Опалення каміном Київ | Повітряні каміни | Каміни з повітряним опаленням в Києві та Київській області

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час значно зросла зацікавленість до камінного повітряному опалення в зв'язку з постійним підвищенням цін на традиційні енергоносії В даний час значно зросла зацікавленість до камінного повітряному опалення в зв'язку з постійним підвищенням цін на традиційні енергоносії. Опалення каміном передбачає надходження гарячого повітря з каміна в приміщення по всьому будинку або частково.
Використовувати камін, як центральне джерело тепла, можливо за допомогою системи розводки гарячого повітря (конвекційної або примусової вентиляції).
Сучасні каміни з повітряним опаленням - це досить потужні опалювальні агрегати. Залежно від розміру, моделі, і режиму горіння їх потужність коливається в середньому в межах 3-20 кВт, що дозволяє побудувати досить гнучку систему опалення.
Правильно підібрана камінна топка дасть можливість опалювати Ваш будинок протягом 5-10 годин на добу при використанні дров від 3 до 8 кг для одноразової завантаження. Залежно від того, яке у Вас приміщення можна обчислити необхідну потужність камінної топки. Опалення каміном, може припускати під собою, як природну конвекцію повітря, так і примусову, що вимагає додаткового обладнання.
Крім того, додаткове обладнання збільшує комфортність використання каміна, включаючись автоматично при досягненні певної температури на вході. Опалення каміном використовуються вже протягом багатьох десятиліть, їх надійність і висока економічність підтверджені часом і постійним попитом з боку споживачів.
Наші фахівці із задоволенням допоможуть Вам у вирішенні питань з опаленням каміном. Димохід Інстал надає послуги з виїзду фахівців з м.Київ та Київській області, допомога в підборі камінної топки і в розробці схеми розлучення повітряного опалення на Вашому об'єкті. Будемо раді співпрацювати з Вами!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online