Чи можна любити двох одночасно (або ви собі брешете)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Айріс Мердок говорив: «Любов - це коли центр всесвіту раптово зміщується і переміщається в когось іншого».

Кожна людина хоч раз у житті задавався питанням: «Що таке любов?» Це питання звучить в голові, коли ми сумніваємося в стосунках. Але частіше, коли ми самотні. Вся суть любові полягає в тому, щоб від чогось відмовитися і залишитися з кимось, хто нам дорогий. Якщо піднімається питання про любов до двом, дуже просто на нього відповісти: поставте себе на місце партнера (будь-якого з двох) і подумайте, сподобалося б вам бути запасним варіантом. Людська природа має на увазі в серці тільки одну людину, якщо говорити про любов справжню і реальну.

Відомо, що жінки люблять вухами, а чоловіки словами. Але якось так склалося, що мало хто любить по-справжньому. Найчастіше люди грають в любов. Чоловіки багато і красиво говорять, жінки доглядають за собою і красиво одягаються. У всіх на очах шори, які дуже неприємно знімати.

Справжня любов має на увазі зміни. Зміни в собі, у партнері, заради один одного. Ви готові відмовитися від тих звичок, які не подобаються вашому чоловікові. І він, в свою чергу, готовий відмовитися від того, що не подобається вам. Коли любов справжня, не встає питання про те, щоб розійтися. Ви сваритеся і миріться, тому що ваше почуття сильніше всіх розбіжностей. І ви не уявляєте, як можна засипати без цієї людини поруч.

І ви не уявляєте, як можна засипати без цієї людини поруч

Алла Пилипюк

Все інше - це гра, в якій людина вибирає собі зручне партнерство. Гра в кохання, коли один партнер щось робить, змінюється, а другий тільки розповідає, які сильні у нього почуття. Або обидва партнера нічого не роблять. такі відносини приречені бути недовгими і болючими .

Ви бували в ситуації, коли не могли вибрати одного з двох чоловіків? Напишіть відповідь в коментарях, як так вийшло і до чого це призвело. У такі моменти нам здається, що світ розділився. Начебто і розумієш, що поводишся неправильно, а зробити нічого не можеш. Правда?

Насправді ні. Неможливо любити двох. Справжні почуття виникають тільки між двома людьми. Третій в цих відносинах - зайвий.

Уявіть зворотну ситуацію. Ваш улюблений чоловік не може вибрати між вами і ще однією жінкою. Як вам такий варіант? Не дуже приємні відчуття. Точніше, вкрай неприємні. Так ось, чоловіки відчувають те ж саме. Тільки додайте сюди їх схильність до перебільшення і хворобливе его. І ви отримаєте сильне почуття образи і злості. Коли любиш по-справжньому, боїшся поранити почуття партнера, тому що його біль - і душевна, і фізична - відгукується у вашому серці. Муки вибору бувають від нестачі любові. Якщо ви сумніваєтеся, то це просто симпатія або прихильність. Не більше. Коли ви любите, вибирати не доводиться.

Любовний трикутник - це взагалі дивна і безглузда гра: по суті, всі його учасники чекають біля моря погоди. Зізнайтеся собі, що вам просто нудно. І це все - чергова розвага. Ви навряд чи по-справжньому думаєте про когось, окрім себе.

Кадр із серіалу «Хороша дружина»

Любити розумного або красивого. Залишитися з багатим або перспективним. Такий вибір жінка робить головою, але ніяк не серцем. Вона просто вибирає, з ким їй буде комфортніше. Це нагадує первісний уклад, коли жінки вибирали чоловіка із прикрашання печери і величиною убитого мамонта. Тому що тільки найсильніший чоловік зможе гідно прогодувати потомство. А якщо мамонт вбивав чоловіка, жінка довго не горювала і просто шукала нового. Але ми ж давно не живемо за такими принципами. Відносини, в яких на першому місці стоять гроші або статус, не завжди руйнуються, але жінку рідко призводять до мрій про «довго і щасливо».

Подумайте, що для вас важливіше? Душевний спокій або вічна гонка за статусами і задоволенням? Як тільки ви чесно відповісте собі на це питання, вибір відпаде. Любов за гроші не купиш. Відносини - це не споживацтво. Це ніколи не розрахунок, хоча думки про про адекватне майбутньому ніхто не відміняв.


Кожна людина хоч раз у житті задавався питанням: «Що таке любов?
Ви бували в ситуації, коли не могли вибрати одного з двох чоловіків?
Правда?
Як вам такий варіант?
Подумайте, що для вас важливіше?
Душевний спокій або вічна гонка за статусами і задоволенням?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online