Добова оренда двокімнатних квартир в Харкові без посередників

  1. Двокімнатні квартири подобово в Харкові
Eugen Здам подобово 2к квартиру біля м. Героїв Праці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки: 2019 квітня

Чудові апартаменти! :)
Кілька разів знімали цю квартиру, і будемо надалі. Ціна відповідає якості квартири і обслуговування.
Є все, що необхідно для комфортного проживання.
Радує, що прибирання перед заселенням проводиться ретельно, ніколи не було претензій до господарів.
Також, дуже подобається розташування квартири.

Леся Поливода Нова 2к Євро! М.Холодная гора!

Час поїздки: 2019 лютий

Отже, забронювалі квртиру, Приїхали у Харків и нам кажуть що треба почекаті 1,5 год. щоб попрібіраті квартиру. Ок - чекаємо. Дзвонімо - кажуть что води немає, тому не могут нас поселіті. "Почекаев На лінії ми вам передзвонімо!" Так ніхто и не передзвони !!
Не рекомендую - кидають.

Саша Здам подобово 2к квартиру в ЖК "Янтарний"

Час поїздки: 2019 лютий

Квартира просто жах, гірше нікуди, ліжко в СЕЧІ !!! А на все це господар каже: У мене на інших квартирах ще гірше. Вобщем, ставлення до людей ніяке, ще й беруть заставу 600 грн за чистоту. НІКОМУ НЕ РАДЖУ !!!

Наталя 2-х кім.квартири Люкс по проспекту Науки!

Час поїздки: 2018 липень

Брудно. Прокурено. В квартирі стоїть запах вогкості. Стіни в якихось сіро-жовтих патьоках. в квартирі два зламаних стільця. в спальні з чотирьох лампочок працює тільки одна приходив майстер подивився але так і не поставив робочі лампочки. посеред кімнати стоїть сушарка з мокрою білизною від попередніх гостей. Шкода що фото не передають колір стін і сморід в квартирі

Karja Простора квартира в самому центрі!

Час поїздки: 2018 травня

Проживали сім'єю з 4 по 6е травня 2018 р. а квартиру за 2 тижні по телефону. Ціна виявилася не 650 грн, а 700. Чесно, для такої квартири ціна максимум 500грн. Так, вона в центрі, але ...
- 5й поверх (навіть молодим високо підніматися, ліфта немає, сходинки високі)
- чистота .... ну це просто жах. Постільна старе противно було спати, такі ж і рушники
- посуд просто ... ем ну як сказати, вона нібито є, але вся побита і нас було 3-є дорослих (це я говорила ще при броні за 2 тижні) в підсумки весь посуд виявилася в різнобій і на 2х. Хоча там навіть не зрозуміло на скількох. Таке враження, що звезли все що було непотрібне. Каструлі, сковорідки все в жахливому стані.
- немає побут.хімія. боже ну це ж взагалі елементарно. Якщо квартира подобово, то мається на увазі, що в кв повинно бути все для проживання. І я не повинна бігати і купувати туалетні папір і Фейрі
Так, як тільки ми заїхали в першу чергу я почала мити посуд, так як дорога була довгою і хотілося поїсти. Але виявилося в квартирі немає нічого для цього. При чому, це ми помітили відразу ще коли в квартирі була прибиральниця. Ми відразу попросили нам завести Фейрі, туалетний папір, і хоч трохи порошку. У підсумку, до сих пір везуть.
Парадоксально, але пральна машина в кв є, а порошку немає. Та якого порошку, навіть мила для рук. Одним словом взагалі нічого немає.
- ремонт уже ушатаний по всій квартирі, особливо диван в залі. Балкон взагалі в аварійному стані. Краще навіть не виходити
Один плюс квартири - це вид на Харків, але на нього дивишся тільки не вихід на балкон, а ну і ще, то що кв в центрі. А так не рекомендую знімати дане житло, тим більше за 700 грн на добу!

Анастасія Своя, м.Научная

Час поїздки: 2018 січень

Величезне спасибі господині.
Дзвонили з приводу квартири, розбудили її ночью.Однако вона чемно відповіла, все пояснила з приводу квартіри.Утром, за годину до нашого приходу, прибирала після минулих мешканців.
Зустріла нас.Все показала. Вказала на можливі поломки і речі, що вимагають уваги при зверненні. Попередила про сусіда, який може за найменший шум викликати поліцію.
Дозволила проведення свята в компанії 6 осіб.
Будемо ще не раз обращаться.Спасібо величезна, Світлана ♥

Двокімнатні квартири подобово в Харкові

Харків - це перша столиця України, найбільший промисловий і науковий центр. Місто приваблює своєю історією, культурою і пам'ятками. Собори і музеї, театри, галереї, а також безліч яскравих музичних, книжкових та інших фестивалів. Ось чому все більше людей приїжджають сюди, щоб приємно провести вихідні або відпустку.
Перше, що потрібно вирішити, приїжджаючи в інше місто на добу або кілька днів - це питання з житлом. Отже, де можна зупинитися в Харкові, і як краще вибрати підходящий варіант?

Де зупинитися в Харкові

Відгуки показують, що все більше туристів воліють знімання житла подобово проживання в готелях. Особливо це актуально, якщо мова йде про подружніх парах або сім'ях з дітьми. Не дивно, адже оренда, наприклад, однокімнатної квартири обійдеться недорого в порівнянні з готельним номером, а перебування в ній буде набагато більш комфортним.
Більшість туристів, що приїжджають до Харкова на добу, вважають за краще селитися в центрі . Це пояснюється близькістю до основних визначних пам'яток міста і великою кількістю розважальних закладів. Затребуване житло і в біля Ботанічного саду - там досить недорого здають багато затишних варіантів з хорошим ремонтом. Порівняно недалеко знаходиться респектабельний Дзержинський район з його площами, пам'ятниками і зеленими скверами.
Також можна зняти нерухомість в спальних житлових масивах. Наприклад, Салтівка дуже зручна для проживання і відрізняється гарною транспортною розв'язкою. При цьому зняти подобово двокімнатну або навіть трикімнатну квартиру можна досить дешево, в порівнянні з апартаментами в центральній частині міста.

Переваги знімання нерухомості подобово

Двокімнатні апартаменти - це ідеальний варіант для сім'ї з дітьми або молодят. Вони просторіше і зручніше, ніж однокімнатні та в будь-якому випадку комфортніше готельного номера. Адже знімаючи двокімнатну квартиру на добу, ви отримуєте зручне житло, укомплектований всією необхідною технікою і меблями.
Можна готувати їжу на своїй кухні і не залежати від готельного режиму і меню, адміністрації. Такий відпочинок характеризується максимальною свободою і комфортом. Найзручніше шукати житло без посередників. Хорошим варіантом є - спеціалізований ресурс Doba.ua, на сторінках якого представлений широкий вибір нерухомості на добу за доступними цінами.

Переваги оренди нерухомості на Doba.ua

У нас щодня публікуються нові оголошення про оренду подобово. Всі вони ретельно перевіряються модераторами. Тому ви можете не хвилюватися щодо ціни або стану житла - все буде саме так, як вказано в оголошенні.
На порталі Doba.ua публікуються пропозиції виключно від господарів. Тому у нас ви можете зняти апартаменти максимально дешево. До того ж, здача від власника дозволяє в будь-який момент зв'язатися з власником квартири і уточнити всі питання, що цікавлять моменти.
Представлені оголошення про оренду розміщуються з актуальними фото, докладними описами і - найголовніше - реальними відгуками постояльців. Зручна система фільтрів допомагає налаштувати потрібні параметри: ціну, район, віддаленість від станцій метро та інші. Все це дозволяє вам швидко і без проблем знайти і зняти бажану квартиру - двокімнатну або будь-яку іншу - на ваш вибір.
Doba.ua - це надійний ресурс, якому довіряють. Вибирайте апартаменти з нами і насолоджуйтеся відпочинком!Отже, де можна зупинитися в Харкові, і як краще вибрати підходящий варіант?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online