучасних полтавських гуртожитках. Але как не странно, міф про дешевизну і комфорті в Полтаві кімнат в гуртожитках подобово продовжує жити. На жаль, багатьом досі важко визнавати, що дешеве - це повний синонім некомфортного житла.

Не згодні з цим твердженням? Давайте подивимося. Вартість кімнати (повністю, а не ліжко-місця), розрахованої на чотирьох, становитиме близько 200 гривень. Відповідно, кімната, де може проживати більшу кількість людей, буде коштувати ще дорожче. А однокімнатна квартира, в якій без особливих проблем розмістяться чотири людини - 100-160 гривень. Двокімнатна квартира (а там спокійно уживуться до 6 осіб) обійдеться не більше, ніж в 250 гривень, а за 300-400 цілком можна орендувати велику трикімнатну квартиру.

приїжджаючи в Полтаву, кімнату в гуртожитку подобово ви знайдете тільки в деяких районах містах, і не завжди вони будуть вам підходити. Квартиру ж можна вибрати в будь-якому, найбільш зручному, куточку Полтави. А значить, можна буде заощадити на транспорті.

Якщо ви все ще не переконалися в дорожнечі гуртожитків, і продовжуєте шукати варіанти за запитом «Полтава кімната в гуртожитку подобово», спробуйте порахувати, скільки вам доведеться витратити на додаткові послуги.

Отже, які додаткові послуги вам знадобляться в гуртожитку:

  • харчування в кафе і ресторанах;
  • послуги інтернет-клубів (доступу до всесвітньої павутини в гуртожитках, зазвичай, немає);
  • прибирання (правда, вам все одно доведеться проводити її самостійно);
  • пральня (пральні машини в гуртожитках не передбачені, хоча можна, звичайно, прати і вручну).

Для порівняння скажемо, що в квартирі у вас буде вся побутова техніка та посуд (навіть якщо виберете економ варіант), доступ до Інтернету, телефон, телевізор та інше. Тобто ви завжди зможете приготувати собі їжу: а купувати продукти в супермаркеті значно дешевше, ніж харчуватися в закладах громадського харчування. Вам не потрібно буде шукати найближче інтернет-кафе, щоб відправити лист, поспілкуватися з родичами, просто подивитися цікаву для вас інформацію.

При бажанні в квартирних агентствах, які здають комфортні апартаменти без посередників, ви зможете замовити і додаткові послуги:

  • додаткове прибирання;
  • трансфер;
  • послуги перекладача та ін.

Як бачите, якщо розглянути питання подобової оренди в комплексі, то квартира на добу обійдеться значно дешевше, ніж кімната в будь-якому гуртожитку.

Не згодні з цим твердженням?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online