Як дізнатися прописку людини по ПІБ або паспортними даними

  1. Як дізнатися місце тимчасової прописки людини по ПІБ?
  2. Як дізнатися прописку за паспортними даними
  3. Як дізнатися прописку людини по ІПН
  4. Як дізнатися поточну прописку людини на прізвище і номер телефону
  5. За номером автомобіля
  6. Як дізнатися реальну прописку за наявними паспортними даними, скориставшись Інтернетом
  7. Виписка з ЕГРН
  8. Перевірка громадянина по базі даних виконавчої служби
  9. Як зробити запит в органи ФМС
  10. Відповідальність за незаконне зберігання та отримання даних

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У кожного громадянина хоча б раз в житті виникає необхідність пошуку місця проживання іншої особи У кожного громадянина хоча б раз в житті виникає необхідність пошуку місця проживання іншої особи. Це може бути пов'язано як з пошуком боржників, недобросовісних продавців, так і з родичами і друзями, контакти яких були випадково втрачені.

У цій стати ми дамо безкоштовну консультацію, яка дасть відповіді на цілий ряд питань, що цікавлять відвідувачів нашого сайту: як дізнатися прописку людини маючи мінімум вихідних даних, за допомогою інтернету і державних служб, хто може на законних підставах отримати інформацію про справжнє місце проживання іншу людину .

Як дізнатися місце тимчасової прописки людини по ПІБ?

Щоб з'ясувати прописку по ПІБ необхідно звернутися з відповідним запитом до органів МВС. На законодавчому рівні закріплено обов'язок кожного громадянина РФ і приїжджих з інших країн, проходити реєстрацію за місцем постійної або тимчасової реєстрації як в Москві, так і інших населених пунктах країни.

Оформити тимчасову постановку на облік можливо в органах МВС, паспортному столі при ЖЕКу, в багатофункціональному центрі, а також оформивши заявку на сайті «держпослуги». Для оформлення постановки на облік необхідно надати певний пакет документів.

Відповідно, при певних обставинах можна отримати інформацію із загальної бази даних всіх зареєстрованих в Російській Федерації людей, шляхом подачі відповідного запиту в міграційну служби. Також можна звернутися в бюро довідок, яке має доступ до ЕГРН. В Росреестра зберігаються відомості про операції з купівлі / продажу нерухомості, заставне майно, обмеження і заборони на відчуження квартир і будинків.

до змісту ↑

Як дізнатися прописку за паспортними даними

Перевірити інформацію про прописку, використовуючи паспорт можна скориставшись сайтом міграційної служби.

Щоб дізнатися прописку на прізвище та номером паспорта, необхідно перейти у відповідний розділ і заповнити форму. Документ може не відображатися в загальній базі, якщо він був виданий нещодавно.

до змісту ↑

Як дізнатися прописку людини по ІПН

Можна дізнатися адресу, маючи додатково на руках тільки номер ІПН Можна дізнатися адресу, маючи додатково на руках тільки номер ІПН. Це дозволить значно звузити коло людей, коли у громадянина є багато повних тезок. Щоб отримати інформацію про людину, необхідно зайти на сайт ФНС, де ввести ПІБ, вказати паспортні дані та повну дату народження.

Якщо форма заповнена вірно, на екрані висвітиться ІПН і знайти людину за пропискою буде набагато простіше. Маючи на руках ІПН, можна дізнатися прописку на прізвище і по наявності у нього заборгованості. Заповнивши всі графи в запиті «погасити заборгованість», системою буде згенеровано квитанція про оплату, в якій буде надрукований і адреса, де прописаний людина.

до змісту ↑

Як дізнатися поточну прописку людини на прізвище і номер телефону

Для пошуку громадянина можна скористатися послугами телефонного довідника, який містить інформацію про номер телефону, імені, прізвища та адреси особи, на яке зареєстрований стаціонарний телефон. Якщо розшукуваний ніколи не оформляв на себе номер телефону, цей спосіб допоможе знайти громадянина. Іншим недоліком розглянутого способу пошуку людини, є неактуальність зазначених даних.

Змінюючи адреса реєстрації, не всі переоформлюють стаціонарний телефон на нового власника.

до змісту ↑

За номером автомобіля

У випадках, коли відомо що громадянин має власним автомобілем, його реєстрацію можна знайти за допомогою бази даних ДАІ. На сайті організації потрібно ввести реєстраційний номер транспортного засобу. Система протягом декількох хвилин шукає номер серед зареєстрованих і виводить інформацію про власника, включаючи дані з паспорта та місце проживання.

до змісту ↑

Як дізнатися реальну прописку за наявними паспортними даними, скориставшись Інтернетом

Більшість жителів Російської Федерації має обліковий запис хоча б в одній з популярних соціальних мереж Більшість жителів Російської Федерації має обліковий запис хоча б в одній з популярних соціальних мереж. Багато з них під час реєстрації вказують реальне персональне інфо. Щоб знати адресу реєстрації, слід просто зробити запит в меню Фейсбуку, Вконтакте або Однокласники.

Інший спосіб пошуку адреси прописки на прізвище - системи пошуку, такі як Гугл або Яндекс.

Ввівши наявну інформацію, можна отримати результати пошуку, в яких будуть відображені новини, фотографії, відео, в яких згадується громадянин.

Також до послуг користувачів Всесвітньої павутини державні ресурси такі як сайт ГИБДД, держпослуги, Росреестр, здатні визначити реєстрацію на підставі власної бази даних.

до змісту ↑

Виписка з ЕГРН

В Єдиному Держреєстрі зберігається наступна інформація:

  • інформація про квартирах і будинках;
  • відомості про право власності, користування;
  • відомості про накладені заборони та обмеження на розпорядження нерухомим майном;
  • претензії, пов'язані з об'єктами нерухомості.

Ця інформація має статус частково відкритою, і може бути надана певному колу осіб, при наявності паспорта та оформленої заяви в письмовій формі.

Запитати може як громадянин Російської Федерації, так і іноземець.

Треті особи, які не мають ніякого відношення до конкретної нерухомості, не мають права отримання витягу з Реєстру про склад прописаних за конкретною адресою громадян, тільки коли вони отримають офіційний дозвіл від одного з проживаючих, власника житла або представника муніципалітету, якщо квартира належить держструктурі Треті особи, які не мають ніякого відношення до конкретної нерухомості, не мають права отримання витягу з Реєстру про склад прописаних за конкретною адресою громадян, тільки коли вони отримають офіційний дозвіл від одного з проживаючих, власника житла або представника муніципалітету, якщо квартира належить держструктурі.

Дозвіл оформляється у вигляді нотаріально посвідченої довіреності.

Маючи таку довіреність з апостилем або паперу про реєстрацію або свідоцтва про право власності на квартиру, можна звернутися до реєстратора для отримання довідки. Для приватних будинків передбачено оформлення архівної виписки з будинкової книги.

Для цього необхідно надати:

  • посвідчення особи:
  • правовстановлюючі документи на нерухомість;
  • довіреність (якщо запит подається третьою особою);
  • заяву форми № 11;
  • оригінал будинкової книги (для приватного сектора).
до змісту ↑

Перевірка громадянина по базі даних виконавчої служби

Виконавчим виробництвом займається ФССП - служба приставів, яка і надає виписку про поточний стан виконавчих справ, щодо конкретного суб'єкта. Перевірити людини можна на офіційному сайті Служби, зайшовши в розділ «Пошуку по фіз. особам ».

Для оформлення запиту досить ПІБ і регіону реєстрації розшукуваного людини. Збільшити ймовірність успішного пошуку допоможе введення місяці і дні, що допоможе швидше розшукати людину.

до змісту ↑

Як зробити запит в органи ФМС

Органи МВС можуть прийняти і обробити запит про розшукуваного громадянина. Для цього необхідно: до змісту ↑ Для отримання даних в паспортному столі необхідний:

  • особисто відвідати офіс;
  • заповнити офіційний бланк, в якому вказати всю наявну інформацію про громадянина, а також його остання адреса реєстрації;
  • по закінченні 30 днів, отримати результат.
до змісту ↑

Відповідальність за незаконне зберігання та отримання даних

Одним із конституційних прав громадянина РФ є право на захист конфіденційної інформації, а також права на особисте життя. Збираючи інформацію, яка не перебуває у відкритому доступі, громадянин може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за ст. 137 КК РФ, відповідно до санкції якої може бути накладено штраф або особа може бути засуджено до реального терміну.

Існує безліч способів дізнатися прописку, знаючи прізвище, номер паспорта, ІПН або навіть реєстраційний номер автомобіля, кожен з яких може виявитися ефективним. Тому бажаючи знайти конкретного суб'єкта, варто спробувати всі доступні методи.

Як дізнатися місце тимчасової прописки людини по ПІБ?
Як дізнатися місце тимчасової прописки людини по ПІБ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online