10 пунктів, які необхідно знати в створенні м'яких іграшок

  1. 1. Якою має бути м'яка іграшка
  2. 2. Куди можна застосувати дрібні іграшки
  3. 3. Зовнішній вигляд м'якої іграшки
  4. 4. Необхідні техніки рукоділля в шиття м'якої іграшки
  5. 5. Якими рисами характеру необхідно володіти
  6. 6. Необхідні матеріали та інструменти для шиття м'якої іграшки
  7. 7. Види м'яких іграшок
  8. 8. З чого роблять площинні м'які іграшки
  9. 9. напівоб'ємні м'які іграшки своїми руками
  10. 10. Об'ємні м'які іграшки своїми руками

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У кожної людини в ранньому дитинстві була своя улюблена м'яка іграшка. Навіть тоді, коли Ваш паспорт зрадницьки вказує на вік, гладячи на ту саму улюблену іграшку, Вас переповнюють почуття дитячої радості і спогадів. Сумно, коли у малюка немає своєї улюбленої м'якої іграшки! У даній статті я пропоную Вам створити таку іграшку для малюка своїми руками, тобто зшити. Але для початку Вам буде потрібно вивчити дану статтю з 10 пунктами, щоб дізнатися все необхідне перед шиттям м'якої іграшки. А дізнатися доведеться чимало, вже, повірте мені! Отже, перейдемо до ознайомлення!

Отже, перейдемо до ознайомлення

1. Якою має бути м'яка іграшка

Створюючи своїми руками м'яку іграшку, Ви повинна вирішити для себе якою вона має бути. М'яка іграшка може бути різних розмірів: досить великої або дуже маленькою. Також іграшка може бути як рухомий, так і нерухомої. У будь-якому випадку іграшки, які були зшиті Вашими руками, будуть вельми затишними, тому що в них присутня частинка Вашої любові і тепла.

2. Куди можна застосувати дрібні іграшки

Маленькі іграшки мені подобаються трохи більше, ніж іграшки, які зшиті великих розмірів. Напевно, мене приваблює їх компактність. Іграшки маленьких розмірів можна використовувати у вигляді прикрас для святкової новорічної ялинки, а також застосувати маленькі іграшки можна в якості невеликого сувеніра або подарунка.

3. Зовнішній вигляд м'якої іграшки

Ваша іграшка може прийняти вид як простий іграшки, а може бути багатофункціональною - це постати перед Вашим малюком у вигляді рюкзачка, сумки, забавною подушки або стати мудрим футляром. У будь-якій випадки виглядатимуть такі іграшки будуть чудово, яку роль Ви їм не призначите.

4. Необхідні техніки рукоділля в шиття м'якої іграшки

Щоб зробити м'яку іграшку, Вам потрібно перевтілитися в універсального майстра, тому що в створенні іграшки потрібні будуть навички та шиття, і вишивання, і розкрійника, і так далі. Всі перераховані види рукоділля допомагають у створенні чудових м'яких іграшок для наших маленьких дітей.

5. Якими рисами характеру необхідно володіти

М'яка іграшка вимагає при своєму створенні окремих якостей характеру від людини, які допоможуть і сприятимуть в її творенні - це терпіння, старанність, посидючість, витримка, фантазування і творчий підхід. Будь-яка творча робота вимагає вище перерахованих якостей, до того ж це досить трудомісткий процес, що вимагає точності. Багато м'які іграшки створюються маленьких розмірів, тому без даних якостей може нічого й не вийти. Якщо іграшка зроблена з найменшими похибками, все одно є ризик, що вона втратить свій образ.

6. Необхідні матеріали та інструменти для шиття м'якої іграшки

В шиття м'якої іграшки слід заздалегідь підготувати всі необхідні матеріали та інструменти - це тканина, нитки, голка, фурнітуру, набивання, ножиці і так далі.

7. Види м'яких іграшок

М'які іграшки бувають різних видів: площинні, напівоб'ємні, об'ємні. Від того який вид буде у Вашої іграшки, залежить які інструменти і матеріали необхідно буде приготувати.

8. З чого роблять площинні м'які іграшки

Площинні м'які іграшки - це іграшки, у яких основою буде картон. На задню частину картону пришивають петлю, щоб іграшку можна було повісити на ялинку або стіну. Площинні іграшки можна подарувати у вигляді сувеніру. Для створення такої іграшки буде потрібно тканину, штучне хутро, нитки, голка, клей ПВА. Щоб вийшла виразна мордочка, якщо ця тварина, то будуть потрібні очки, носик, вуса, які можна зробити у вигляді аплікації з щільного паперу, також може стати в нагоді гудзик.

9. напівоб'ємні м'які іграшки своїми руками

Створюються напівоб'ємні м'які іграшки майже так само як і площинні іграшки, для їх створення потрібно різного роду тканини, штучне хутро, ворсисту тканину. Різниця між площинною і напівоб'ємні іграшкою в тому, що в напівоб'ємні іграшці між тканиною і картоном, перебувати ще й м'яка основа, за рахунок якої іграшка виглядає набагато об'ємніше.

10. Об'ємні м'які іграшки своїми руками

Об'ємні м'які іграшки створюються зовсім по-іншому. Кожна деталь іграшки шиється по окремість, потім набивається ватою, поролоном або лебединим пухом, також як набивання можна застосувати старі шматочки тканини, які потрібно дрібно порізати. Для створення такої м'якої іграшки потрібно приготувати тканину, фетр, натуральне і штучне хутро, драп, наповнювач, нитки, голку, і фурнітуру у вигляді вічко, носика, і так далі.

Дуже, сподіваюся, за допомогою даний статті Ви зможете створювати своїми руками чудові іграшки, які будуть наповнювати життя Вашого малюка тільки радісними моментами. На нашому сайті Ви також зможете знайти статті з даної тематики - це Значення Іграшки в Життя Дитину , М'які Іграшки Своїми Руками , Викрійки і Розкрий Мягких Іграшок .

Якщо у Вас є свої ідеї і готові вироби, які Ви зробили своїми руками, то надсилайте їх нам на сайт, будемо раду все опублікувати. Бажаю удачі і творчого натхнення!

Фото: Nomadic Lass / flickr

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online