Дизайн проект двокімнатної квартири

  1. Як поліпшити дизайн інтер'єру квартири
  2. перепланування квартири
  3. Дизайн ванної кімнати
  4. Дизайн вітальні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Велика кількість власників двокімнатних квартир нераціонально застосовують житловий простір. Найпростішим способом поліпшити планування двокімнатної квартири є повне зміщення комори та іншої «закутки». У нашій ситуації через чур довгий коридор, який веде на кухню, займає досить багато необхідного нам простору, та й кухня досить маленька.

Як поліпшити дизайн інтер'єру квартири

Якщо ви бажаєте зробити краще інтер'єр двокімнатної квартири незначного метражу, то вам не уникнути перепланування. Ретельно подумайте, які саме приміщення можуть забирати необхідну площу. Ми, наприклад, внесемо незначні зміни в план інтер'єру двокімнатної квартири: зможемо прибрати одну з перегородок і встановимо трохи подалі, таким чином, ми скоротимо довжелезний коридор і розширимо невелику кухню.

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі дизайн проект інтер'єру двокімнатної квартири в легкому і злегка архаїчному грецькому стилі.

перепланування квартири

Після перепланування ви зможете отримати більшу кухню, ми не станемо завантажувати її зайвими меблями і начинням. Кухонний гарнітур, який розтягнувся на всю стіну, досить незвичайний і елегантний володіє простими формами. Подібний інтер'єр має простий орнамент і досить різноманітний.

Колір стін краще зробити світлим і теплим. За своєю фактурою також застосовується витончений стіл разом із стільцями, стиль яких присутня на кухонних меблів, рухається по сидінню стільця, перетікаючи в світлі тони на столі. Все це зможе додати інтер'єру кухні загальну гармонійність і завершеність.

Зміни, які ми вносимо в план 2-кімнатної квартири, можуть привести до зменшення спальної площі. Ситуацію в цьому випадку рятує те, що грецький стиль не має в своїй основі великої кількості різноманітних меблів, в зв'язку з цим ми обмежимося гардеробною шафою і ліжком.

Встановлюючи меблі в спальній кімнаті, краще залишити кути вільними, в тих місцях можна буде розмістити велике дзеркало, за бажанням і можливості колони, так-так саме як в Стародавньому Римі, тільки в зменшеної версії, які дуже добре підійдуть під грецький стиль, і в цей же час зможуть «розбавити» спартанську кімнату, заповнюючи і декоруючи порожній простір.

Встановлюючи меблі в спальній кімнаті, краще залишити кути вільними, в тих місцях можна буде розмістити велике дзеркало, за бажанням і можливості колони, так-так саме як в Стародавньому Римі, тільки в зменшеної версії, які дуже добре підійдуть під грецький стиль, і в цей же час зможуть «розбавити» спартанську кімнату, заповнюючи і декоруючи порожній простір

Дизайн ванної кімнати

Ванну кімнату найкраще оформляти в мінімалістичному стилі. Ванна, яка стоїть на позолочених ніжках, буде ідеально виглядати на білому підлозі, вона буде відображатися через глянсову кераміку. Вибираючи плитку для своєї «ванної кімнати в грецькому стилі», краще зупинитися на чорно-білому тоні, який застосовується у раковини і ванни.

Орнамент, який нам знаком по кухні, зможе надати приміщенню з усім квартирним інтер'єром деяку єдність і візуально зробить жвавіше напівпорожнє приміщення.

Дизайн вітальні

У просторій і великий вітальні найкраще поставити диван і крісло оригінальної форми, буде красиво якщо ще в одній зі стін ви встановите електро камін.

Довгастої форми крісло прекрасно зможе підійти для відпочинку. Світлі і світлі штори візуально «полегшать» кімнату, пропускаючи велика кількість світла. Лампа, яка звисає зі стелі, зможе зробити світліше більшу частину вітальні, однак все ж не уникнути використання інших джерел світла. Куточок для читання, із зручним кріслом і теплим пледом, прекрасно закінчить ремонт двокімнатної квартири в грецькому стилі.

Перш ніж починати розробляти інтер'єр також необхідно вирішити, хто саме в даній квартирі буде жити, що бажають бачити її господарі, якісь ставлять перед собою завдання.

Адже одна річ, коли дизайн-проект спеціально здійснюється для сім'ї, яка складається з двох дорослих осіб, і абсолютно інша справа, коли він створюється для сім'ї, в якій є діти.

  • При першому випадку дизайн 2-кімнатної квартири може здійснюватися за самим стандартним сценарієм: санвузол, передпокій, вітальня, кухня, спальня.
  • При другому ж випадку все квадратні метри зобов'язані нести конструктивне навантаження, в зв'язку з цим розподіл простору має бути принципово іншим - максимально точно поділятися на зони.

Подібним чином, під час розробки дизайну двокімнатної квартири саме головне не набивати речами і меблями простір, а по максимуму його задіяти з функціональної точки зору.

Необхідно звернути увагу ще й на цей факт, в якому при розробці дизайну 2-кімнатної квартири будуть враховуватися не тільки технічні характеристики і параметри квартири, а її індивідуальність, уклад, характер і звички господарів.

У зв'язку з цим, хороший дизайнер повинен бути також ще і прекрасним психологом, який ідеально розуміє потреби і смаки власних клієнтів.

В результаті всього вище сказаного, і в двокімнатній квартирі ви зможете створити прекрасний інтер'єр.

Саме основне, з розумом підійти до справи - тільки тоді ремонт в 2-кімнатній квартирі втілиться в прекрасний настрій і затишне життя!

Ви також можете подивитися безліч інших вже готових безкоштовних дизайн-проектів різних кімнат, квартир і заміських будинків.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online