Двокімнатна квартира-хрущовка в класичному стилі, 44 м²

  1. Хочете подібний проект?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Замовлення на дизайн і ремонт невеликої квартири-хрущовки надійшов від подружньої пари, яка бажає зробити один одному подарунок на 30-річну річницю. Дизайнери Mossebo дбайливо втілили в життя уявлення подружжя про красивому інтер'єрі, вклалися в обмежений бюджет і врахували всі особливості типової радянської квартири.

Стан і технічні характеристики будівель старого фонду залишають бажати кращого, тому важливою складовою цього проекту став план робіт по тепло- і звукоізоляції стін і підлоги у всіх кімнатах.

Хрущовки відрізняються малогабаритними кухнями. Виправити ситуацію було вирішено за допомогою демонтажу стіни між кухонною зоною і великою кімнатою. Раціональна перепланування і продумана ергономіка приміщення назавжди позбавили господарів від необхідності штовхатися на тісній кухні і дозволили розмістити в кухонній зоні весь необхідний функціонал.

Замовлення на дизайн і ремонт невеликої квартири-хрущовки надійшов від подружньої пари, яка бажає зробити один одному подарунок на 30-річну річницю

15.05.2017 15 57325

Відштовхуючись від смаків замовників, дизайнери Mossebo запропонували сучасну інтерпретацію класичного радянського інтер'єру в прохолодних тонах. Клієнти довго роздумували щодо забарвлення стін і спочатку не розглядали сірий колір як основу інтер'єрної гами. Думка замовників змінили референс, запропоновані дизайнером. Виявилося, що сірий колір в інтер'єрі не обов'язково виглядає похмуро і нудно, якщо підібрати правильний відтінок і гармонійну палітру. Для вітальні вибрали вугільно-сірий відтінок стін, органічно контрастує зі світлим паркетом і білими меблями.

«Багаті» елементи декору не виглядають по-чудернацьки на тлі класичних інтер'єрних рішень, стриманою колірної гами і простий геометрії простору. Стіни прикрашені молдінгами з полістиролу, які покликані додати інтер'єру об'ємності і рельєфу. Настінні і стельові молдинги - це простий і бюджетний спосіб декорування приміщень в класичному стилі, який, до того ж, дозволяє приховати невеликі дефекти і нерівності.

Нейтральний інтер'єр суміщеної кухні оживляє орнамент на кухонному фартусі і меблева фурнітура в вінтажному стилі. Функцію лаконічного обідньої столика виконує частину кухонного гарнітура, що розділяє простір на зону кухні і вітальні. Підвіконня, обладнаний в стільницю, дозволяє заощадити корисну площу. Якщо до ремонту в квартирі підвіконня не ніс ніякої корисної функції, тепер цей ергономічний елемент інтер'єру можна використовувати як робочу зону або місце для прийому їжі. Переобладнаний підвіконня, який замінює собою обідньої стіл і барну стійку, вже з'являвся в іншому проект Mossebo з малометражної кухнею.

Переобладнаний підвіконня, який замінює собою обідньої стіл і барну стійку, вже з'являвся в іншому   проект Mossebo   з малометражної кухнею

В основі інтер'єру спальні - контраст кольорів та фактур. Частина стін покрита матовою водоемульсійною фарбою сірого кольору - на два відтінки світліше, ніж у вітальні. Нижня частина стін декорована білими пластиковими панелями в тон стелі і стінного шафі. У просторі присутні елементи палацового декору: розкішна люстра, масивні настільні лампи, каретная стяжка в узголів'я ліжка і туалетні столики з крученими ніжками в стилі бароко. Стеля і міжкімнатні двері декоровані пластиковими молдингами. На окрему увагу заслуговує текстиль з металізованими елементами і бароковим візерунком.

Суміщений санвузол облицьований білим і сірим кахлем. Окрасою інтер'єру служать настінний бордюр з класичним орнаментом, дизайнерська люстра і все ті ж стельові молдинги, красиво обрамляють кути. Серед цікавих рішень - скляна перегородка між ванною і раковиною і нестандартна сантехніка в ретро стилі.

Серед цікавих рішень - скляна перегородка між ванною і раковиною і нестандартна сантехніка в ретро стилі

Хочете подібний проект?

інші проекти

Двокімнатна квартира з дитячою "на виріст", 65 м²

Детальніше Перейти Двокімнатна квартира з дитячою "на виріст", 65 м² Детальніше

Квартира з европланіровкой в ​​світлих тонах, 70 м²

Детальніше Перейти Квартира з европланіровкой в ​​світлих тонах, 70 м² Детальніше

Особняк в палацовому стилі, 180 м²

Детальніше Перейти Особняк в палацовому стилі, 180 м² Детальніше

Хочете подібний проект?
Хочете подібний проект?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online