Отримай відповідь: скільки коштує оренда квартири в Києві

  1. ОДНОКІМНАТНІ КВАРТИРИ
  2. ДВОКІМНАТНІ КВАРТИРИ
  3. трикімнатна квартира

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Києві завжди актуальним є питання оренди житла. У серці України з'їжджаються мрійники, студенти, роботяги або люди в пошуках нового життя. Підкорити столицю хочуть багато і перше, що необхідно для старту - це відповідне житло.

У столиці дуже багато варіантів і вони оновлюються щодня. тому інформатор дізнався, на яку суму можуть розраховувати майбутні орендарі.

Кожен хто шукав будь-коли квартиру, знає, які «підводні камені» його чекають. Орендарі шукають житло за кількома головними критеріями: ближче до метро, ​​з доступною ціною і прийнятним ремонтом. І як правило, чим далі квартира від центру, тим дешевше оренда. Не варто забувати і про комунальні послуги, які не включені у вартість оренди.

ОДНОКІМНАТНІ КВАРТИРИ

Розглядаючи квартири з ремонтом і в елітних новобудовах, облаштованих з комфортом для проживаючих, не варто розраховувати на гуманні ціни. Оренда житла класу «люкс» починається від 800 доларів і вище. Розташування в центрі міста колосально впливає на вартість. Хороша транспортна розв'язка, вулиці киплять життям і все в пішої доступності. А самі апартаменти викликають естетичну насолоду. Найдорожчі квартири класу VIP коштуватимуть близько 11000 доларів. Елітні апартаменти доступні в будь-якому районі міста.

Елітні апартаменти доступні в будь-якому районі міста

Квартира в центрі розрахована на комфорт орендарів

А ось квартира без особливого ремонту і зручностей, але з вигідним розташуванням, бере старт від 8700 тисяч гривень. Оптимальний варіант це квартири на околиці міста або на Лівому березі. Там ціни починаються від 4200 грн з базовим набором меблів для проживання і мізерним ремонтом. Середня вартість по Києву приблизно 6000 - 8000 гривень за однокімнатну квартиру. Середні і нижче середнього варіанти за ціною - Солом'янський, Оболонський і Деснянський райони. Хороший варіант для проживання можна знайти за 7000 - 9500 тисяч гривень, де будуть враховані багато нюансів для зручного проживання.

ДВОКІМНАТНІ КВАРТИРИ

За двокімнатну квартиру просять від 5000 гривень. Найдешевші квартири знаходяться на Троєщині. У них старі меблі, майже немає техніки і часто вони потребують ремонту. Можна вкладеться в 7000 гривень, щоб знайти підходящий варіант в зручному для вас районі міста. На якісний ремонт розраховувати не варто, але житло облаштовують комфортно. У новому будинку вартість «двушки» варіюється від 11 000 до 25 000 гривень.

У новому будинку вартість «двушки» варіюється від 11 000 до 25 000 гривень

Це найдоступніші варіанти двокімнатних квартир

Якщо розглядати кращі варіанти, то найдорожчим буде в ЖК «Новопечерські Липки». Вартість таких апартаментів 12 000 доларів, а загальна площа від 100 до 250 квадратних метрів. Встановлено дорогі меблі, техніка і сантехніка провідних брендів.

трикімнатна квартира

Якщо ви не можете тулитися в невеликих квартирах - вам підійде трикімнатна. Також це хороша альтернатива оренди з друзями. Вартість оренди починається з 7000 гривень у Дарницькому районі, з 8000 гривень у Шевченківському районі, з 9500 гривень в Оболонському районі та з 10 500 в Печерському районі. Найдорожче житло стартує від 25 000 доларів. Є й дешевші із загальною площею в 150 квадратних метрів, за ціною 10000 доларів в ЖК «PecherSKY». Все нове, дорога техніка і меблі, з дизайнерським ремонтом.

Все нове, дорога техніка і меблі, з дизайнерським ремонтом

У ЖК «PecherSKY» одні з найдорожчих квартир Києва

Раніше ми повідомляли, що як змінилися ціни щодо вартості оренди в вересні . Ціни на однокімнатні квартири зросли до кінця осені. Також ви можете подивитися вартість житла в Дніпрі.

Алена Соір

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online