Дитяча кімната для двох

  1. Що і куди поставити?
  2. 1. Розташовані поруч два односпальні ліжка.
  3. 2. Двоярусні ліжка.
  4. 3. Ліжко над робочим місцем.
  5. 4. Симетрично розставлені ліжка, доповнені рівністю предметів.
  6. Загальні рішення.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проблема розміщення двох дітей в одній кімнаті не нова. Тому не дивно, що це питання досліджується, виводяться формули успішного ремонту і різні психологічні принципи розміщення двох дітей на площі одного приміщення. Наша служба проаналізувала останні тенденції в цьому питанні і готова дати для вас, дорогі читачі, самі слушні сучасні поради.

Що і куди поставити?

Плануючи покупку меблів в дитячу кімнату на двох дітей, важливо враховувати, що кожна дитина - це самостійна особистість. А значить, кожній дитині необхідно особистий простір. Чи не є винятком і спальні місця. Можна виділити 4 основних принципи розташування меблів в дитячій з певним зонуванням. Поговоримо про кожного з них.

1. Розташовані поруч два односпальні ліжка.

Розташовані поруч два односпальні ліжка

Таке розташування добре в довгій витягнутої кімнаті. Ліжка розташовуються симетрично, між ними ставиться тумба або комод, або ж просто залишається порожній простір для стопки книг, наприклад.

Природно в решті обстановці кімнати має бути присутня індивідуальність кожної дитини, що проживає тут. Це можуть бути, наприклад, драпірування для дівчаток, текстильні рюші і прикраси. Якщо в Природно в решті обстановці кімнати має бути присутня індивідуальність кожної дитини, що проживає тут

кімнаті будуть жити дві дівчинки, то між ліжками цілком органічно впишуться їх улюблені іграшки або ж комод з дзеркалом і дівочими прикрасами. Для двох хлопчиків обстановка повинна бути більш стриманою. Ліжка можна оформити однаково, а на прикроватную тумбу або комод поставити нейтральну настільну лампу і будильник. Якщо ж кімнату ділять різностатеві діти, то є необхідність максимально збільшити простір між їх ліжками. В ідеалі кожній дитині потрібно виділити з власної тумбі і, тим самим, розділити, так би мовити, їх володіння.

2. Двоярусні ліжка.

Двоярусні ліжка

Найзнаменитіший і відомий спосіб пристрою двох дітей в одній кімнаті, який до цих пір затребуваний. Двоярусні ліжка хороші тим, що займають менше місця. Однак таке ліжко комфортніше буде мати у своєму розпорядженні в кімнаті висотою не менше 2,6 метрів, інакше тому, хто буде спати на верхньому ярусі, буде занадто душно. Що стосується оформлення такої кімнати, то можна надати це самим дітям. Вони можуть оформити стіну і стелю навколо свого спального місця в залежності від свого смаку. Частину кімнати можна також розділити на зони в залежності від статі і переваг дітей. Завжди корисно пам'ятати, що у одностатевих дітей інтереси будуть збігатися. Це стосується також і дітей приблизно одного віку. Якщо ж це хлопчик і дівчинка і їх вік відрізняється на багато років, то не забувайте про особистий простір.

3. Ліжко над робочим місцем.

Ліжко над робочим місцем

Якщо площа кімнати вам дозволяє, ви можете максимально розділити простір ваших дітей. Для одного, наприклад, можна поставити окремий стіл і ліжко, а іншому ліжко над робочою зоною. Такий інтер'єр буде дуже до місця, якщо у вас і хлопчик і дівчинка. Такі трансформери, які поєднують в собі робочу зону і ліжко виглядають незвично і подобаються багатьом дітям, тому що вони дозволяють мати власний простір для творчості та оформлення свого особистого куточка.

4. Симетрично розставлені ліжка, доповнені рівністю предметів.

Симетрично розставлені ліжка, доповнені рівністю предметів

Дітям властиво порівнювати себе один з одним. Тому цей спосіб обладнання дитячої кімнати буде дуже до речі для такої ситуації. Для того щоб домогтися рівноправного результату, постарайтеся максимально врівноважити «володіння» кожного з дітей. Це не означає, то потрібно обов'язково купувати однакову меблі і виконувати всі в одному кольорі. Дітям властиво порівнювати себе один з одним

Ваша мета - залишити якомога менше місця для роздумів у кого краще. Цього можна домогтися, наприклад, оформивши ліжка, однаково і симетрично, хай не за кольором, але за текстурою і формам. Купіть однакові стелажі або комоди, але обов'язково в різному колірному рішенні. Це важливо для сприятливої ​​атмосфери між дітьми. Якщо ж зробити все стовідсотково однаковим, це може придушити в дітях розвиток самостійної особистості. Тому, якщо ви купуєте стільці і хочете щоб за кольором одні були однаковими, то придивіться до одного виробника, але виберіть різні моделі.

Знову-таки, для двох дівчаток буде важливо не стільки наявність однакової меблів, Знову-таки, для двох дівчаток буде важливо не стільки наявність однакової меблів,

скільки текстиль і декор самої кімнати. Подбайте про рівну кількість подушок на ліжку, однаковій якості або малюнку постільної білизни і покривала і тому подібних дрібницях. Чи не маловажно для дівчаток місце для зберігання в шафі або місце для зберігання дрібниць на комоді - воно обов'язково повинно бути поділено суворо порівну. Хлопчики будуть звертати увагу на конструктив - форму ліжка, кількість тумб і розмір робочого місця. Тому саме ці деталі повинні бути рівні, а колір може відрізнятися. Якщо в одній кімнаті живуть хлопчик і дівчинка, то найважливіше - чітко позначити рівні площі ділянок відведених для кожної дитини. Хоча предмети інтер'єру та колірні рішення у них будуть різними, але чітко позначені, рівні площі особистих володінь вирівняти їх один з одним, не обмеживши властиві їм потреби.

У будь-якому випадку, цей спосіб розподілу простору хороший тим, що, якщо діти будуть розуміти межі своєї території, вони не будуть сваритися з цього приводу.

Загальні рішення.

Існують і загальні рішення даного питання. Наприклад, зараз на ринку чимало дитячих куточків, що включають в себе як робочу зону, так і спальне і ігрове місце. Вони економлять простір, а також забезпечують дитину всім необхідним. Завдяки тому, що вони виконані в нейтральному кольорі, їх можна пристосувати як для хлопчиків, так і для дівчаток.

Якщо у вас є можливість оформити інтер'єр дитячої кімнати меблями на замовлення, вам сподобаються варіації відкидних ліжок. Вони не тільки економлять місце в кімнаті, але і виглядає це дуже сучасно і охайно. Однак відкидний механізм повинен працювати бездоганно, тому на такі меблі не варто скупитися.

Головна проблема кімнат для двох дітей - це вільне місце. Тому при виборі меблів батьки часто віддають перевагу тій, яка поєднує в собі кілька функцій. Такі меблі можна як Головна проблема кімнат для двох дітей - це вільне місце

замовити, так і зробити самому. Йдеться про різні подіумах. Вони можуть бути і невеликими. Висотою до 30 см. Такий подіум може служити дитині ліжком, а під ним можна зберігати як постільна білизна, так і книги, іграшки. Якщо подіум зробити вище, то в нього можна закочувати, так звану, «роликовую» ліжко. А на самому подіумі помістити другу ліжко. А якщо місце дозволяє вам влаштувати кожній дитині по такому подіуму, то на ньому можна розмістити тумбочки, комоди або робочу зону.

Без сумніву, оформлення дитячої кімнати для двох дітей, процес не з легких. Однак, при правильному підході можна врахувати як потреби, так і бажання кожної дитини. На щастя, ринок пропонованих меблів досить різноманітний.

З добрими побажаннями, ГК «Мольнар»

Що і куди поставити?
Що і куди поставити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online