Ворожіння за датою народження - пізнай себе і допоможи ближньому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Числа в житті людини завжди грали не тільки значиму роль, але і були свого роду таємницею, яку намагалися пізнати багато великих розумів різних епох і цивілізацій. Щодня ми стикаємося з числами, вони існують незалежно, бачимо ми їх або не помічаємо, знаємо ми про них що-небудь або зовсім нічого не відаємо, але як би там не було, все для нас починається з дня нашого народження, точніше з повною її дати. Числа в житті людини завжди грали не тільки значиму роль, але і були свого роду таємницею, яку намагалися пізнати багато великих розумів різних епох і цивілізацій

Наука, що вивчає числа, їх глибокий зміст і вплив на долю людини називається нумерологією. Ще в давнину свого часу сам Піфагор казав, що якщо людина зрозуміє, як правильно визначати числа відповідно до їх роллю в нашому житті, то він зможе не тільки впливати на окремі епізоди в його житті, але і повністю керувати своєю долею.

Звичайно ж, є щасливі числа, а є і нещасливі. Про ті ж числа 6 і 13 ходять легенди, причому в деяких країнах, наприклад, число 13 в деяких сферах взагалі не існує або хоча б його намагаються уникати. Так, наприклад, в готелях Японії дуже важко знайти кімнату під номером 13. А в США в багатьох висотках після 12 поверху відразу йде 14.

Щасливими числами вважаються 5 або 7, як показує історія і підтверджує релігія. Однак тут не все так однозначно потрібно враховувати свою внутрішню енергетику. Якщо всередині вас багато творчої енергетики, то для вас, швидше за все все так і буде. Але якщо всередині вас дуже багато переважної енергії, то швидше за вам якраз таки на ту ж цифру 6 і буде везти більше, ніж на цифру 5.

Але якщо всередині вас дуже багато переважної енергії, то швидше за вам якраз таки на ту ж цифру 6 і буде везти більше, ніж на цифру 5

Як дізнатися число долі

Життя людини щодоби і щогодини пов'язана з числами, який сьогодні день, скільки зараз час, день в році і так далі. Кожен народжується в певний день, місяць і рік. Звичайно ж, один день може бути схожий на інший, але тільки зовні, насправді все дні різні і кожному з них відповідає своє розташування планет. Дата ж вашого народження ніколи не змінюється. І ці цифри завжди будуть значно впливає надавати на ваше життя.

Найпростіший спосіб дізнатися число долі за датою народження, це значення кожної цифри в самій даті. Оскільки кожна з цифр має своє призначення, то лише знаючи число долі можна багато що сказати про саму людину.

Є і більш точний і докладний спосіб це взяти повну дату народження людини в цифрах. Так напишіть його дату в повному форматі, наприклад, 18.03.1988.

Як порахувати число долі? Не так вже й складно, все цифри складіть по порядку. 1 + 8, 0 + 3, 1 + 9 + 8 + 8. Далі отримані результати знову складіть. І ось що вийде 9 + 3 + 26. В цілому це буде цифра 38, далі продовжуємо складати, 3 + 8 = 11, цифра 11, як і 22 є винятком. Але якби ми наприклад отримали б цифру 12 або якусь іншу, то продовжили б складати, поки не отримали б просте однозначне число від 1 до 9. А далі вже за значенням конкретної цифри розшифровуємо її.

А далі вже за значенням конкретної цифри розшифровуємо її

Код долі за датою народження

Цифрі 1. Відповідає людям дуже працьовитим, вони мало не схиблені на своїй роботі, дуже часто вибиваються в начальники і займають керівні пости всіх рангів. Лідери за своєю природою, на роботі вже точно.

Цифрі 2. Ці люди люблять спілкуватися, вони дуже дружелюбно налаштовані. У дружбі ніколи не зраджують, і приходять на допомогу, не ставлячи зайвих питань.

Цифрі 3. Дуже талановиті і обдаровані люди, причому дуже часто мають відразу декількома даруваннями, нерідко вибирають творчі професії. Вони дуже пристрасно беруться за будь-яке нове і цікаве для них справа, проте швидко «перегорають» і не завжди доробляють розпочате, що сильно заважає зробити кар'єру.

Цифрі 4. Теж відповідають роботяги, але це вже не лідери і не великі начальники. Їм подобається сам процес роботи, подобається тиснути плоди своєї праці. Іноді роботу ставлять вище за інтереси власної родини. Будь-яку роботу вони виконують бездоганно, на них можна покластися, вони чесні і надійні, уміють працювати в колективі і домагатися поваги.

Будь-яку роботу вони виконують бездоганно, на них можна покластися, вони чесні і надійні, уміють працювати в колективі і домагатися поваги

Цифрі 5. Особи непостійні, дуже часто змінюють свої ідеали, думки і ідеї. Їм важливо, щоб поруч була кохана людина, що допомагає їм себе реалізувати. В іншому випадку вони відчувають себе спустошеними, і всі починання можуть бути марними, у всякому разі, задоволення ні приносити. Зате в любові їм безумовно везе.

Цифрі 6. Спокійні і адекватні люди, їм важко зіпсувати настрій, вони дуже оптимістично налаштовані по життю, люблять вчитися. Створити сім'ю з володарем цієї цифри велика удача, оскільки для нього сім'я завжди понад усе.

Цифрі 7. Люди з добре розвиненою інтуїцією і фантазією. Їм цікаво все таємне і містичне, дуже розумні і, як правило, освічені люди. Вони часто знаходять себе у творчості або домагаються певних висот у владі, тут вже залежить від індивідуальності кожної людини. Так одним люди, наприклад, більше тягнуться до тиші і самоти, а іншим більше до душі бути в компанії, на людях, в колективі.

Цифрі 8. Грошики люблять цих людей, так вони бувають вкрай скупі, але дуже часто стають багатими і не рідко роблять стрімку кар'єру, особливо якщо вона пов'язана з політикою, фінансами або владою. Вони є природженими лідерами, організувати людей для будь-якого підприємства для них суща дрібниця.

Цифрі 9. Сильні тілом і духом люди, духовно розвинені, так і розумом не обділені. Вони теж можуть бути творчими особистостями, в усякому разі, майже в будь-якій справі їм успіх майже гарантований, оскільки завжди виконують поставлені перед собою цілі, не дивлячись ні на які перешкоди. Дуже часто стають музикантами, винахідниками або вченими.

11. Сильні духом, впевнені в собі люди. Незважаючи ні на які перешкоди і негаразди, вони здатні мало не «пробивати» свій шлях у житті і боротися за місце під сонечком. Вони легко домагаються поставленої мети.

22. На вигляд можуть бути і не дуже міцними, але вони дуже сильні зсередини. Вони духовно розвинені і мають дуже сильною внутрішньою силою, яка на порядок перевершує в порівняння зі звичайними людьми. Мало не схиблені на містиці, так що в середньовічній Європі їх би напевно спалили б на вогнищі як відьму або чаклуна.

У кожного своє значення долі, що допомагає розгадати таємницю характеру і заглянути в майбутнє. Знаючи його, вам легше буде зрозуміти себе, знайти своє призначення і допомогти людині, на якого гадаєте.

Число долі нумерологія народження

Чому беруть саме дев'ять цифр? В нашій сонячній системі 9 планет і кожна з них дуже сильно впливає на наше життя тут на землі, і навіть наші долі. Саме тому і беруть 9 цифр, кожній з яких відповідає в свою чергу своя планета. Якщо у вас виходить більше подвійне число, то потрібно його знову скласти, поки не отримаєте просту цифру від 1 до 9. Але числа 11 і 22 вже не складаються, це як уже згадувалося, виключення.

Проте, людей всіх не можна поділити на 9, 10 або навіть 11 окремих характерів, за кількістю простих чисел разом з винятками. Так двоє людей народилися в один той же день, рік і місяць, нехай навіть в одному і тому ж місті та лікарні не можуть бути абсолютно однаковими за складом характеру. Якісь риси, будуть збігатися, вони обидва можуть бути працьовитими або навпаки ледарями. Вони обидва можуть любити сім'ю або навпаки любити вільний спосіб життя. Все ж це будуть різні люди.

Потрібно розуміти, що нумерологія виділяє людей по їх загальних ознак, але не ділить їх на певні «касти». Так якщо двом людям відповідає одне і те ж певне число, у них будуть спільні риси, наприклад вони обидва будуть лідерами, але будуть вони все одно різними людьми, наприклад один з них зможе стати творцем, творцем, не в сенсі Богом, в сенсі творити , створювати. А інший може стати тираном, руйнівником.


Читайте також:

Різдвяні ворожіння - Як покликати судженого і дізнатися долю Різдвяні ворожіння - Як покликати судженого і дізнатися долю

У період Святок, що йдуть після Різдва і до Водохреща, вважається, що біси і інша нечисть особливо активізуються. І тому дізнатися свою долю або поворожити на судженого з високою часткою вірогідності в ці дні особливо легко. Звичайно ж, вони підказувати вам будуть не за так, і не за п'ятак, у них є свій інтерес ...

Ворожіння на водохресний вечір на ланцюжку Ворожіння на водохресний вечір на ланцюжку

У Водохресну ніч візьміть золоту або срібну ланцюжок. Зігрійте ланцюжок в руках, потріть її трохи і киньте перед собою на підлогу або на стіл. • Якщо коло утворює ланцюжок, то рік пройде без змін. • Ну а якщо рівною смугою лягла ланцюжок, то буде вам і удача і щастя. • Якщо трикутником ланцюжок ...

Як покликати судженого на вечерю Як покликати судженого на вечерю

Вам буде потрібно віра в магію і хороша фантазія, щоб побачити звуженого в деталях і дізнатися його ім'я. Увечері в Різдвяну ніч в окремій кімнаті накрийте стіл для себе і майбутнього коханого, повинна бути скатертина, а поверх неї прилади, але ножі і виделки класти не можна. В кімнаті потрібно залишитися в повній самоті, закривши всі вікна і двері ...

Ворожіння на характер майбутнього чоловіка і власне майбутнє Ворожіння на характер майбутнього чоловіка і власне майбутнє

Проводити це ворожіння потрібно тільки в різдвяну ніч і тільки один раз, тільки так і тоді воно буде достовірним. Ляжте ниць в сніг і провалявся так кілька секунд, потім підніміться і поверніться через ліве плече, не потрібно озиратися і дивитися зараз на відбиток. Вранці можете ...

Ворожіння на візерунках на дзеркалі Ворожіння на візерунках на дзеркалі

Рівно опівночі вийдіть на вулицю, взявши з собою маленьке дзеркальце, попередньо облите холодною водою. Потрібно почекати поки вода на дзеркальце замерзне і придбає форму красивих візерунків. Після як це трапиться, можете зайти в будинок і пильно придивитися до цих узорів. Так якщо візерунки утворюють кола, то майбутній рік пройде для вас в достатку ...

comments powered by HyperComments

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online