NEWSru.com :: У Москві неонацисти звірячому вбили жінок-двірників

У Москві неонацисти звірячому вбили жінок-двірників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У столиці скоєно подвійне жорстоке вбивство жінок азіатської зовнішності. Передбачається, що до злочину причетні скінхеди-неонацисти.

Вбивство сталося в понеділок на вулиці Окской біля будинку №46 в мікрорайоні Кузьменко, пише "Російська газета" з посиланням на ГУВС Москви. Близько другої години ночі перехожі наштовхнулися на тіла жертв, що лежать у дворі біля гаражів. Жертв побили шматком арматури, завдавши страшні травми і покалічивши до невпізнання обличчя. Загиблим було 30 і 35 років.

Одна з потерпілих загинула на місці нападу, а іншу намагалися врятувати, але потерпіла померла в 68-ій міській клінічній лікарні, не приходячи до тями.

Медики діагностували у потерпілої численні переломи, черепно-мозкову травму, а також тупу травму внутрішніх органів. Ймовірно, ушкодження отримані в результаті побиття ногами і тупим важким предметом, передає "Інтерфакс" .

І міліціонери, і слідчі СКП також визнають, що вбивство було скоєно з особливою жорстокістю: жінок буквально забили шматком металу - відрізком труби або арматури, загорнутим в газету. Знаряддя вбивства зловмисники кинули поруч з жертвами.

Оперативники припускають, що вбиті були трудовими мігрантами і працювали двірниками в місцевому ЖЕКу, однак для їх упізнання потрібна спеціальна експертиза. Тому офіційно їх імена поки не називають.

Так як жінки були явно азіатської зовнішності, одна з версій того, що сталося передбачає напад на ґрунті расової ворожнечі. Ймовірно, злочин скоїли бонхеди (скінхеди неонацистського спрямування). Порушено кримінальну справу за статтею 105 КК РФ (вбивство). Слідство очолив представник московського слідчого управління СКП РФ.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online